icon

Zvětšila se mi prsa, MS nikde, test negativní. Těhotná?

tess15
30. lis 2014

Ahojky...omlouvám se, že otravuji ale už to nevydržím 😔
Menstruaci jsem měla dostat 27.11 a doteď ji nemám.Od toho datumu se mi šíleně zvětšili prsa ( jako nikdy) a menstruace nikde..Když jsem si dělala test tak byl negativni....máte někdo zkušenosti ?

klaaaara
30. lis 2014

Zkus testovat za 2 dny. A když bude negat zajdi k dr na krev a mas jistotu hned. Držím palce.

nonacek
30. lis 2014

@tess15 ano minuli cyklus zpoždění 2 dny a tt neg. a ...... tehu nejsem, ale zkus testnou později záleží kdy byla ovulace?

tess15
autor
30. lis 2014

Děkuji moc

reex
30. lis 2014

Prosim poratte prosim menstrulaci jsem mnela 13.11 a skoncila mi 20.11 nadruhy dem sme z manzelem mnely pohlavni styk skusila sem asi 5teh testu a nic bolesti pod briskem mam prsa mne neboly chute nemam jen fust brecim skrs blbosti a furt curam prosym vo poradu dekuji mocrat dekuji

misula29
30. lis 2014

@reex to by musela ovulace proběhnout okamžitě po skončení MS a toje dost nepravděpodobné,ikdyž ne nemožné. Testuj až když ti nepřijde další MS.

uztotakbude
30. lis 2014

@reex Velmi malá šance, velmi nepravděpodobné. To by ta ovu musela být opravdu den dva po MS a to je skoro nereálné...

reex
30. lis 2014

Moc dekuji za vodpoved sem i rada i sklamana moc chci mimi u mam 2holciny 11 letou 6 letou a moc chci 3 je mi jedno co to bude hlavne at to je zdravy a at to je ale moc dekuji za vodpovet

nonacek
30. lis 2014

@reex nestresuj se a neutrácej este za testy,je to teď este zbytečné. jinak souhlasim z víše uvedenymi názory.

uztotakbude
30. lis 2014

@reex Určitě to vyjde, ale tento cyklus zatím ne. I když....když byste se posnažila teď v půlce cyklu.....třeba.....

reex
30. lis 2014

Jak to myslite ze nemam zoufat je tam nejaka sance dekuji moc

reex
30. lis 2014

A slysela sem ze sex pri menstrulaci je nej vhodnejsi k vo tehotneni dekuji

misula29
30. lis 2014

aha ,tak to vidím tak,že se zasek někdo nudí při neděli 😀
@reex promiň ,ale něco takovýho bych předpokládala u 17 leté holčiny a né u dospělé ženské se dvěma dětmi 😝

reex
30. lis 2014

Omlouvam se legraci si nedelam a ani se nenudim jen sem stoho uz hodne zoufala a vomlouvam se tu vsem

teenyel
1. pro 2014

@reex doporucim nestresovat, misto za tehu testy dat penize za pravidla ceskeho pravopisu....nebo si aspon nastavit ve wordu automaticke opravy a psat nejprve tam nez sem. Jinak moc neverim tomu, ze se nejedna o vtip, ale ze skutecne mluvis vazne. Kazdopadne pokud ano, o to hur....jak mas dlouhe cyky? Ovu byva vetsinou uprostred. Ale nic neni nemozne....

espada
1. pro 2014

@reex Jako nezlob se, ale deláš si srandu? Jestli jo, tak jdi někam a jestli ne, tak jdi na net a něco si přečti. A začni učebnicí jazyka českého.

espada
1. pro 2014

@tess15 Já mám zkušenost, že test začíná být spolehlivý až po deseti dnech od otěhotnění, kdy stoupne hladina hormonu, který testuje. Ještě je možná brzy.

reex
21. pro 2014

live in the UK for 20 years I apologize for spelling Thank you

thesun
21. pro 2014

reex :D LOL

K tématu: v průběhu menses asi neee, jak píší holky, spíš v polovině cyklu. Netlač na pilu, ono to přijde 🙂 a jinak dobrý je google překladač, nedělá moc chyb tak můžeš napsat text v aj a nechat jej automaticky přeložit do čj, pak tě tu nikdo nebude bičovat za gramatiku 🙂

reex
21. pro 2014

ok Thank you 😉

svlocka
26. pro 2014

Ahoj holky asi to tady nepatri ale skusim 🙂tesne po ms jsem si delala test a uplne slabounku duch,po styku nejaky prebitek vytece ale je to spis i do cervena prsa pobolivaji spis bradavky ale kolem zarudle a po zmacknuti o kolo mi vytece krev,nevite?nema nekdo stim zkusenost?test si udelam rano.diky za vas nazor

ninikry
26. pro 2014

@svlocka No já nevím, ale krvácení z bradavek není moc přirozený...možná spíš než test by to chtělo doktora..

svlocka
26. pro 2014

Prave ze mi nic nezjistily jen cysty

ninikry
26. pro 2014

@svlocka Já jsem teda nikdy neslyšela, že by krvácení z bradavek mělo něco společnýho s těhotenstvím...a už ti mešká ms, jo?

svlocka
26. pro 2014

Meskala 4dny a pak byla tri dny,no nevim uvidime u dr. :(

reex
28. pro 2014

ahoj holky chtela bych radu ovulaci jsem mela 21.12.2014 a sex sme mely 20.12.2014 cele to do mne pustil dnes mne nehorazne bolelo v podbrisku delala sem si dneska tehu test hned po ranu a vysel tam duch byla jsem rozespala ale a duch byl krasne vydet a pak zase zmizel ovulaci citim pobehla na sto procent menstruace by mela dojit 4.1.2015 ma te nejaka skusenost dekuj predem

reex
29. pro 2014

Poradit prosim dekuji