Zvětšila se mi prsa, MS nikde, test negativní. Těhotná?
Ahojky...omlouvám se, že otravuji ale už to nevydržím 😔
Menstruaci jsem měla dostat 27.11 a doteď ji nemám.Od toho datumu se mi šíleně zvětšili prsa ( jako nikdy) a menstruace nikde..Když jsem si dělala test tak byl negativni....máte někdo zkušenosti ?
Děkuji moc
Prosim poratte prosim menstrulaci jsem mnela 13.11 a skoncila mi 20.11 nadruhy dem sme z manzelem mnely pohlavni styk skusila sem asi 5teh testu a nic bolesti pod briskem mam prsa mne neboly chute nemam jen fust brecim skrs blbosti a furt curam prosym vo poradu dekuji mocrat dekuji
@reex Velmi malá šance, velmi nepravděpodobné. To by ta ovu musela být opravdu den dva po MS a to je skoro nereálné...
Moc dekuji za vodpoved sem i rada i sklamana moc chci mimi u mam 2holciny 11 letou 6 letou a moc chci 3 je mi jedno co to bude hlavne at to je zdravy a at to je ale moc dekuji za vodpovet
@reex Určitě to vyjde, ale tento cyklus zatím ne. I když....když byste se posnažila teď v půlce cyklu.....třeba.....
Jak to myslite ze nemam zoufat je tam nejaka sance dekuji moc
A slysela sem ze sex pri menstrulaci je nej vhodnejsi k vo tehotneni dekuji
Omlouvam se legraci si nedelam a ani se nenudim jen sem stoho uz hodne zoufala a vomlouvam se tu vsem
@reex doporucim nestresovat, misto za tehu testy dat penize za pravidla ceskeho pravopisu....nebo si aspon nastavit ve wordu automaticke opravy a psat nejprve tam nez sem. Jinak moc neverim tomu, ze se nejedna o vtip, ale ze skutecne mluvis vazne. Kazdopadne pokud ano, o to hur....jak mas dlouhe cyky? Ovu byva vetsinou uprostred. Ale nic neni nemozne....
live in the UK for 20 years I apologize for spelling Thank you
reex :D LOL
K tématu: v průběhu menses asi neee, jak píší holky, spíš v polovině cyklu. Netlač na pilu, ono to přijde 🙂 a jinak dobrý je google překladač, nedělá moc chyb tak můžeš napsat text v aj a nechat jej automaticky přeložit do čj, pak tě tu nikdo nebude bičovat za gramatiku 🙂
ok Thank you 😉
Ahoj holky asi to tady nepatri ale skusim 🙂tesne po ms jsem si delala test a uplne slabounku duch,po styku nejaky prebitek vytece ale je to spis i do cervena prsa pobolivaji spis bradavky ale kolem zarudle a po zmacknuti o kolo mi vytece krev,nevite?nema nekdo stim zkusenost?test si udelam rano.diky za vas nazor
Prave ze mi nic nezjistily jen cysty
Meskala 4dny a pak byla tri dny,no nevim uvidime u dr. :(
ahoj holky chtela bych radu ovulaci jsem mela 21.12.2014 a sex sme mely 20.12.2014 cele to do mne pustil dnes mne nehorazne bolelo v podbrisku delala sem si dneska tehu test hned po ranu a vysel tam duch byla jsem rozespala ale a duch byl krasne vydet a pak zase zmizel ovulaci citim pobehla na sto procent menstruace by mela dojit 4.1.2015 ma te nejaka skusenost dekuj predem
Poradit prosim dekuji

Zkus testovat za 2 dny. A když bude negat zajdi k dr na krev a mas jistotu hned. Držím palce.