icon

Nosíte lodičky v zimě k pouzdrové sukni?

janule1940
12. led 2025

Dobrý den…takový módní dotaz.. nosíte v zimě lodičky? Myslim tím samozřejmě tu zimu posledních let bez sněhu, teplota okolo 7stupnu. Kdyz jezdíte autem a prechazite třeba jen do kanclu nebo na obed? Jsem nižší, mam par krásných pouzdrovych sukni a nejlip mi k nim proste sedi lodičky na vysokém podpadku a teplejší punčocháče…rikam si, jestli to pro vás vypada divně, nebo v pohode? Diky

j.a.n.i
12. led 2025

Lodičky jsou pro me naprosto zcestný boty, takže je nenosim nikdy bez ohledu na roční období.

petulkadodo
12. led 2025

@janule1940 Lodičky a teplé punčocháče vypadají divně. Volila bych spíš nějaké kotníkové boty nebo kozačky.

jaja01k
12. led 2025

Lodičky se mi líbí, i když sama je vůbec nenosím. Ale v zimě k teplým punčocháčům mi to přijde trochu divné.

felis
12. led 2025

Chodím v kozackach a když jsem jezdila do kanceláře, tak jsem tam měla lodičky pod stolem a prezouvala jsem se.

monaluza
12. led 2025

@janule1940 Neřešila bych to a nosila bych to, v čem se cítím dobře a co mi sluší. Zvlášť když při cestování autem nemusíte řešit praktický aspekt - chlad, vlhko atd.

marketa1218
12. led 2025

@janule1940 Jo, za mě je to v zimě divné.

drep
12. led 2025

Lodičky nenosím, nosím barefoot, ale k tlustým punčocháčům budou vždycky vypadat divně. To už dává smysl je mít v práci na přezutí a zároveň si převléct punčocháče. Navíc řídit s vysokým podpatkem bych teda nechtěla a nedělala jsem to ani v době, kdy jsem podpatky nosila.

tereza0111
12. led 2025

Na vecerni party si vezmu vezmu vyjimecne i ty lodicky, ale je to fakt o tom, ze v nich prejdu par metru z taxiku do vnitrniho prostoru (a urcite si k nim neberu teple puncochy).

Na bezne noseni v zime nee, to nosim kotrnikovky, rozhodne to vypada lepe. A urcite ne hur jak lodicky 🙂
treba: https://www.aliexpress.com/item/100500540185993...
(ted mam problem, ze mam pocit ze je potrebuju, hledala jsem jen prvni obrazek pro ilustraci co mam na mysli 😂 )

biciklissie
12. led 2025

Já prejizdim v kose ráno, takže mám teplé boty. V práci se přezuju, ale nosím kotníkové boty na podpatku.

llluckaaa
12. led 2025

Mně by byla v lodičkách zima, kdybych v nich teda zvládla chodit venku 😀 Já se do lodiček přezouvám v práci.

elesse
12. led 2025

Kolegyne to nosi, neurazi me to, ale ja si tak pripadam divne. Bud kozacky nebo lodicky a silonky, lodicky a zateplene puncochache ne

anetka9
12. led 2025

@janule1940 chodim v silonkach, o trosku silnejsich, ale furt jsou polopruhledne, a lodicky mam dvoje v kancelari a prezouvam se tam🙂 domu zas jdu klasicky v nejaky zimnich botech

izz76
14. led 2025

Ne, me by byla zima,nosím kozačky,nebo kotníčkové boty,někdy se v praci přezuju.

ninive211
14. led 2025

Pokud jsi na lodičky zvyklá a jsou vhodné k dress codu, co máte v práci, řešila bych to tak, že bych je měla v kanclu a přezouvala se do nich. Venku bych v zimě v lodičkách fakt nechodila. Elegantní kozačky anebo kotníkové podzimní boty. V lodičkách jsem už dlouho žádnou ženskou venku neviděla

suzanna123
14. led 2025

@janule1940 k tomu, ze s teplymi punchochami to vypada divne - to asi vis lip ty, jak v tom vypadas, co se pocasi tyce, za me v pohode. Prislo by mi zvlastni, kdyby se v tom nekdo nekde brodil snehem, kdyz je jen zima, tak vubec.