icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

pratensis
20. zář 2020

@hojda Ale jinak jsme na stejné úrovni, takže nápodobně.

marcicek84
20. zář 2020

@kamino tez si myslim,ze bude apelovat,ale ja myslim,ze to bude akorat kontraproduktivni,lidi ho maji plne zuby uz

meesha
20. zář 2020
hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Tak to jsem ráda, že mi věříš😉

marcicek84
Odpověď byla odstraněná
marcicek84
20. zář 2020

https://www.podnikatel.cz/clanky/omezili-hospod... a to maji taky pravdu,plosne to asi treba nebylo

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Si nepamatuješ, že nejsem z Prahy? Bohnice jsou v Praze😉

marcicek84
20. zář 2020

@hojda ja vim,ty tam dojizdis metrem z toho Stredoceskeho kraje,proto ses tak vyhybala odpovedi 😋 tak ted uz tomu rozumim...pekne to vsech o zapadlo,ale ani za ambulantni lecbu se nemusis stydet...

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Ne metro do středočeského kraje nejezdí, někdy přijeď a já tě provedu🙂.

marcicek84
Odpověď byla odstraněná
werumka
20. zář 2020

@hojda pssst, @marcicek84 totiž neví, že v Bohnicích je super kavárna! Kdyby to věděla, zajede si tam taky! 😁😁

werumka
20. zář 2020

@hojda p.s. zítra v metru na viděnou! 😀

hojda
20. zář 2020

@werumka Já už na to přišla, ať dá stát na měsíc data zdarma, když si naistaluješ eroušku a budeš jí využívat, Určitě se tím vyřeší i ten sociální distanc. Všichni budou sedět na zadku mobilovat🙂.

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Tak jestli máš v Bohnicích někoho z rodiny, tak mu spíš zavolej, tady si to nepřečte😔.

marcicek84
20. zář 2020

@hojda 😂😂😂 tak to napis na ministerstvo zdravotnictvi,ale jako mezi chudymi co na to nemaji by se to chytit mohlo,to jako ne ze ne 👍👍👍 Bou a tu kavarnu si holky uzijte 😜

ilonne
20. zář 2020

@hojda Njn, víš jak se to říká "nejhorší je srážka s......"😁😁😁

werumka
20. zář 2020

@hojda Za to by si lidi ruce utrhali, neblbni - tolik bezrukejch 😀 a mobilní operátoři by přišli na buben 🤣

hojda
20. zář 2020

@werumka Aspoň si nebudou podávat ruce😀

werumka
20. zář 2020

@hojda a to je pravda! Ušetříme na dezinfekci! Z pravidla 3R bude hned jen 2R. A to se vyplatí! 😁

hojda
20. zář 2020

@werumka A kdo se nenakazí, ten dostane zdarma i na další měsíc🙂.

marcicek84
20. zář 2020

@werumka spis jen jedno R,rousku uz by nikdo nezvladl nasadit 😂

werumka
20. zář 2020

@marcicek84 teď jsem to chtěla napsat 😀

@hojda správně. A ty největší drzaci na celou zimu! 💪😁

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Napsala jsem to někomu jinému.

marketa11112
20. zář 2020

Ted jsem se fakt pobavila. Tady to zase zilo. 🙂)).
Zdar rouskam ve skolce, kdyz tedy funguji jen nekdy, a presne si vybiraji,ktery vir zadrzi a ktery ne. Holky sikovne, ty nase doma site latkovky. Miluji pohadky.

marcicek84
21. zář 2020

@marketa11112 no ono demonstrovat ucinnkot rousek prave na prikladu skolkovych deti je taky poradna hloupost,kdyz i Prymula tvrdi,ze pripadne predani nakazy covidem u menskch deti trva dlouho a proto omezuji az II.stupen a dale.Takze si dej latkovku na pusu s 50 procentnin ucinnosti a tvar se,ze jsi chranena,asi to tak nekterym staci,psychologicky efekt nede vse.

babanci
21. zář 2020

@marcicek84 Já myslím,že to byla reakce na Hřiba,který tvrdil.,že se budou zavírat stŕední školy. Jenže tlachal. A vysokoškolákům to zase tak nevadí.To vyšumělo.

ninive211
21. zář 2020

Tak Vojtěch už toho má dost a odstupuje...https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/adam-vojtech...

hojda
21. zář 2020

@ninive211 Já se docela divím, že vydržel tak dlouho vedle Babiše. Na Vojtěchovi je vidět, že je to takový slušňáček, přesně jak řekl Babiš.

hojda
21. zář 2020

Tak do ve vezme po něm? Prymula nebo Havlíček? Možná se toho ujme nakonec sám velký Babiš....

Strana