Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@jelenice_zavodnice To nevadí, že Ondula není učitelka, určitě aspoň někdy chtěla učitelkou být a to se taky počítá😂
@hojda hele ale priznam se..prvne ctu akcie?coze..ze by se vyplatily akcie?ted?kdyz nevime co bude tak mam investovat?proc odbiha od temy..🙂))neeeee ja vim.priznala jsem se..ale co..je patek
@hojda a kdo ze neucil medvidky doma??vsichni jsme v tom spolu🙂))))))))
@marketka_m Záleží na tom, jak moc jsi u toho učení medvídků kníkala😉
Jeste ze my Cesi si umime ze vseho udelat legraci...abychom se z toho nezblaznili https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/vsichni-v...
@hojda hele to si napamatuji..ale obavam se ze knikali medvidci..takze je to vklidu...
@marketka_m @hojda Medvidci??? 😲Zasveti me nekdo? 😁
@hojda No a kdo jsou presne ti mladi? Jaky vek? Protoze dle slov te Hanageove jsou lidi vekove 30-40 dost rizikovi (tedy podle clanku jsme my v teto vek. skupine uz stari, minimalne ja to uz mam bliz k te 40 nez 30) a zrovna mam rozkoukany aktualni rozhovor s britskym vedcem ktery rika, ze kazdy treti clovek v tomto vek. rozhrani ma trvale nasledky na zdravi. Takze vlastne i pro mne to vypada dost blede a to jsem si rikala, ze jsem mlada 🤔 Tak asi nejsem.
@ninive211 ty sis nikdy nehrala na skolu s medvidatama???neeeeeeeeeee
@odula tak ze bych se s tou ucitelskou profwsi trefila?
@marketka_m no jako asi takhle tech opravdu dobrych ucitelu je jako safranu a asi uz mam averzi vecne slyset knikajici ucitele,to jsou male platy,porad se hrozi stavkami,pak strach z korony,je toho vice a prijde mi,ze tsto skupina ma porad neco a to je dlouhodobe a uz to zacalo pred koronou...
@marcicek84 🙂). Vzdyt ty umis cist mezi radky , ne? Vyctes tam vzdy neco,co tam vubec neni. S tebou by byla sranda hrat tichou postu.
Kazdopadne mas pusu a pokud nepochopis, co bylo napsano, staci se zeptat. Jini to zvladnou. Ty ne, to by byla potupa. Radeji vymyslis nesmyslne teorie.
@jelenice_zavodnice To zjistíš snadno, když vlezeš mezi puberťáky a řeknou ti dobrý den, tak jsi už na promořování stará🙂 takže od 30 let výše tě na tu party v hotelu určitě nevezmou🙂
@marcicek84 Já nějak nechápu proč tedy už měsíc nemůžeme sehnat do školy učitelku, když je to takové flákací povolání....
@jelenice_zavodnice Ups, taky mam uz pomalu bliz k te 40 a furt se citim. Forever young! 🙊
@marketka_m Neee... Jsem out🙊😁😂
@hojda protoze ucitelky obvykle hledaji praci tsk,ze nastupuji od zari na novy skolni rok a pak jsou maloktere k mani,vis...
@marcicek84 dlouhodobe to je protoze dlouhodobe jsou ucitele brani jako roboti..jsou jako vysokoskolaci podhodnoceni...musi musi musi a nic nemuzou...oni muzou za to jake dite ma znamky..oni muzou za to jak dite mluvi..oni muzou za vse...ucitel je jednou nohou v kriminale...knikaji ale proto ze se jim porad nevenovalo..ted konecne vlada s tim neco dela a je o tom dost slyset..ale neni to stejne jak o korone?media/corona..ucitele/corona? proste media chteji pospinit ucitele a ty ses chytla..a pokud to neni pravda doufam ze uz jsi nastoupila na VS,abys mi za par let napslaa ze jsem se s tema ucitelama nepletla..a ze klidne dobrovolne budes brat nizsi plat..protoze tam hovno delas...
@marcicek84 vsak kdyz to muze delat kazdy jsi psala..tak by ty mista byla plna..vsak muzes nastouoit a zaroven studovat..
@hojda jednoduche. Kazdy nechce byt kazdy den jednou nohou v kriminale, fackovacim panakem pro rodice a zlou carodejnici pro deti ( vsak ucit se, neni tak zabavne, jako sedet s cigem na lavicce za skolou). Ucitele to maji setsakra tezke. Mama ucila dvacet let a mela toho plne zuby.
Pobavily jste, vsechny 🤣 diiik
Tak už to z nich leze...
“Obrysy případného lockdownu, kterým Babiš pohrozil, popsal ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO).
“U nás by to znamenalo omezení opouštění bydliště na nějakou vzdálenost ve dvou, ale nebylo by to tak, že by lidé nemohli chodit do práce. Byl by to lockdown ve veškerých mimopracovních aktivitách,“ nastínil ministr možný vývoj, pokud by současná opatření nezabrala.”
@hojda jinak hygieny mely pravomoci dost na to,aby to regionalne uridily,bohuzel se jim moc spolupracovat nechtelo...
@marketka_m jenze si zadny ucitel nepropocital,ze za mesice prazdnin navic oproti beznym zamestnancum si ten plat musi rozpocitat k mesicni mzde ve zbylych 11 mesich pak ti vypadne pomerne normalni cislo...zamestnanec by si musel.brat neplacene bolno a jeste platiti sam socko a zdravko...Takze bych v tomto mirnila vasne...
Ale vzdyt vsichni vime,ze lockdown bude,tak kolik tomu dame 7 nebo 10 dni? Oni jedou podle sveho planu,davno jsou kostky vrzeny...
@marcicek84 .vsak spocitej mi to..prosim prehledne v excelu a posli..rada se priucim..jo a nezapomen pripocitat to,ze ucitel behem skolnigo roku nesmi mit dovcu,jak bys chtela..takze to tam zapocitej jako neplacene tydenni volno prosim...
@marketa11112 U nás se hlásil jen nějaký bývalý policajt a toho tedy nevzali, i když na druhý stupeň možná ideální pedagog🙂.
@marketa11112 já jsem učila dva týdny, a měla jsem posttraumatickej stresovej syndrom 🥴

@meesha nezlob se,ale nebyla jsem jedina,ktera to od te markety11112 nepobrala,takze zkus to nabidnout markete,treba tvych sluzeb rada vyuzije...