Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@ilonne to si nemela rikat. Bude to pouzito proti tobe.
@ilonne nez jsem dopsala vetu,uz se stalo. 🙂))
@marketa11112 díky, vklidu, na nesmyslné urážky, nema smysl reagovat, aneb nejhorší srazka je s......
@ilonne jake urazky?ja se ptala jestli mas jeho styl vyuky...🙈 Proste to spojeni ve me tohle evokuje...
Dámy, já to vzdávám. To se nedá, musím sebekriticky přiznat, že já si ji prostě odfiltrovat nedokážu. Rozporování zjevných nesmyslů a urážlivých komentářů mě zaměstnává víc, než bych chtěla a já se neudržím. Dám si od Marci detox, tolik blabolu a jizlivosti už mě pije krev, je to pořád dokola, strašně to žere čas. I když ji z 80% přeskakuju Díky všem za zajímavé postřehy a zkušenosti! Pár dní snad pomůže :D
Marci muzes slavit 🎈🍹🎉
@odula Sli tam s tim a vetsina snad ani nebyla z Prahy. A pokud nekdo byl a mel rozum, zdekoval se jeste driv, nez se zacali po policistech hazet dlazebni kostky jako “vyjadreni nazoru”. Jako protestuje se i jinde, viz Liverpool nebo Francie ale v obou zemich to vedlo k prisnejsim opatrenim, zakaz nocniho vychazeni treba. Normalni sportovni chuligani tohle byli. Tech par transparentu splacali asi ve vlaku z Ostravy, viz. logo Bohumin. Kdyz uz jedu do te velke Prahy delat bordel, tak alespon inkognito, at nedelam svemu kraji ostudu.
@ilonne Uvedomujes si, jak sis tim prohlasenim zavarila? 😉
@meesha Nevzdávej, filtruj na sto procent, u mě to zabírá. Případně přeju příjemný detox 😀
@jelenice_zavodnice já se za svou práci nestydím, ani za tu současnou, ani za tu předchozí. Obě dělám s maximálním nasazením.
@jelenice_zavodnice a prosim te,ty mas nejakou statistiku,ze by vetsina demonstrantu na prazske demonstraci nebyla z Prahy??? To je docela naivni dedukce. Pro tvou predstavu Bohumin je samostatny okres. O IQ chuliganu snad nemusime diskutovat,je uplne jedno odkud jsou cilem je delat bordel a ve velkem,to uz je jejich zivotni styl a ted jim vzali fotbaly a hokeje a kdyz vezmes lidem hry tak se evidentne nudi a vymysleji hlupoty...tak aspon mohli cajti zasahnout,je to oproti pokutam za rousky zmena...
@meesha hele,jestli mas moc prace a nebudes to pristi tyden stihat,tak to staci normalne napsat,ne tady psat o nejakych detoxech,k diskuzi jsi me premlouvala posledni 3 dny,takze kdyz jsem se nezapojovaka, pit jsem ti krev nemela cim...mozna tim,ze jsem se nechytla,tak treba priste to vyjde,preju pekny oddech,vecer asi na tu oslavu otevru vino 😂

@marcicek84 no oni na tý demonstraci byli asi všichni s "vysokým" IQ, hesla Čechy Cechum a víc než národ mluví za vše, kdo tam asi byl. Prostě vymatlany paka. Smutný, že nám příští týden zvednou statistiky nakažených, právě v době, kdy se bude rozhodovat o tom zda bude nebo nebude lockdown 😒
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prymula-o-de...
řekla bych, že má pravdu
@marulu tak pokud tam byli ti co kriceli Cechy Cechum,tak asi prevazovali lidi z Cech...no jinak si myslim,ze lockdown mame jisty,musela se ted o vikendu jenom stihnout vdat Prymulova dcera a pokud daji prezidenta do karanteny,byl s nakazenym ministrem v kontaktu,tak ani nebude 28.rijen.Jo kdyby tu slavu mohl (nebyl by v karsntene) a chtel Zeman poradat,ze pak chapu vyjadreni Havlicka,ze se driv jak v listopadu ekonomika nezavre...a kdyz neco zavrou,tak min.do konce listopadu to bude zavreny hodne a pak zas budou narvany obchody kvuli darkum lide si zajedou v zime na lyze a v breznu mame 3.vlnu...🙉🙊🙈
https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.co... celkem k věci řekla bych 🙂
@marcicek84 výjimečně s tebou musím souhlasit, kvůli takovým kretenum a jim podobným jaký byli na tý demonstraci máme lock down asi jistý. A někteří se z toho ještě radují, viď? To je fakt výsměch všem zdravotníkům v první linii. A ještě kvůli nim museli aktivovat traumaplan. Jakoby neměli co jiného na práci...
Vrátila se vůbec babanci z dovolene? Už to tu ani nedočitam, tak vůbec nevím? V Tunisu za nenošení roušek zavírají i do vězení.
@hojda
@marcicek84
@marulu Přiletěla jsem v pátek. Roušky se tam nenosí. Personál v hotelu ano,abychom se jich nebáli. Říkali. Ale většinou pod nosem,hlavně u grilu a u pánví. Jídlo formou bufetu,ale nabîrají oni. Byla jsem v hotelu plném francouzských penzistů,kteří tam hodlají být celou zimu. Za 500 euro prý si tam žijí jako králové. Dnes jsem volala svému nejvyššímu,jak to vypadá v práci a zda-li můžu požádat o neplacené volno. Není s tím prý problém,záleží,kolik bych potřebovala. Mám ještě pár dnů dovolené,tak to zhodnotím a v pátek bych chtěla odletět zpátky. Koupím si 2 x 9 dnů.
@babanci tak to je super,ze sis dovcu uzila,urcite lepsi atmosfera nez tady...Ja bych tedy jen mela strach,aby ti dovcu nezkazila nase vlada tim,ze zavrou hranice a musela by ses vratit driv,protoze by nic nelitalo jen repatriacni lety,tedy cim na dyl dyl tam ted neco koupis,tim to riziko bude vyssi,no s tim co se tady u nas deje, jsou vseho schopni...🤷🏻♀️ A o celkovem lockdown se uvazuje od listopadu,taky to muzou uspisit...
@marcicek84 Ve světě je teď bezpečněji než u nás, tak proč by jí nutili se vracet domů? Jaro byl úplně jiný případ. Bude to spíše opačně, že svět nás chtít nebude.
Tohle prostě nevymyslíš - repatriační lety za současné situace... 😆 Jsou všeho schopný... Já umřu! 😂
@hojda hele tak staci,ze hranice zavre cesko,tim padem se k nam litat nebude...Madarsko se tez zavrelo a jelikoz se situace zhorsuje vsude a u nas planuji lockdown,tak si myslim,ze jsou vseho schopni...no nas uz nikde moc nechteji...
@bombat mne lockdown bez uzemneni letadel nedava moc smysl,navic pokud ti omezi pohyb tezko nekde budou litat prazdny letadla a zpatky se nejak dostat musis...
Neprijde ti divne dat lidem vychazky a povolit cestu do prace a z prace a pak treba 1 km od domu a cestovani,ze se to nedotkne? Je treba pocitat se vsim...