icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketka_m
22. říj 2020

@marcicek84 hele pro mě věta: Pokud chtějí mít lidé volnější pohyb, musí se prokázat PCR testem nebo antigenovým testem ne starším než ze dne 23. října,“ neznamená můžeš do divadla.. ale může to být příprava na to, to souhlasím.

marcicek84
22. říj 2020

@marketka_m to tam je dal v textu...tedy aspon bylo

marketka_m
22. říj 2020

@marcicek84 prosím kopíruj :D já to nevidím :D

marketa11112
22. říj 2020

@alcar sory, odpoved mela byt pro nekoho jineho.

kazdopadne info jen pro tebe - v zasilkovne nic nemam a nikde necouram.

marcicek84
22. říj 2020

@marketka_m tvl co to je,oni to o tech kinech a divadlach smazli a napsali to obecne,pocti si diskuzi,tam o tom jeden slovak otevrene pise....

marketa11112
22. říj 2020

@blondynka400 to mam opravdu radost. 🙂

odula
22. říj 2020

@jelenice_zavodnice ok takže. Veřejné akce do 300 lidí, a to i v uzavřených prostorách. (Takže z 50 na 300). Musí být ale sedící, minimálně metr od sebe. (Krom rodin například). Odůvodnění - hlavní ohniska nákazy nejsou koncerty nebo zápasy, alebrz práce a domov. Takže opět pokud možno přejít k home office. Taneční a noční kluby mají omezený provoz a omezený počet hostů - stejný pravidla. -pouze sedící, min metr a max 50 osob. Ostatní doporučení jsou na místní úrovni podle aktuálního stavu - takže Uppsala doporučuje se vyhnout všem sociálním kontaktům (krom rodiny ;) ) pokud možno nikam nechodit (kdo může pracovat z domova) pokud možno nepoužívat městskou.

marketka_m
22. říj 2020

kopíruji:
Este zabudli napisat ze jeden minister povedal ze po plosnom testovani budu moct ist ludia co boli na teste do restauracie ci divadla. Kazdy chape ze to je len priprava na ockovanie ako sa ludia zachovaju, vakcinacia dobrovolna ale ak ju nemas budes mat problem sa aj zamestnat si myslim. Covid nezlahcujem ale toto sa mi zda uz prehnane a myslim ze to vo vsetkych krajinach nedopadne dobre.

SOUHLASIM.. bude to všude takto...

ninive211
22. říj 2020

@marcicek84 Je to naprosty nesmysl, jak pises, pokud ten test nebude 100% spolehlivý (nebo aspoň 98%), tak se nikdy nezaruci, ze neuniknou pozitivní jedinci, kteri ale v dobe testování ještě vyjdou negativní. Dostanou propustku a bum, budou vsude. A taky si myslim, ze to je generalni, kouska obyvatelstva, jak se postaví k povinnemu testovani (potazmo vakcinam)

marketka_m
22. říj 2020

další kopie a můj souhlas: Už to začíná. Jako v Číně. Budeš poslušný, uděláš si PCR test, tak si můžeš se psem dát dvě kolečka kolem baráku...To nás taky čeká. Je potřeba vyrazit na Staromák.

marketka_m
22. říj 2020

@marcicek84 jinak tohle je dobrý koment, hlavně ta poslední věta:D:D:D
Taky názor...
Plošné testování jen proto, aby získali DNA a mohli vymyslet další vir, který nás dokonale zlikviduje... Tenhle se jim moc nevyvedl...a tím vznikne důvod a místo pro umístění migrantů... Očkovací séra buď s čipem a dokonalá kontrola obyvatelstva, nebo s kovy, které po spuštění 5G vyvolají v organizmu nezvratné změny a třetí teorie je o vpašování do naší DNA genetickou změnu, která zapřičiní demenci a totální poslušnost...
Toto není z mé hlavy... o tom se píše na FB
Člověk neví co je pravda a co lež... a pak si jednu nedej...
A ještě jedna rada nakonec... Nesnášíte nošení roušek? ... Vyperte v toluenu a zamilujete si ji...

blondynka400
22. říj 2020

@hojda to byl možná úplně počátek. Ale já reagovala na to, co jsem psala. Tam prostě rozdíl nevidím.
A ono možná i ten obchod. Když si vezmeš velkou prodejnu, tam minimum lidí (což teď bylo), metráž prodejny, kvalitu vzduchotechniky a dobu strávenou (myslím, že 10 minut na zkoušení bundy bohatě stačí) versus malý obchůdek, kde většinou zásilkovny mají svá výdejní místa.... Nepřijde mi varianta B až o tolik lepší....

marketa11112
22. říj 2020

@odula autobusy a tramvaje mi prijdou fakt jako jedno z nejhorsich mist.

odula
22. říj 2020

@marketka_m nooooooooooooooooouuuuuu 🤯🤯🤯🤯🤯🥴😁😬😄🤣🥶😱😳😳😳🤪😧😧😧🥴🥴🥴

jelenice_zavodnice
22. říj 2020

@marketka_m V textu jsou nebo byli hlouposti a hlavně nečti tu diskuzi. Dívala jsem se na tiskovku a informace z ní nesouhlasili s tím, co bylo v tom článku nasdíleném od Marcely.
Třeba to celostátní testování bude probíhat tři týdny, nikoliv, že těch 5mil. otestují za dva dny a pak dostanou "vyvolení" povolenky na vycházky do kina nebo restaurace. 😉

odula
22. říj 2020

@marketa11112 to jsou. Spolu s klubama. Stockholmská mládež se po začátku školního roku evidentně vykašlala na opatření. Jo a perlička - doma nemůžou tak jezdí Dáni pařit do Malmö. Plný noční kluby.🤔

odula
Autor odpověď smazal
hojda
22. říj 2020

@blondynka400 Bavíme se o včerejšku, kdy třeba na Zličíně kolabovala doprava, takže tam opravdu minimum lidí nebylo a jen dojít do toho správného obchodu ti zabere x minut a cestou potkáš x lidí, což opravdu není srovnatelné se 2 minutami v zásilkovně, kde jsi jen ty a prodavačka.

odula
22. říj 2020

@marketka_m "vpašovani genetický změny která působí demenci" už evidentně začalo 😄😄

blondynka400
22. říj 2020

@hojda to ale srovnáváš jeden den, který byl úplně jiný a to jenom díky vládním nařízením.... V Metropoli jsem byla v úterý podvečer, nebyla tam skoro ani noha... Byla jsem v několika obchodech, na 5 metrů se ke mne nikdo nepřiblížil. A ne jako v zásilkovně, kde ode mne stojí někdo půl metru 😀 Ale už bych toto téma asi fakt nechala být 😀

marcicek84
22. říj 2020

@marketka_m tak ten toluen je celkem dobra rada 🙈🙉🙊🤘

pratensis
22. říj 2020

@blondynka400 Ale vždyť právě o tom jednom dni byla řeč. Že kdyby ty velenutné životně nezbytné poslední nákupy lidé bývali vyřešili přes kurýra nebo přes zásilkovnu, byla by to podstatně lepší cesta. Pardon, taky jsem si nevydržela sedět na prstech a zapojila se do důchodcovského tématu. 😂

hojda
22. říj 2020

@blondynka400 Bavíme se tu od začátku právě to tom včerejšku, ach jo....

marcicek84
22. říj 2020

@ninive211 uvidime kdy nam tady PCR generalku udelaji,mozna misto ceska ji delaji na Slovensku,protoze u nas se uz o tom nemluvi...

marketka_m
22. říj 2020

@marcicek84 a nebo bude: BAC.. to je překvapení co 🙂 to jste nečekali. pan plukovník zná metody překvapení 🙂

blondynka400
22. říj 2020

@pratensis A je to zajímavé téma, že? 😀 O tom jednom dni byla řeč na začátku, pak se diskuze stočila trošku jiným směrem. To je zcela běžné, že se diskuze stočí někam jinam od původního tématu.
A jestli sis zaspala na tom jednom dni @hojda, za to já ale opravdu nemůžu .-) 😀

marcicek84
22. říj 2020

@marketka_m tak muze to tak byt,proc by ne,at se lidi nestihnou poradne zeptat na nazor okoli...

hojda
22. říj 2020

@blondynka400 Jaký zaspala, bavili jsem se o nutnosti včerejších nákupů a že byla možnost to vyřešit i jinak, jak to Marcy vypráví, jak je zodpovědná a pak napíše, že kdyby neměla zimní bundu nebo boty, tak by tam jela taky, protože není jiná možnost, jak to vyřešit....

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 A jak tu promořenost zjišťovali? Dotazníkem? Nebo už rovnou očipovávali?

Strana