Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marulu jak rikam svedci covidovi,to vystihuje vsem...neverim pojmy znamy znameho apod.
@hojda tys nic blizsiho neuvedlo,ano dnes zemrel,nic blizsiho nevime,jen ze zemrel po 6 dnech,ted ze je to znama osobnost...mne tady taky kazdy napada z vymyslu,kdyz pisu obecne o znamem a tez existuje a tez se to kolem me deje,takze asi to tak vypada,ze zadna strana neveri te druhe
svet se fakt zblaznil. tohle uz neni normalni. lidsky zivot je pro nektere totalni nic. kdyby tu nekomu umrel manzel , byla by odpoved - a co mel za nemoc? nebo no jo, uz byl stary. nebo nejaka dalsi ubohost. u nas v nemocnici jsou uz i tricetileti, kteri zadnou diagnostikovanou nemoc nemaji. manzel mluvil s primarem oddeleni aro. nemocnice zada verejnost o pomoc - pry jim chybi 100 lidi. berou kvalifikovane zdravotniky, ale klidne i lidi bez kvalifikace. prosi dobrovolniky o pomoc. to uz mi pripada jako pruser. ale po nekoho je to, i pres veskere prognozy odborniku , sranda. navic, kdyz zde vidim pro ktere, rikam si, co jsme to proboha za narod tupcu a ignorantu.
@marcicek84 a co jsi ty? co jsi tu sirila za hysterii na jare? uz tenkrat te meli trestne stihat za to propagovane silenstvi.
@marcicek84 Tak přestaň šířit dezinformace a tvá důvěryhodnost výrazně vzroste.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cerny-rijen-...
A teď tedy to srovnání s chřipkou. Přestanme už Covid konečně bagatelizovat a berme to vážně.
@hojda momentálně je teď tady šíříš ty...
Markéta opravdu nerozumí psanému textu, ale asi to už jiné nebude, takže snad to konečně pochopí, když na ni nebudu reagovat...
@marcicek84 zatim reagujes stale. a dokud budes v jakemkoli kontextu pouzivat me jmeno, nevidim duvod, nenapsat ti. je to totiz signal, ze komunikovat chces. prestan provokovat a bude vse ok.
@meesha nevim o cem zase mluvis,ty mas problem s tim,ze nesneses jiny nazor a teda hlavne ten muj,i kdyz je slusne vyjadreny...
To je fakt provokaterka,myslim si,ze ji ty hadky proste chybi,vypada to,ze ma zase doma dusno,kdyz tady s nekym nemuze upustit paru...no doufejme,ze si casem najde jinou obet...
v POlsku ve velkém protesty.. nelze mi tu sdílet video.. na FB jsou online,. tisíce lidí v ulicích...
Ehm... Ze zvědavosti jsem sem nakoukla, zda tady řešíte Prymulu atd.... A světe div se, celá stránka jen o hádkách, já to tady asi už zabalím úplně 🙈
@marketka_m co si mam zadat,prosim?
@hojda kamaráda kamarádky je mi líto 😔
@marcicek84 chwdp.tv
@marketka_m a to jsou za co,ze jim zakazali ty potraty?
@marcicek84 prave zkoumam zda covid nebo potraty
@marcicek84 nevkusne vyjadrovani o neci smrti neni nazor.
@marcicek84 tak potraty..ale hlava na hlave
@marketka_m tak z toho budou covid prirustky,to je jasne..
@marcicek84 v polsku prej dost pruser.nemocnice prehlceny.dneska mi tu prijel se zbozim ridic bydlici v polsku.rikal ze to co se deje u nich nepochopime..a pak se ptal zda jsou u nas fakt rousky povinne.ze byl nekde v tescu...a ze polovina lidi nemela rousku..to se mi zdalo teda dost divne..protoze ja v obchidech bez rousky nepotkam nikoho
@meesha tak za prvne,nebyla jsem to ja,ktera vytahla neci smrt,za druhe jednalo se o smrt kamarada kamaradky od zdejsi diskutujici jeho jmeno je nezname,tedy ani jeji blizky pribuzny,za treti kdyz neco takoveho napisu,musim pocitat s dodatecnymi dotazy pokud pisu o umrti na covid za 6 dni,pokud info nemam, tak to priznam...pokud se vratim k te nevkusnosti,nejdriv se o teto zkutecnosti vyjadrila hnojda a lec informace byly neuplne a kdyby nechtela o tom diskutovat nemusi tuto informaci vubec tahat do diskuze,nikdo ji nenutil.Ja se zajimala logicky o okolnosti smrti,komorbidity apod.,protoze je jasne,ze smrt na covid do 6 dni by byla spise u nekoho velmi rizikoveho nez u uplne zdraveho jedince....Takze opravdu mas problem spise s cimkoli co napisu a chtelo by to trochu toho toho vhledu do cele situace - ta nikdy nevznikne,kdbyby hujda toto nevytahla
@marketka_m o tom co se deje v polsku vim...tam je dusno delsi dobu ne jen kvuli covidu...nevim kde byl,ale pokud vim,tak se rousky nosi opravdu vsude tam kde se nosit maji...i kdyz oni v Polsku to meji prisnejsi,jestli nemyslel verejne prostranstvi to je tady jen kdyby se vyhybal nekomu bliz jak 2 m...
@marcicek84 Ono se nesmí říkat, že někdo umřel v souvislosti s Covidem?
@marcicek84 no to jsi to vylepsila . 🙈 gratuluju.

@marcicek84 ty sice věříš každému hoaxu nebo konspiraci, ale tomuhle opravdu ne, to je strašení a trestný čin šíření poplašné zprávy. Zato cílené zlehčování situace od Šmuclera, Klausů, Pekové, Pirka, to je v pohodě. Přitom tohle by měl být spíš trestný čin, protože spoustu lidí ovlivnili, zcela zcestně, a díky tomu teď jsme tam, kde jsme.