Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@werumka tak jasne meli jste to v Praze z prvni ruky,ono ti chvilkari se ucastnili dalsich demonstraci proti vlade a opatrenim nez se zmenilo vedeni....ted to nejak utichl,kazdopadne vime ze ten clovek ktery to vedl predtim to vedl i v roce 2018...
@marcicek84 Furt nevím, kde se vzala ta geneze názoru že někdo zamackne slzu, další opatření nebudou a děti se vrátí do škol. Vůbec nevím, jak si to mám dát s timhle do souvislosti. Pokud chceš, ráda Ti výstup z demonstrace prezvykam, vím, že nerada hledáš staré články. Navíc Ti můžu i říct, jaké platformy, které pomáhají v rámci epidemie, spravují. Ale řekni mi prosím, jestli o to stojíš, abych neplacala časem 🙂 a jinak díky za označení, že "my v Praze" jsme zase něco... je to opravdu stmelujici a úplně neprovokativni 🙂 ale neboj, zvládnu to i se svým momentálnim nedostatkem kyslíku na plicích a osobně si to brát nebudu. Beztak si tu za všechno my Pražáci můžeme sami 😀
@marcicek84 tak pokud mam nakupovat pietni predmety, tak je to asi logicke, ne? nehraj si zase na husu.
samozrejme to, ze nemocnice nemaji problem, byla ironie.
a jo, on je tam jako odbornik. odbornik, ktery neumi spocitat, kolik je 1000 x 1,5. no odbornik na pravem miste 🙂. s takovym si muzes podat v klidu ruku.
@werumka fakt mi je ted ,,prazaku, lito. ja fakt nevim, za co ted muzete. ze oni vam to tam prinesli hlavne ty hornici od marcelky. )) ne fakt. jako proc v teto dobe nekdo osocuje nekoho z takove pitomosti. nekterim holt nedochazi jaka je v Praze koncentrace lidi, navic lidi z cele cr a turistu ze zahranici. marcelinka chtela zavrit Prahu. jako jak ? vsak zapomela, ze vsechny cesty vedou do Prahy.
@marcicek84 Máš v tom trošku zmatek, chvilkaři nejsou proti opatřením, ty jsou proti Babišovi už dávno před Covidem, ten s tím nemá nic společného....
@werumka tak se nerozčiluj, já myslela, že už máš po koroně...jinak si myslím, že pan ministr zdravotnicví je aktuálně laděný směrem k poslání dětí I.stupně do škol...A ty snad nežiješ v Praze, že tě to označení pobuřuje, tady taky psalo o hornících tam mu vás mají druhou vlnu korony, ale že bych se nad tím nějak pozastavovala...
@marketa11112 to byla citace z těch vyhlašovaných opatření, netřeba si hned všechno brát příliš osobně https://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slov... tady vidíš, že pietními předměty se vyjadřuje úcta zemřelým, jsou to různě věci co se nosí na hřbitovy na všech svatých 2.11., Market, fakt už to přeháníš a není důvodu...
@hojda ano jsou proti Babišovi, ale demonstrovali i proti vládě a jejím opatřením teď v koroně..
@marcicek84 Tak mi to prosím najdi, kde demonstrovali proti opatřením? Vymezují se proti Babišovi a vládě, proti tomu jak vládne, ne proti opatřením proti coronaviru.
@marcicek84 Já nejsem rozčilená, neboj 🙂 zajímalo mě, jestli se dobereme k tomu, co Tě vedlo k tomu tvrzení - jestli jeho podpis na petici Milionu chvilek měl znamenat, že je nakloněný návratu děti do škol, tak tomu asi stejně nerozumím. Za prvé v tom nevidím souvislost a za druhé mi nepřijde, že by propagoval návrat děti do škol za každou cenu.
Po koroně už papírově mám. Dusnost ale zůstává déle, stejně jako únava 🙂
Jinak to, že v Praze neprespavam, neznamená, že tam netravim většinu času a nepocházím odtud. Velka cast stredocechu bydlí mimo Prahu kvůli ceně nemovitosti. Ale v Praze pracuje a tráví většinu času.
našla jsem zajímavé video, to bylo v tom dopisu vládě, co tady někdo sdílel od kulového blesku
https://www.youtube.com/watch?v=TbHOV7bmQb4:D
@hojda dělali na těch akcích do doby než odešel hlavní aktér a předal někomu jinému a ten je usměrnil, tedy co si tak vzpomínám...
@marcicek84 Nechápu tvé slovní spojení dělali na těch akcích do doby než odešel....Dělali co?????
@marcicek84 a mne by zajimalo, kdo bude zamackavat tu slzu, prosiiim prosiiim.
@marcicek84 Otevřisvoumysl už ne prosím🙏🙏🙏
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/specialni-...
Tímto by se asi dohady o školách mohly ukončit.
Číst prosím celý clanek.
@marcicek84 Marci, a tys petici Milionu chvilek nepodepsala? Vždyť ty jsi taková "petiční královna" a podepisuješ kdeco.😀
@ilonne no kdybys poslouchala přímý přenos, tak víš, že nic neví a čeká jak rozhodne ministr zdravotnictví a ten chce počkat do čtvrtka a v pátek chce vyhlásit co a jak se školami...
@marulu a jak ty můžeš vědět, jestli a jaké petice podepisuju, to, že něco sdílím, automaticky neznamená, že tam musí být můj podpis, že jo...
@marcicek84 A proti čemu konkrétně? Proti rouškám? Tvrdili, že Covid neexistuje? Demonstrují proti Babišovi a způsobu, jakým stát řídí. Zase motáš jabka s hruškama. Ne každá demonstrace je proti opatřením proti Covidu.
@hojda to spíš jednu dobu motali oni, aby měli na těch demonstracích lidi, tož tak...
@marcicek84 Ne, nemotali, to tobě se to plete v hlavě.
@marcicek84 ok, rozumím 🙂
Ještě chvíli nezmizí, byť chřipka měla treba u me horší akutní průběh, tohle je pitomý v tom, že rekonvalescence se taaaaaahne.
@marcicek84 Milí a vzácní přátelé,
vy ještě nemáte dost?
Nalijme si čistého vína. Tato vláda poškozuje naši zemi. Tato vláda poškozuje miliony lidí. Proti tomu se musíme důrazně ozvat. Nejen v Praze, ale po celé republice!
Pojďme nahlas položit vládě otázky. Pojďme požadovat odpovědi. Pojďme vládě vystavit účet.
Sejdeme se v úterý 9. června v 18:00 na Staroměstském náměstí. Odtud se vydáme pochodem před ÚŘAD VLÁDY. Z bezpečnostních důvodů budeme na náměstí (tak jako na nedávné úspěšné demonstraci v Izraeli) udržovat dvoumetrové rozestupy. Z ohledu k ostatním si vezmeme roušky. Nezapomeňte ani na křídy a transparenty s Vaší otázkou pro vládu.
Po krátkých promluvách necháme na 5 minut celé náměstí zamrznout v absolutním TICHU. Ve vzduchu budou viset jen palčivé otázky. Také celý průvod městem proběhne v naléhavém mlčení. Před Úřadem vlády naopak dáme své otázky hlasitě najevo.
@marcicek84 proboha proc bych u toho mela slzet 😀 az to prijde, tak se normalne rozhodnu :o podle situace. Co je na tom k placi? 😱
@hojda víš co, já se s tebou o tom dohadovat nehodlám, mysli si co chceš, já si taky budu myslet své 🙂
@meesha no tak ty a hnojda jste nechtěli děti do škol posílat ani předtím, tak předpokládám, že byst opět měly problém
@werumka no jako ono to působí na každého úplně jinak, takže těžko říct, jak dlouho to u koho bude trvat, snad už se to brzy vrátí do normálu... 🙂
@marcicek84 Se uklidni laskavě, děti jsem nechtěla poslat do školy v pondělí, protože už bylo jasné, že se školy zavřou, že situace není dobrá a tak se taky stalo ve středu je zavřeli.Podívej se na sebe. Dcera už pošupajdí do školky, že? Máma doma na HO, ale holku doma nenecháš. 😢
@marcicek84 Mysli si co chceš, ale neposílej to do světa, když jsou to bláboly.
@hojda my ted treba resili, jak to udelat,aby deti do skolky nemusely, pripadne musely, ale abychom je zvladli vyzvednout bez jakekoli pomoci. a hura. mame to a dalsich 14 dnu mohou byt obe deti doma. pokud mi budou schvaleny v praci 2 dny dovolene , tak dokonce 3 tydny. a ja se fakt klidne priznam, ze cas s detma si uzivam. nauci se tady zase jine veci, nez ve skolce. do skolky chodi radi, tesi se. ale ucitelky prosi o pomoc - kdo nemusi dite dat do skolky, at nedava. a ja je chapu.
nechapu ty, co jsou doma a presto se deti zbavuji jak mohou.

@marcicek84 No já o té demonstraci vím, dokonce i vím, co se tam rikalo a propagovalo a proto Tvůj komentář vůbec nechápu. Určitě se to dá dohledat i teď.