Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 To mas pravdu, do skolky nedavam, tak zitra tam zkusim toho meho druhostupnaka udat🤣🤣🤣.
@hojda tak jo, takže ty tady někoho poučuješ o školce a víš prd, tak takoví jsou úplně nejlepší, dobře ses tady odkopala...😂🙈🙉🙊
@marcicek84 Hele, ja mam s detma odchozeno do skolky mnohem vic roku nez ty, takze o fungovani skolky a nekterych "maminek" neco vim. Jak rika reditelka u nas ve skolce, neni maminka jako maminka ...
@marcicek84 a proc si me v te diskusi oslovila? Ja o tobe do te doby nevedela. Neprolezam diskuse krizem krazem a nehledam te v nich. Asi te stve, ze jsem na tebe nereagovala ,vid hrdinko jara 2020. Nemas na to, nic noveho nevymyslis. Asi jsi to jeste nepochopila, ale vubec me tve nazory nezajimaji.
@marcicek84 Holka, teď jsi ale střílela do vlastních řad. Máš dítě pouze skolkove a pořád ráda poucujes o fungování škol 😀😀😀😀😀
@hojda U nas se deti predavaly a stale predavaji u dveri skolky. Ne, do tridy nevidis. Co vim,funguje to tak vsude. Takze keca. Nebo smiruje oknem?
@hojda takže nulová zkušenost v době covidu, to mi stačí, ale děkujeme za krásné hodnocení, které je jak jinak než zcela mimo mísu...nabodla ses na vlastní vidle, holka...
@ilonne na tohle jsem už několikrát reagovala v diskuzi o školách, o tom totiž vím víc než bych chtěla, jelikož ten učitelský sbor je pro mě docela známý a jejich kauzy a excesy taktéž víme...
@marketa11112 hrdinko podzimu, už nelži, prosím tě, nevíš jak to kde funguje, u nás takto, chodíme do prostor školky s rouškou až ke třídě, to že to je u vás jinak neznamená, že to bude v 5500 školkách stejně, když se to řídí aktuální epidemiologickou situací...
@marketa11112 Hele ji tam mozna pousti, rozum ma jak ze skolky.🙈🙉🙊
@marcicek84 tak hlavne, ze vime excely, o tom zadna
@marcicek84 🙈🙈🙈🙈😀😀😀😀
@marcicek84 kuš, toxická ženo. Lež ti teče i ušima. Dej už pokoj a běž raději nakoupit, nakrmit rodinu. Nedržíš náhodou dietu? Té tvé náladě to odovídá. Prosím , raději se najez.
@marketa11112 a tys tedy byla ve všech 5500 školách jak to kde dělají??? to, že něco platí u vás, to neznamená, že to je všude stejné, ono je to i na rozhodnutích ředitele nebo daných hygienických stanic, takže přestaň mě tady laskavě napadat ze lží, je to už i pod tvou chabou úroveň, hrdinko letošního podzimu. Ano já vím, že máš plnou spíž, ale prosím tě, my ostatní netrpíme hladem, dle tvých reakcí to ale ve mě budí dojem, žes musela vykoupit snad poslední balíček rýže v tescu a teď se tím láduješ spolu s otevřenou konzervou luncheon meatu - fuj, raději to vyplivni, už by ses nemusela unést...
https://echo24.cz/a/S4Qt6/odmitla-vlada-levne-c... no kde asi bude pravda...
🤔 Decka proc se tad tak hadate sakra
co na to říkáte? skopirováno z FB:
Kamarádka, co měla dnes noční v brněnské nemocnici mi psala, že to je psycho. že jsou jako zdravotnici vyčerpaní. Ale ne z covidu, ale z lidi a jejich tuposti. Hlavně i z toho ze 12h směnu musí stále nosit roušky a respirátory a dýchají své bakterie zpět do sebe. Mají v nemocnici přes 50%lidi co tam nemá co dělat. Lidi co jim je okolo 80 nejstarší má 95. Mají pozitivní test ale za 10 dni neměli nějaký velký příznak. Takových pacientů jsou plné nemocnice. Takže až, vy co vytváříte za mohutné podpory státu a medii tuto paniku budete totálně plnit nemocnice pouze pizitivními a stále budete věřit zdramatizovaným článkům v novinách, tak potom se začněte doopravdy modlit. Protože až budete mít slepák, tak vás třeba neoodoperují, protože v nemocnici budou stovky pozitivních, který si rodina nechce vzít domů aby se nenakazila. Ano takových mají teď u známé na odděleni 5 a rodina a jeden z LDN je nechce zpět. Jestli vláda nezakročí a neumístí pozitivní lidi domů, ať se v klidu vyčkají do negativního testu tak, jak to bylo na jaře, tak pak teprve začnou umirat lidi. Ale ne kvůli covidu ale kvůli lidem co mají díky strachu omezený úhel pohledu. Ať mi někdo vysvětlí, jak je možny, že o nás tv v zahraničí vysílají totálni lži? na to asi nebudete mít odpověď. Jak je možný, že mi volá známý z Floridy a ptá se mě jestli žijeme, Že v tv jdou zprávy, jak tady umíráme, a jak nestíhají sanitky odvážet? Lidi to vám fakt nevadí tyto lži? Asi tak jak já volala na jaře kámošce do Milana a ta mi, řikala,že její soused umřel v 35letech na chodbě v nemocnici na slepák. Protože všichni lékaři byli kvůli pozitivním testům doma. Tak vám, co šílíte z pozitivních čísel přeju hodně štěstí v této době a díky této panice, kterou vyvoláváte. Začněte studovat něco záchraně života a urgentní medicíně a modlete se ať třeba vaše dítě nepotřebuje pomoc třeba po nějakém pádu nebo autonehodě. Protože až přijedou na havárku medici, protože záchranáři budou hrát doma s pozitivním testem playstation, tak vás anebo vaši rodinu třeba nezachrání. Toť vše........
@deedeedee to je jednoduchy. Marci si nasla cil, kdysi Marketku pozurazela velmi velmi nechutnym zpusobem. A zjevne se rozhodla, ze ji snadno vyprovokuje, tak prudi a prudi. Marketu chapu, ja mam co delat, abych Marci neposlala do patricnych mist, protoze jeji zpusob, jak se do lidi trefovat, je obzvlaste zakerny. Nicmene nakonec si uvedomim, ze je spis k smichu. Ale jak je snadne ji na tu provokaci skocit... :D
@marcicek84 Pravda je zrejme v tom, ze to neni az tak jednoduche. Dneska o tom mluvil na ct24 Konvalinka, vysvetloval to, ale bohuzel jsem musela v puli odejit. Nicmene, kdo chce, si to muze pustit, bylo to nekdy mezi tou osmou a devatou.
@marketka_m co to je proboha??? 😨
@marcicek84 co myslíš? foto nebo text předtím?
@marketka_m https://www.facebook.com/Stefajir
Tady na FB jsou celkem pravidelně zveřejňovány reporty z různých zdravotnických zařízení po republice - často anonymizovány, ale autor stránek jména autorů zná (praktický lékař z Havlíčkova Brodu, vypomáhá i v tamní nemocnici). Je jich skutečně hodně a je tam "hezky" (trochu nepatřičné slovo, ale rozumíme si) vidět, jak je situace různá na různých pracovištích. Nechci zpochybňovat situaci v té brněnské nemocnici - já tam nebyla. Jen chci říct, že bych z toho nedělala závěry, že je to tak všude.
@pratensis určitě souhlas.. nepsala jsem o tom, že je to tak všude.. 🙂
@meesha máš to zvrácené a popletené, momentálně se tady předvádí Markéta a nedá a nedá pokoj, neustále ji říkám, ať mě neoslovuje a je to prostě marný...
@marketka_m oboje, ale ten dopis pro nájemníky je dost za hranou, je toto vůbec v demokratické zemi možné???
@marketka_m lide umiraji uz ted. Tisicovka za tyden je “nic se nedeje”? Hmmm tak to potom jo 🤔

@hojda kteří? ta třída má práh a tam můžeš a můžeš i nakouknout, před osmou je opravdu již třída plná, dokonce jsem se o tom bavila i s paní učitelkou, sama přiznala, že děti které nebudou chodit, že jich je opravdu malinko, ty naše karkulko...hele to, že ty nevíš, nedáváš tam ze strachu své dítě a jen si něco myslíš, tak ti chci říct, že v reálném světě to takto nechodí, tvé představy a realita jsou úplně někde jinde...