icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

meesha
2. lis 2020

@bigbig bohuzel mas pravdu (ja to vim a stejne me to nekdy frustruje 😢 )

marcicek84
2. lis 2020

@bigbig @meesha a nemůže zase druhou stranu frustrovat, když věříte všemu co se vám naservíruje a to bez otázek??

marketka_m
2. lis 2020

@meesha hele já nepopírám že covid je, nepopírám že lidé umírají!!!!!!!!!!!!! ale myslím že zde je skrytá reklama... a dobrá cenzura.. viz prymula? to jako vážně v době babišové cenzury se dostaly takové fotky do medii? no snad tomu nevěříte...

@bigbig hele... a co bys dělala dál? já sedím doma, opatření dodržuji, do obchodu jenom nutně.. tímmyslím že dávám najevo že to není sranda....ale takto chceš fungovat několik let? měsíc pohoda, další měsíc se strachem, další měsíc znova atd atd???

covid neodejde, a už to musíme pochopit, takto budeme válčit několik let!!!! a z lidí budou vlci !! budou sebe vzájemně štěkat a kousat (však už to tady projevujete v diskusi).. já se zamýšlím, proč najednou je vše jenom colem covidu a co vše vláda už dokázala odsouhlasit (viz polsko je příklad) o čem nevíme.. jaká je stránka toho všeho, jaký to bude mít dopad, když pojedu s dítětem na pohotovost... nedej bože..

meesha
2. lis 2020

@marcicek84 chces debatovat o faktech? To uz jsme probraly. ...

meesha
2. lis 2020

no takze zase opakovacka. Kdyz budeme ted sedet na prdeli,
@marcicek84 , tak za pr tydnu dostaneme virus pod kontrolu,. Budeme--li se snazit, budeme testovat-trasovat-izolovat a vratime se k relativne normalnimu zivotu. Ziskame cas na vakcinaci, minimalizaci virove naloze i hledani novych lecebnych postupu, rychlejsich, kvalitnejsich testu. Prave proto, ze ten virus sam nezmizi, musime se ho snazit co nejvic eliminovat, zkrotit, aby nepachal dalsi ekonomicke i spolecenske skody, o lidskych obetech nemluve

marketka_m
2. lis 2020

@meesha dneska končím přáním /které se mi nesplní/ chtěla bych paralelně vidět media v státě dva krát.. jak to myslím? čr s opatřeními jaké jsou ted a čr bez opatření.. s otevřenými restauracemi a obchodakami...fakt by mě zajímal rozdíl.. a dále bych chtěla vidět dva státy... v jednom masáš mediální (vlastně to vidím každý den) ale druhý stát čr, kde se o covidu nezminuji ve zrpávách, jenom informativně.. zajímalo by mě chování lidí v jednom i druhém státě.. možná bychom se divili :D:D tolik mých snů ... hezkou dobrou noc dámy.. a nepohádejte se tady do rána..

meesha
2. lis 2020

@marketka_m reklama na co? 🤣 na koronace nebo co? Promin ale michas hrusky, jablka, politiku,statistiku, komspirace dohromady. Tady uz snad chybi jen zednari

bigbig
2. lis 2020

@marcicek84 Njn, tys na to kápla, je fakt, že my vědci věříme všemu co se nám naservíruje. Pokládat si otázky? Neznáme.
Jsi roztomilá, fakt 😘

meesha
2. lis 2020

@marketka_m tak cr bez opatreni uz jsme videly

marketka_m
2. lis 2020

@meesha myslíš v létě, kdy čísla najednou byly ok ? :D neee, já říkala že končím :D pardon..

marcicek84
2. lis 2020

@bigbig pak zbývá otázka, proč se vědec snaží o nějakou vědeckou debatu na serveru modrého koníka, že by ho na těch odborných fórech už nechtěli? 🙈🙉🙊

marcicek84
2. lis 2020

@meesha já s tebou prostě nesouhlasím, takže ti přeji taktéž dobrou noc a krásné sny...

bigbig
2. lis 2020

@marcicek84 Třeba proto, že mu není lhostejný jak to v jeho rodný zemi vypadá?

meesha
2. lis 2020

@marketka_m tak muzes navazat zitra 🙂 chtelas debatovat, tady to mas 🤣
Ano, leto a zacatek zari, doporucuji dodatecnou lekci na tema inkubacni doba a exponencialni rust 😉

marcicek84
2. lis 2020

@bigbig mně není lhostejné co ta přehnaná panika a medializace covidu dělá s lidmi a jejich zdravým rozumem...

meesha
2. lis 2020

@marcicek84
@marketka_m tak je libo blesk? Kdyz ne seriozni data, ja uz fakt nevim ...https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/...

werumka
2. lis 2020

Dneska jsem si přečetla, o čem se tu psalo a musím říct, že mě vlastně fascinuje a tak trochu uvádí v úžas, jak se u nás v ČR nahlíží na novináře, jak na nějakou podplacenou mafii 😀 Je to jednoduché. Kdo kliká, vyhraje. Kdo napíše bulvární článek s ještě bulvárnějším nadpisem, vyhrává zlatýho bludišťáka. Tak to prostě je. Ne holky, novináři jsou lidi, žádný mafinánský ufoni. Prostě klopí články z četky a k tomu dávají hezký titulky, aby si nahnali kliky. Není v tom žádná mafie, žádné podplácení článků. Cení se rychlost, nikoli důslednost. To - pravda - v době tištěných novin nebylo. Teď to tak je a musíme se na to adaptovat. Pokud někoho masírují články na zpravodajských webech, měl by si projít kurzem mediální výchovy (doufám, že naše děti už tímhle budou procházet na škole běžně). Nesvádějte na novináře, že dělají, za co jsou placení. Problém je v tom, že my neumíme informace filtrovat, číst, ověřovat, porovnávat. Vždyť přece máme tak málo času, že...

meesha
2. lis 2020

@werumka diky za tenhle prispevek 🙂

P.S. Uz ok? 🙂

marketa11112
2. lis 2020

@marcicek84 tak proc mi neustale pises? Boze muj.

marketa11112
2. lis 2020

@marcicek84 ty nejsi normalni. Ze by jsi ovsem prozradila, jak vse zacalo? Jak jsi se trefovala do me, urazela me i mou rodinu,psala blaboly a lzi. To ne, to nereknes, vid. Fakt musis mit minimalne papiry na hlavu.
@deedeedee omlouvam se, ale s cvokem se fakt domluvit neda.

marketa11112
2. lis 2020

@marketka_m takove dve porovnani bych rada videla take. Ale take bych byla rada, kdyby kvuli moznosti takove porovnani vytvorit, nemusel umrit nikdo navic.

marcicek84
2. lis 2020

Holky, není náhodou přehnaná agresivita taky příznak covidu? Kdo ví, jak skončil manžel jedné zdejší diskutující, když ona je sama tak nervózní, možná je pozitivní a jsou už všichni v karanténě a lezou si na nervy, ale abych tady musela kvůli toho číst neustále urážky, to už je opravdu přes čáru...🙈🙉🙊

meesha
2. lis 2020

@marketa11112 budto ma papiry na hlavu (Protoze slibovala, ze si je sezene, aby nemusela rousku) nebo si proste jen vybiji vztek na ostatnich, schovana za anonymitou internetu. Nestoji to za to 😉 ona se tim bavi ;)

meesha
2. lis 2020

@marcicek84 pokud te to fakt zajima. Zadna konspiracka se nekona https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=102...

marcicek84
2. lis 2020

@meesha takže Flégr zase klesl níž, co vám tady z něj zbylo, pro slávu cokoli..., snad ten Micík ho trochu srovná...sladké sny... 🙂

marketa11112
2. lis 2020

@meesha je to sranda. Jsem se ted nasmala v te diskusi, kde me oznacovala a chtela se se mnou bavit. Uz ji prokoukli i tam. Pry jde o odbornici na zdravotnictvi se skolou zivota ))).

meesha
2. lis 2020

@marcicek84 nechapu, ale uzij si to 😉

meesha
2. lis 2020

@marketa11112 😀👍 prave, nenech si kazit vecer.

marulu
2. lis 2020

@marketka_m Markétko, můžu se zeptat, z jakých médií čerpáš informace? Ptám se, protoze s informacemi, které tu uvádíš, se já nikde nesetkávám. Ty si vážně myslíš, že pokud by se o covidu nepsalo, žilo se normálně, nic se nezavrelo, rousky a rozestupy by se nedodrzovaly, tak že by tu nebyl? Ty si vážně myslíš, že se v nemocnicich falšují diagnózy a všem se dává covid, že se manipuluje s čísly a že nám chce pod rouškou korony někdo sebrat svobodu? Jo a mimochodem to jak jsi tu sdílela s facebooku o FN Brno, tak ten styl té zprávy je dle mě jasný hoax.

marketa11112
2. lis 2020

@meesha )). To fakt nee.

Strana