Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Aha, nějak mě ta tvoje odpověď vůbec nepřekvapuje. Nejdřív mě tu obviníš, že vytrhávám za kontextu a když tě požádám o nápravu, tak napíšeš, že je to off topic..... Není, navazuje to na to očkování. Ale chápu, nemůžeš mi vysvětlit něco, co prostě nemá logiku a vysvětlit nejde.
@marcicek84 marci, nekolikrat jsi to opakovala, tusim, i primo v teto diskuzi a vztahovala jsi to na sve dite. A ver, ze kdyby tve prispevky nebyly nekonecnymi litaniemi bez ladu a skladu, tak bychom ti mozna i lepe porozumely 🤷🏾♂️ Ale ty vety casto nedavaji smysl ani logicky, ani gramaticky
takze ohledy se musi brat na marcelku , ale marcelka nemusi brat ohledy na nikoho. chapu to dobre? kdopak asi je ta marcelka? fakt by me to zajimalo.
@marcicek84 kdo je prosím "hnojda"? Nějaká nová uživatelka, nebo snaha o zesmesnení?
jedna se opet o uzavreni restauraci a sluzeb. rstaurace a hospody asi dost proridnou, sluzby - holky sup zitra ke kadernikovi ci na pedikuru 🙂). jeste, ze mam dlouhe vlasy az na zadek, bez sedin, a nepotrebuji strih ci barvu - priznavam ale, ze litr za kadernika bych odmitla dat i v ,,normalni,, dobe. nehty ostriham a zabrousim sama, umele drapy nevedu. a mam usetreno 🙂. ale jo, je mi jich fakt lito.
@werumka snaha o zesmesneni . a ne prvni.
@marcicek84 Všeobecné vyjádření? Tohle taky, že?
marcicek84
•
12. zář 2020
@hojda ty si myslis,ze je rouska vhodna pro kazdeho?moje dcera trpi na opakovane rymy,kdyz nosi rousku,rymu by mela permanentne,tim ze ji vyschne sliznice a to by byla porad doma,takze za nas prichazi v uvahu k jejim potrebam jedine stit.
Jinak holky uz dcera lehla,ryma,kasel teploty 37.5,takze pristi tyden asi delam z domu,ale vzhledem k te nezodpovednosti druhych se nedivim,je to porad stejne...
@marketa11112 Dnes jsem zrovna četla, že české restaurace měly v podstatě otevřeno v tomto roce nejvíce z celé Evropy. Každopádně vidím hlavní problém v tom odškodňování. Jsou tu obory, které jedou a vydělávají mnohem více díky pandemii a pak jiné, které krachují. Pomoc je špatně zacílená.😔
@hojda porad nechapu,proc vytahujes veci mimo kontext,ale dekuji,zes tim podporila me vysvetleni...vidis,ze mela kolem 38,rymu kasel tedy virozu,jeste neco potrebujes vysvetlit?Nemyslim si,ze ti nejake dalsi vysvetleni dluzim,kdyz ho opet jen chces prekroutit a vytrhnout z kontextu,na to si najdi nekoho jineho,me to absolutne nechava chladnou,tak treba priste ti to vyjde 💃a uz prestan s temi hoaxy,spojujes mezi sebou ruzne veci,ktere souvislost nemaji,nebo nejsou aktualni,popisuji minulost a pak tim fabulujes a jeste to tady predkladas jako svou pravdu,mela bys ses jit s timto lecit...a ze ti to nepotrebuju vysvetlovat,urcite neni mou povinnosti ti neustale vysvetlovat a detailne popisovat zdravotni stav me dcery jak meni,zda se zlepsuje ci zhorsuje,co byl problem co uz problem neni,nic neni totiz staticke,uz nekolikrate jsem te na to upozornovala....ale pokus dobry,tak treba priste...🙈🙉🙊
@werumka to byl preklep,melo tam byt hojda...🙃
@ilonne prosim te,byl to jen preklep,ty z toho zase nadelas... 🤦🏻♀️
@marcicek84 Aha, já jen že tenhle překlep děláš systematicky a pravidelně...
@marcicek84 A pravidelné "michaluna" u uživatelky @meesha byvá taky překlep, že jo...
@ilonne
@werumka Fakt holky, vy naděláte 😀
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ani-streda-a...
tak co..od kdy🙂🙂
@marketka_m myslim,ze dle stavu by meli co nejdriv,aby aspon ty skoly tento tyden dojely...ja mam vlasy a vse potrebne,takze uz mi to je jedno...lepsi ted zavrit,nez mi na vanoce petku...
@marcicek84 A to vysvětlení najdu kde? Stačí datum a čas příspěvku, ať se nevysiluješ psaním a neděláš zbytečné překlepy.
@marcicek84 ty jsi pro zavirani?ja nabyla dojmu ze jsi proti?!
@hojda uz ti to vysvetluju dve posledni strany,opravdu se na me nezlob,pokud nerozumis psanemu textu,tam uz ti s tim opravdu nepomuzu,preji dobrou noc 💃
@marcicek84 prej familierni 😂 odkud ty jsi spadla? 😂
Preindtaluj si klavesnici, jestli mas “n” mezi “h” a “o”, tak to mas rozbity ☝️
@marketka_m dlouhodobe proti,ale kdyz vis,ze to stejne zavrou a bavi se o tom jestli v utery nebo ve stredu nebo v patek,tak je jasne,ze to zavrou a tech par dni uz v tom hraje jen tu roli,ze cim pozdeji tim drive pes stekne pred stedrym na petku a jsou schopni omezovat lidi na svatky po vzoru okolnich statu,oni se totiz radi opici a to mi prijde hodne mimo a vim,ze toho jsou schopni...
@marcicek84 hele ale ja si myslim ze oni vse zavrou..ze to je kopie leta..ted to tak nechavaji..bo lidi chteji nakoupiz darky..ale pak kopirak..vy jste chteli otevrit ale vidite cisla..musime zavrit a tak vse na 3 tydny zavreme...haha..
@meesha n je na mobilu temer pod h,prstem zavadis ani nevis jak 🤷🏻♀️ano jakekoli osloveni mimo prezdivku je familierni,ty se v tom vuci mne vyzivas v temer kazdem prispevku...😉
@marcicek84 jo a jeste..vsak omezeni svatku uz davno je...aspon podle blatneho jak se mame na svatky chovat;)🙂 nevim co chteji dal omezit...zakaz vice nez dva?a zakaz uplneho vychazrni??hmmmmmmmmmm
@marketka_m no ja bych se tomu nedivila a smeruje to tam,ale prave pokud by zavreli v utery,mozna ten pes vydrzi stekat na 4,uvidime...ale ano,zaplatime dan za darky a od ledna porad zavrene skoly? To bude mazec uz...
@marketka_m tvrdy lockdown mimo 24.-26.12. jako v Nemecku...no jako doporuceni jak se name chovat je pekne,ale pochybuju,ze to nekoho vyznamne oslovi...uprimne bez sance...my se u tchyne jen rozfazujeme do 4 dnu,ze kazdy dojde jiny den,ze tam nebudeme hromadne vsichni 17 osob ...
@marketka_m Už byla u kadeřnice, kosmetičky, nehtařky, v restauraci, tak už klidně zase můžou zavřít.
@marcicek84 tak joooo, marcicku84. Lepsi?
Ty jsi ale “statecna” 😂 vymyslet takove konstrukty.... zavadeni prstem. Hohoho. Vlastne hnohnohno, jj, to se zavadi raz dva, mas pravdu, kdyz nedavam pozor, hned to tam naskoci