icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
13. pro 2020

@hojda ano vse jsem stihla,mas pravdu,ale proto,ze bylo jasne,ze to dlouho nevydrzi...smula pro ty,co vyckavali a sedeli doma...no ted uz to nedozenou...

marcicek84
13. pro 2020

@meesha pokazde to tam nemam,takze spis nez konstrukt bys to mela vzit jako seriozni pokus k vysvetleni,nekdy jsem tam mela i hujda,proste preklep stane se,takze zas z toho delat kovojku,kdyz moc dobre vis,ze pisu v rychlosti a preklepu mivam hodne...fakt si usetri cas,dobrou noc

hojda
13. pro 2020

@marcicek84 Zkus tohle. Stačí 10 hodin a budeš psát bez překlepů https://www.psanihrave.cz/ . Času máš na to dost, kovojko.

hojda
13. pro 2020

@marcicek84 Na posledních dvou stranách jsi toho napsala hodně, ale vysvětlení tam není. Asi překlep, že?

marcicek84
14. pro 2020

@hojda dik za radu,ale nemam tolik casu venovat jej jen nejake diskuzi na MK a pisu na na mobilu,tam vsemi 10 psat nejde,tez jsem to psala nekolikrat...🙊🙉🙈na poslednich 2 stranach jsem ti to vysvetlovala 3 x,takze si to jeste jednou poradne precti a popremyslej nad tim,na to bohuzel jina rada neni,ze nekdo nechce akceptovat ci pochopit vysvetleni tez neni muj problem,na prekroucene hoaxy reagovat vice nebudu,strilis slepyma,kovbojko..💃

ilonne
14. pro 2020

@hojda Neblazni, to po ní nemůžeš chtít. Ztracených 10 hodin, kdy by tu nemohla psát 🙈😁🙈😁.

ilonne
14. pro 2020

@marcicek84 pokud by to byl překlep, tak systematický. A každý aspoň trochu inteligentní člověk hned vidí, že je to hanlive oslovení a použije omluvu. To jsi neudělala ani jednou.

marcicek84
14. pro 2020

@ilonne však jsem psala, že to nebylo schválně, nebo to mám udělat s poklonou k zemi? nevím co po mě vlastně chceš... ale abys neřekla, tak @hojda prosím prosím na kolenou za odpuštění překlepu 🙏🙏🙏

meesha
14. pro 2020

Tak vsichni bacha na ty prekrouceny hoaxy, jo 😅

hojda
14. pro 2020

@marcicek84 Neomlouvej se. Chápu, že s tím tvým hendikepem toto od tebe požadovat nemohu.

marcicek84
14. pro 2020

@hojda vidíš, já věděla, že vlastně o žádnou omluvu nestojíš, tak se příště nebudu namáhat, ale ať to máme vyřešeno a zabráníme zbytečným spekulacím jednou pro vždy, tak kdyby zase náhodou mi to ujelo, tak opravdu to je překlep, neber si to osobně, tak to není myšleno 🙂

hojda
14. pro 2020

@marcicek84 Hele kvůli nám spěchat při psaní nemusíš. Klidně zvolni tempo a hlavně si to po sobě přečti. Klidně toho můžeš napsat jen polovinu. Významně to zkvalitní tuto diskuzi😉.

marketa11112
14. pro 2020

Holky, no tak. Za to mohou ty krátké ruce....doufám,že si stihla koupit kabát s krátkým rukávem.
Překlep na 30 stranách. Hohoho, Marcela vidí i trpaslíky a klidně na ně svede,že sem zavlekli virus,který neexistuje.

PS : možná má dlouhé rukávy a ty ji při psaní mačkají čudlíky na klávesnici. Tak to sakra pochopte.

marcicek84
14. pro 2020

@hojda nech to radeji na me uvaze,ja vim,ze ty dlouhe texty nedokazes vstrebat,ale s tim ti bohuzel nedokazu pomoci 🤷🏻‍♀️

Blaboly a fabulace nasi Marketky💃

marketa11112
14. pro 2020

@marcicek84 🙂). ty jsi fakt toxicka.

prosim, radeji uz o nicem neuvazuj. je z toho vzdy sileny blabol.

meesha
14. pro 2020

@marcicek84 vyjimecne s tebou souhlasim, vstrebat se to totiz vetsinou neda.

gramar
14. pro 2020

Prosím nemáte někdo nějaké info k tomu zda Plaga opět vyhlásí prázdniny, nemůžu nikde najít finální paskvil... Děkuji

jamie_s
14. pro 2020

@gramar Myslím, že teprve na dnešní tiskovce se to teprve potvrdí nebo vyvrátí, zatím se jen mluvilo o tom, "že se zvažuje"

gramar
14. pro 2020

@jamie_s No to mám radost, však už ve škole strávili spoustu času a s tím jak to jede se obávám že už se tam v lednu zase nevrátí... Tohle je opravdu na provaz, jen nevím zda ho uvázat sobě nebo tomu jejich "psu" kterému se dle všeho už rodí další štěňata...

A tiskovka bude zase někdy v noci, že?

jamie_s
14. pro 2020

@gramar Tak otázkou je, jestli ty dva dny by něco změnily. Děti se stejně většinou už nesoustředí a co vím, tak vyžadují koledy a zpívat se stejně nemůže, ale kdo ví.. 😊 Možná nechají první stupeň ve škole a druhý rozpustí anebo to bude všechno jinak. Ale osobně si myslim, že když prodloužili podzimní , tak vánoční taky. Nicméně, jsou to jen mé domněnky, pravdu se dozvíme možná záhy.

jamie_s
14. pro 2020

@gramar P.S. Na Novinkách je, že se čeká na tiskovku, tak snad ne až v noci 🙂

marcicek84
14. pro 2020

@gramar https://www.novinky.cz/domaci/clanek/dny-boje-p...
Prazdniny budou...a jak to bude v lednu tezko rict,ale snad deti do skol budou chodit...

marcicek84
14. pro 2020

@marketa11112 Toxicka je kazda tva reakce vuci mne a vetsinou te v tomto ignoruji,budu tak tedy pro tvuj vlastni klid cinit dale ☺️💃

gramar
14. pro 2020

@marcicek84 Bomba "dny boje proti covidu"...

Možná už by prostě měli říct na rovinu, točíme vás na tyči a je to pořád v háji. Evropa zavírá tak to taky zkusíme a když ani to nepomůže děj se vůle boží, ale v novém roce začneme znovu žít...

marcicek84
14. pro 2020

@gramar s temi skolami je to dost velky pruser,v patek prejdeme na ctyrku,ale je dost mozne,ze PES bude stekat na petku,mne osobne to prijde po semaforu jako dalsi nefunkcni system...Kazdopadne jestli skoncime pred Vanoci na petce,deti se v lednu do skol jen tak nevrati a zas to bude trvat minimalne mesic,nez se to zacne nejak stridat...Navic jsou zamestnani,kdy musis byt pritomna na pracovisti,lidi si vybrali dovolene na jare,ke konci roku uz toho na dny boje s covidem moc nemaji,tak budou muset chte nechte na OCR...A pristi rok do leta to bude vselijake...Nevim jak ty,ale u nas lidi v praci se uz tomu systemu smeji pry si to maji prepinat jak chteji,kdyz se jim to libi,nezajem,testovani u nas nefrci,tak myslim,ze se to uz prepalilo...

gramar
14. pro 2020

@marcicek84 No PES buď chcípnul jak píše pohostinství, nebo to byla pěkná běhna fena a už rodí mladé a zmutované štěňata...
Ono je hezké očr, ale kolikátá letos...? Stačí jen mírný propad a první kdo poletí na dlažbu budou rodiče dětí, kteří museli většinu tohoto roku čerpat dovolenou, očr a s trochou dobré vůle se z nich ještě nestali trosky na práškách a alkoholu... Těžko to zaměstnavateli vyčítat i jmu teče do bot, ale já jsem přesně cílovka na první vlnu vyhazovu (akorát mám kliku na lukrativní obor kde to fičí jak hrom) a tokových bude spoustu a jestli se v lednu do škol nevrátí, tak co potom, vybrat dovolenou, nebo se modlit na očr a co pak přes prázdniny...?
Já jsem už opravdu zralá na ten chlast, prášky už mám a i když chápu že je to průšvih, tak mě už děsí jen následky a oběti které budou mít v úmrtním listu leda tak "důsledek covidu" :/

marcicek84
14. pro 2020

@gramar a neudelas nic,v cele skopecnksti to bobtna,nasranost roste,tak ocekavam,ze lidi snad i vyjdou opravdu pocetne do ulic.Decka bez skol jsou pruser a to distancni rado by vzdelavani to nenahradi,at si kazdy rika co chce...A jedine co je cilem je narod otavit a donutit se oockovat,bez ohledu na bezpecnost,takze obeti covidu bude jeste mnohem mnohem vice,to jeste stale neni konec...

werumka
14. pro 2020

Ad skoly: podle mě bude bohaté stačit, když počet případů nebude během vánoc a začátkem ledna růst a přírůstky zůstanou plus minus stejné. Pak není důvod, aby děti do školy nesly. Řešit by se to mělo, pokud po po jejich nástupu zase začala čísla rychle růst.

Jinak otázka do pléna? Co myslíte, že ovlivňuje fakt, že Praha je stále bezpečně ve trojce?
Pokud by platilo že Praha je v epidemii vždycky "napřed" kvůli kumulaci obyvatel, tak teď už se dlouhodobě vymyká.
Mám svoje tipy, ale zajímají mě další 😊

sarad
14. pro 2020

@gramar Tak tohle je ale presne!

marcicek84
14. pro 2020

@werumka zkresleni testu cizinci,kteri se museji nechat otedtovat pri navratu,ale jinak Praha tez roste,z temer dvojky je v pekne trojce,ale jelikoz se brzdi,tak bude mozna usetrena ctyrky...ostatni kraje a okresy po rozvolneni nemely takovou vychozi pozici,takze z trojek az ctyrek to slo vys,na tom neni nic moc k vymysleni...

A jakepak by to melo reseni ty skoly,zavrit a uz nikdy neotvirat?Ze by ty pyskokryty nefungovaly?Uz by se meli spis otestovat ti ucitele...

Strana