Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marketka_m jenže to co se teď děje, má dopady na nás všechny. Ale jak koukám, jsem spíš jedna z výjimek, která se snaží dělat věci tak, aby neměly špatný dopad na někoho jiného. Ostatní to nezajímá. Také jsem dnes mohla dát syna do školky a říct, smůla, musím do práce, holt ať si nakazí jiné. A komu dnes nejde o peníze....
Zda by se to vymýtilo? To asi neee. Ale mezi tím bychom žili normálně a dalo by se to spíš vydržet.
@ilonne marcicek84 píše bludy neustále, nechápe význam jednoduchých vět. ona za to překrucování obsahu fakt nemůže.
@ilonne 😂 ani ne, jelikož píšeš lež 😉
@marketa11112 tak to uz pak mas jedno jestli udelas "pauzu"lockdownu..nebo ho vubec nebude
@marketka_m hlavně totální LD, co 2 měsíce měsíc vyjde o dost dráž než to, co je teď, tahle myšlenka je utopická
@marcicek84 Já nevím, kdo tu tvrdil, že inzulín likviduje tělo a pak taky, že teď je brzy posílat děti do poradny a že propadne 1/3 děti atd..... Holka, holka, alespoň si pamatuj, co píšeš. Není ostuda přiznat, že se mylis. Mýlit se je lidské...
@ilonne no s tím propadnutím se uvidí na konci školního roku, zatím jsou školy zavřené...a inzulín by sis měla raději píchnout na uklidnění a co že to máš dneska za den, žes zase vytáhla žihadlo? :D
Tak jsem zkusila registrovat babičku na očkování, máme PIN, termíny se žádné neobjevily, bylo doporučeno nastavit si hlídacího psa a ten nastavit nejde....takže zkoušet náhodně za několik dní.....No co k tomu říct. 40000 zaregistrováno a 3000 má termín.
koukám, že více lidí si k tomu vzalo dnes popcorn :D a bude k tomu tiskovka :D
@hojda ten systém je nesmyslný. Kdo z těch 80+ má PC ? A kdyby mělo, kdo z nich dokáže projít systémem? Někteří mají alespoň rodinu, co si na PC sedlo, sedne a zaregistruje je. Kdo ne, má smůlu. Už vidím, jak volají k obvodakovi, aby je zaregistroval. Do teď byl problém dořešit alespoň léky. Už vidím,jak s nima bude obvodak sedět na telefonu a registrovat je. Si vezme raději dovolenou.
Navíc nikdo neví,kde je kolik vakcín. Prostě to bude šílený bordel.
Rezervační systém na očkování pro širokou veřejnost se nakonec nespustí od 1. února, jak se původně plánovalo. S nápadem posunutí termínu přišel premiér Andrej Babiš. Bylo by to podle něj zajímavé jen z hlediska zjištění zájmu o očkování mezi občany.
@marge_s ano jenom seniory nad 80 let, domovy a zdravotníci, to bude trvat celý I. kvartál, každému to došlo, když mají týdenní kapacitu aplikace vakcín jen 10 000. A hlavně budou přesvědčovat pečovatele v domovech, že 1/3 lidí nechce...
Jsme v prdeli.
Tak jestli to chápu dobře, tak nemocnice nestíhají, ale nesmí se to říct nahlas, protože Babiš a Blatný tvrdí z Prahy z kanclu, že to není pravda...
@hojda a co je pravda, když to ti z prahy v kanclu označí za hoax, záchrana pacientů 70+ na každou nemoc byla již dávno omezena, nařízení shora byly vždy, takže se tomu nedivím ani v případě covidu, je to jen takové tajemství,o kterém se nesmí mluvit
Systém za prvé nezkolaboval, jak někteří tvrdili, ale byl přetížen, ano,“ řekl Babiš a kdo tvrdí něco jiného, je to dezinformace. A jsme u toho...co je tedy ten hoax? Teď vidíme na vlastní oči, že co vláda označuje za dezinformaci, dezinformace není, hoaxům zdar
@marcicek84 Ale mně systém nezkolaboval, jen nebyl už žádný termín, podle mě je to dost závislé i na internetovém připojení, já mám hodně silné, rodiče špatné a brácha někde mezi. Já se tam dostala celkem bez problémů, jen nebyl žádný termín.
@marcicek84 To je zase co? Od kdy se tedy mají pacienti 70+ omezenou péči. Máme v jich v rodině několik a v nemocnici i u lékařů se o ně normálně starají, pokud právě není omezená kapacita nemocnic kvůli covid pacientům.
@hojda tys čekala nějaký termín hned? to snad nemohl čekat nikdo...svou zkušenost o pacientech 70 + jsem zde již popisovala...
@marcicek84 čekala jsem ,že bude fungovat ten hlídací pes, abych tam nemusela chodit x-krát. to že bude vakcín na začátku málo s tím jsem i počítala. Vadím mi, že tam není vidět kolik jich je k dispozici.
@marcicek84 Ty máš všude hodně zvláštní zkušenosti ve školce, ve školství, ve zdravotnictví... Jestli ta chyba není někde jinde.

@marcicek84 Pravda bolí, že....