Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Tak to jsi asi životní smolař, kam vlezeš tam nic nefunguje.
Další skandál https://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/c...
@hojda ale do toho očkovacího systému jsem nelezla a tež moc nefunguje 😂
@marcicek84 To bylo asi zase nějaké kvalitní výběrové řízení na portál pro očkování...
@hojda zase se na tom přiživil něčí známý a možná i bez veřejné soutěže, když je ten NS a za hříšné peníze, které de facto zaplatíme my všichni
Ty restauratery jde fakt jedine litovat... https://www.echo24.cz/a/Sf2Xt/ekonomicky-nesmys...
Nakonec vakcina nebude? sranda https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/pfizer-omezi-...
Tak tak je to bezpecne ta vakcina...https://denikn.cz/minuta/539384/
@hojda at tak ci tak,byt seniorem tak se ted do niceho nezenu...
@marcicek84 no začíná to být zajimavé.. je to pěkný chaos.. a zároven člověk si není ničým jistý...
jinak dneska psali že po lockdownu příjde zdražování, takže je to tady, co jsme říkali trochu dávněji 🙂 čekám další článek o tom, jak se propouštějí lidi...
no jo, oni si nekteri nevsimli, ze jsou tu dva miliony mrtvych po covidu, to je zda se mi o neco vic...
Kazdopadne je mi to lito a jsem zvedava na rozuzleni, protoze je divne, ze jinde se neco takoveho neobjevilo, pritom pocitam, ze neockuji vyznamne odlisne skupiny oproti ostatnim statum. (A fakt si nemyslim, ze ostatni neco taji, ze, to tu urcite taky padne, ale to se jevi jako blbost)
Dnes jsem na seznamu četla clanek. Prý se u nás veselé šíří mutace covidu z velké Británie. Pádlo tam tvrzení, že již v půlce března u nás bude převaha této mutace, tedy nad 50%. Prý se šíří rychleji a je agresivnější. Prý pokud nenaockujeme rizikové do půlky března, jsme v háji. No, takže to máme jisté, ne?
Jiste mame jen to,ze vsichni se driv nebo pozdeji s tim covidem budeme muset vyporadat...
@marge_s zlehcujes mozna umrti po ockovani?Prece ted si hrajeme ns humanisty,takze i smet po ockovani je uplne zbytecna,pak musi byt sobci ti,kteri po druhych toro riziko budou chtit podstoupit,ne? Ze se to jinde neobjevilo,neznamena,ze to neni,kdyz ti reknou,ze ani smrt po 4 dnech od ockovani s ockovanim nema souvislost,tomu bych se moc divila,hlavne,ze vse co jsme tu psaly ohledne rizin jste tu zlehcovaly,ze to jsou hoaxy,pritom ty studie nejsou ukoncene a budou hotove az v roce 2023,lide se ockuji v nouzovem rezim s davaji souhlasy a vite proc,protoze pak nemusi plnit ani pojistovny v pripade smrti,maji super vyluky a tohle si clovek nechava pichnout na vlastni riziko...
@marketka_m jj, vsechno se jim zacina zamotavat,tak deaji chyby,prosakuji se informace,ano u nas s euz propousteji ve velkem hornici v tisocich,zdrazovsbi prijde urcite, diky danovemu balicku,nekteri ten lockdown chteji udrzet az do kvetna,ale uz jim to kleslo na ctyrku,tak maji problem
@marcicek84 horníky propouštějí kvůli covidu, nebo kvůli ukončení těžby?
@hojda a proc tak najednou tu tezbu ukoncuji...urychlil to covid,ale ty zas o tom nic nevis,doly mely jet dle puvodniho planu dyl,region je na to nepripraveny...
@marcicek84 nezlehcuju
...asi trpis nejakou selektivni slepotou
@marcicek84 vyletíš hned jak čertík z kravičky, já se ptala. Chápeš, co je dotaz?
@marge_s staci kdyz vytahujes pocty mrtvych na covid,smrt jako smrt,v cem je jine ze nekco umre na covid a nekdo na aplikaci vakciny na covid,smrt po aplikaci vakciny je jeste zbytecnejsi a pokud to byli lidi izolovali vubec by s virem nemuseji prijit do styku...chapu,ze jsi provax,kazdopadne i ty mas moznost se ockovat,tak smele do toho...
@hojda ja ti to vysvetluji,tak nevim proc reagujes podrazdene,hold taktika ptat se na veci jako male dite asi nezabira jak bys chtela...
@marcicek84 Musíš si porovnat celkové počty. Kolik lidí zemře na covid a kolik po očkování (to zatím vůbec nevíme) a procentuální podíl. Statistiku jsi snad ve škole měla, ne?
@marcicek84 Hold mi vzdávat nemusíš.
@hojda a co ted chces srovnavat?musela bys mit stejne naockovanych jako nakazenych a to nikde na svete neni,ockovat se teprve zacalo,takze procento smrti u vakciny,nikdy nebude objektivni...jestli chces nekoho poucovat o statistice,tak si dopln zakladni vdelani,musis porovnavat dva stejne celky,jinak to porovnavas neporovnatelne..holduj si cemu chces,treba alkoholu,preji dobrou noc 😉
@marcicek84 tak si to spocitej 🤣🤣🤣 na dva stejny celky 🤷🏾♂️ V cem je problem?
ale je to jenom 13 lidi..tak to nemusime brat vazne
@marge_s v tom,ze pokud nemas naockovany stejny pocet lidi,nevis pocet umrti,nehlede na to,ze informace o umrti se tutla a tutlat bude,takze nemas ani relevantni data,paralyza obliceje taky nic moc viz marketka_m a to z te vakciny rozhodne je,clanky k tomu uz jsem vkladala.No ono to je nepovinne z nejakeho duvodu,viz ten informovany souhlas,pisou jasne,ze studie o dlouhobem ucinku vakciny nejsou o paralyze obliceje nebo smrti zam zatim nepisou nic,takze informovany souhlas nezahrnuje vsechna mozna rizika...je mimo nutit nekomu tak nebezpecnou vec a to i neprimo,kdyz budou neockovane,kteri se boji opravnene,znevyhodnovat.Celkem jim do toho koletivizmu prsi,kolektivne mame chranit aby lide zbytecne neumirali,ale kdyz se jedna o potize po aplikaci vakciny mnohdy smrt najednou to je koletivne spolecensky prijatelne a pise se o vysokem veku cloveka?Dost mimo,at s tou saskarnou skonci...

@hojda tys něco pila? mluvíš dost z cesty...každý máme nějaké zkušenosti, ne vždy je vše zalité sluncem...