Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda a mě zajímá ta imunita. Když to někteří mají opakovaně, tak kde ta imunita je?
@marketa11112 no to by me taky zajimalo...dneska na jednani vlady pousteli ze lide nemaji zadne protilatky po nejakem case..
@werumka Jo kdyby toto byl alespoň impuls k nápravě zdravotnictví a školství, větší podpora těchto odvětví, tak by to bylo super, ale obávám se že zde bude platit "chytrému napověz, blbého kopni..." 😖
@marketa11112 den jak malovaný 😂
@marketka_m už vím o lidech, kteří měli covid dvakrát a třikrát. Navíc vždy horší,než ten předchozí. Takže bych fakt chtěla vědět, kde se ta imunita zatoulala. Ať mi to někdo vysvětlí. Některi tvrdí, že vir v těle člověka může přetrvat a znova se aktivovat. Takže kolektivní imunita je totální utopie. Fakt nechápu,jak v to stále může někdo doufat.
@gramar každý má občas blbej den/týden/ měsíc. Ale vám se to fakt povedlo. Držím palce, ať už je vše ok.
@marketa11112 Jo když se daří, tak to stojí za to 😂
už se i poslanci pobili :D co to? :D hele tak už je kousek k tomu, aby začly občanské nepokoje..
@marcicek84 No bože do čeho jsi duši dal, to jsou komedianti 😂
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/nemeck... tak a je to tu, už se nás začínají bát 🤒
@gramar Historicky okamzik pro CR! To chce pametnou minci nebo tak.
Kdy se neco takoveho stalo naposled? Tedy kdyz nepocitame dobu, kdy Nemci museli Cechum v Schengenu otevrit volny pracovny trh a bali se jich jako cert svecene vody. 😉
@jelenice_zavodnice Jo vidíš minci by mohli vyrazit, protože za pár let tomuto nikdo neuvěří 😂
@gramar jen ho nechte,at se boji...ale aby nas vubec nekdo chtel letos v tom zahranici v lete na dovolene,testy mozna ani nepomuzou a ockovani nebude k mani a az bude tak stejne prijdou na to,ze to je neucinne,ze nova mutace...
jasne, dyk je to jedno, ze tam nekdo ma zivobyti, hlavne tu dovcu....
@marge_s co na to říct...
@marcicek84 trvalý lockdown.. pecka jako...
jsme kolik dvnů v nouzáku... 200? většinu roku ne???
jsem zvědavá zda to proudlouží..
proč se poprali?. 😀 nečetla jsem dneska
@marketka_m Volný je idiot, hlubší důvod bych v tom nehledala 😂
@marketka_m poslanec Volny neco rekl na druheho dost nevybirave a za to mu vypli mikrofon a on se nastval,ze ho nenechali vyjadrit a uz to jelo...jo a byl bez rousky ,tak pak desinfikovali mikrofony,takova komedie...kdyz to vezmes z druhe strany Volny je antirouskar a antiockovac a mohli ho klidne nechat domluvit a byl by klid,ale oni ne...
@marcicek84 haha ... no to je sranda... tam to musí vřít...
@gramar není těch titulů tam více?? 😀
@marcicek84 No nemohli ho nechat domluvit, protože nemluvil k věci, což při faktické poznámce měl. Takhle se vypíná běžně. Kdo sledovává interpelace, není to žádná extra výjimka. Ale ta bitka jo 😀 😀
@marketka_m ani nevre, to se jen jeden pivni typ snazil prosadit "po svem"
@werumka tak detailne jsem to nesledovala,takze nevim v ktere fazi to rekl...kazdopadne o zabavu se postaral...
@marcicek84 To rozhodně jo 😀 Ale on chtěl provokovat. Teď budou poslanci soutěžit, kterej z nich bude novej Kalousek 😀
Zas na druhou stranu, vzpomeňme na kauzu Kalousku jsi jednička, nebo Pohlavek za Ratha... Pravdou je že bitka více lidí se asi zatím nestrhla... 😂
https://www.facebook.com/fred.vychytanecz/posts... zde něco na odlehčení 😂
Tak jsem zmatená kdy se tedy dostaneme do 4. stupně? Hlavně to tedy zase připomíná paskvil, tak já už nevím, tímhle zase zahodí to že jsme tu už jakou dobu zavření, nebo o co se snaží... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jak-se-zmeni...
@gramar asi uz nikdy
@gramar co myslis,udelali jsme neco spatneho,ze se nas rozhodli zavrit doma az zcername?To je jako bych si odpykavali nejaky trest jen uz chybi ty naramky na nohu

@marge_s skvělé otázky. Trošku tragikomické.