Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
me ten novy pes vnesl do zivota vice chaosu ;) a ne prehled... to snad je zly sen vsechno
@marketka_m pamatujes na ty konspiracni videa,jak se to plni,bude druhy lockdown a jeste horsi a nicivejsi nez trvni,pak bude ockovani,ale aby odpurci chteli bude horsi mutace (tu uz vy,uz vytahli) a mmch Bill Gates pise o tom,ze se bude muset ockovat 90 procent lidi...no jo,ze v tech kospiracich pracovali jae ovidci nebo fakt cetli ten uzasny plan....a hladomor bude uz je zase v senatu odlasovany navrh kolik procent maji mit supermarkety ceskych potravin, to ty ceny neumerne vysponuje
O tech debilitach v novem psovi ani nemluve ja ani nevim co aktualne plati za opatreni...a je mi to asi i jedno...
Hlavne ze se vse oznacuje jako hoax,tak to uz asi v jednom z tech hoaxu nejaky cas zijeme,se divim,ze jim to porad nekteri basti...
@marketka_m No právě, já to vůbec nějak nechápu, co to zase vymysleli za hovadinu (na margo toho že odborníci radí založit ještě šestý stupeň). Navíc dle psa už jsme ve čtyřce, ale pořád tam nejsme, tak já už nevím... Potřebuji vědět jak si to mám naplánovat s prací a životem celkově, ne abych tady maturovala, zase... 😖
no ted jsem koukl an záznam jednání.. já nějak nechápu proč ho vypli-. viděli jste to??? kolik lidi už tam řekli idiot a další věci a on začal něco mluvit o jiném poslanci a hned ho vypli... ale když někdo nadává tak nic? divné..
@marketka_m Jak jsem psala nahoře - vypíná se často. Pokud poslanec nemluví k tématu (podle jednacího řádu), má předsedající právo ho vypnout. Samozřejmě, že se stává, že v rámci jednání o tématu se naráží na postoj jiných poslanců. Ale zaráží se to pravidelně a poslanec je vždy před vypnutím upozorněn, ať se drží tématu. Měl se držet tématu. To je celé.
@werumka aha.. já to nikdy nesledovala. díky za vysvětlení
@marketka_m Já si to někdy ráda pouštím jako podkres, když něco dělám. Člověk se často docela pobaví 😀 A někdy teda trochu zapláče.
tak nouzový stav jenom do 14.2... to už mohli hned hlasovat do 1.5. ne?
dobra ,,bitecka,, - podle toho, jak se o tom mluvilo, jsem myslela, ze to bude horsi. jen do sebe strkali 🙂. docela legrace 🙂
Může mi někdo vysvětlit jednu věc? Když se začalo mluvit o očku, tak pořád jsem četla věty typu, že očko bude jako malá nálož viru a tělo si tak vytvoří imunitu... Dobře bla bla.. teď to je tak, že ve vakcíně je mrtvý vir, tělo se naučí bojovat proti proteinu, nebo čemu, díky tomu bude lehčí průběh, nebo žádný, protože si tělo bude pamatovat,že má proti tomu proteinu takto bojovat... A teď mi vysvětlete, když vír prodělám, moje tělo mělo tu čest s proteinem, naučilo se s ním bojovat, tak proč pak nemám vůči tomu víru obranné mechanismy? Na základě čeho oni můžou tvrdit, že očko donutí tělo, aby bylo opravdu schopné bojovat? Proč po očku to jako fungovat má a po prodělání ne?
Anebo, teď už nevím, který stát to byl, zda náš nebo jiný, že dát jen jednu várku očka a místo druhé stačí menší nálož viru, že to vyjde na stejno? Wtf
@ilonne nechci zlehčovat Covid, ale nezlehčovala bych ani chřipku, já jsem se po jedné takové chřipce dávala dohromady skoro rok, z toho několik měsíců mě držel kašel... Takže není chřipka, jako chřipka.
@marketka_m Tak zajedno, jako vždy mlel o koze, zatím co se jednalo o voze, pak začal být vulgární a chovat se jak trotl (což u něj není nic nového) a nakonec to vytáhl na bitku u pultíku. On je fakt arogantní pako a takto na sebe upozorňuje často a voliči SPD mají dojem jaký je king a že ho chtějí umlčet protože má pravdu... Další očkování by mělo být proti SPD a debilitě 😂
@werumka Já si to pouštím když mám sebemrskačskou náladu, funguje to skvěle 👏
Autorko ono je to nejspíše proto, že s tím očkováním je tam ještě cosi (přídavná látka), která vzbudí tu správnou reakci, kdežto ten vir jako takový tu imunitu oblbne, ale nespustí obranný mechanizmus, někde to polopaticky vysvětlovali, zkusím to zítra dohledat.
Jinak ano chřipka je pěkné svinstvo, to bez diskuse.
@marketka_m Takže den po valentýnu můžeme jít pařit 😂
@gramar ale co na valentýna... taková pěkná party 14 by se šikla ne 😀
@marketka_m
@gramar
júúúú bude Valentýnská párty 😍
Teď to čtu a lyžařská centra na přelomu ledna a února, školy od února pro první stupeň... Neříkali odborníci před pár dny že tenhle systém je na hovno a akorát to zvyšuje riziko kolapsu systému... Tak já opravdu nevím, dnes tomu v té vládě dávají nějaký kotel. Potravinové limity, otevíračka kde se dá... No a za týden to bude zase v loji... Jestli opravdu otevřou hospody, tak se alespoň na ten jeden den půjdu vylejt jak váza, abych přežila to co bude následovat :D
@gramar haf haf, je to cinknutý pes :D
@marcicek84 Jejich pes už i mňauká... Mě by jen opravdu zajímalo jak to tedy je, buď je to takový průser že nás tu škrtí jak had, nebo to vlastně takový průser není a zatím co ostatní svět se připravuje pomalu na apokalypsu, tak u nás se opět začíná mluvit o uvolňování biblických rozměrů (na pár dní...?)... Myslím že si z nás prostě dělají prdel a až budou chtít zase zavřít, tak už je lidi uškrtí na rouškách, hlavně že chtějí respirátory do MHD a obchodů povinně 😝
@gramar babisovi premie..lide skupuji respiratory ve velkem...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/navod-pro-vl...
jinak uz nas pripravuji na 4 vlnu
@ilonne Ale neřekli co je ta příznivá situace, je to pes dle tabulky (to už bychom byli skoro týden o stupeň níž), nebo je to obsazení nemocnic max. na ty dva tisíce, či to bude záležet na tom jak se někdo vyspí... Mě víc leze krkem to že neřeknou na rovinu co bude když, než to že už jsem jak křeček v kolečku, co čeká na mrkev
@marketka_m No pod tou výzvou jsou podepsaní lidé kterým věřím, dokonce jsem teď zjistila že i příbuzenstvo, to jsem ani netušila 😂 ale vláda místo toho jede zase hlavou proti zdi, tak já fakt nevím... 🤒
@gramar treba se uvolni,aby mohlo jeste vic pritahnout,to je psychoteror,nic neplati vse ma 150 variant a meni se a nevis dne i hodiny co prijde...a presne proto jim na to lidi uz kasloi,uz vysteileli vsechny trumfy,lidi na ne zacinaji prdet ve velkym
Co asi bude,kdyz zjisti,ze i ta ucinnost po druhe davce neni takova... https://www.lidovky.cz/svet/prvni-davka-pfizeru...
Dozvěděl se někdo, co je to ta cirkulace lidí dle Marci? Nemám čas dočítat, tak ať zbytečně neztrácím čas.
@hojda pokud nerozumis vyznamu,davam odkaz,aby ti to bylo jasnejsi ... https://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slov... a jestli i presto porad nerozumis,tak to uz neni muj problem

a kultura ve 4 s testem a respiratorem???ou...to zacina byt zajimave