Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
Prvni podezreni na umrti po vakcine... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/cesko...
Ano, i umrti mesic po vakcine u pacienta v terminalnim stadiu je treba prosetrit. A je to dobre.
@marge_s tak hlavne kdyz se vi z jinych zemi,ze takove pacienty se nema ockovat,nechapu,proc tady k tomu doslo v tomo pripade...
@marketka_m tohle je na pytel. vim o jednom, ktery prodal auto a umoril veskere penize, aby zaplatil vse kolem hospody. kolem me, to zatim vsichni nejak prezivaji a doufaji. ale ze by neco od statu dostali? stat se jen chvasta, co komu dava a rozdava. ale kde ty penize opravdu jsou, nikdo nevi.
@marketa11112 přesně tak... a hold obávám se že to je teprvé první vlna... to co příjde a těch zničených životu toho ještě přibude :(
@marketka_m Protože nám vládnou tupci, místo toho, aby odškodnili potřebné, tak sníží daně všem i těm, kteří to nepotřebují a kolikrát ani nechtějí, místo toho, aby to dali těm postiženým 😈
@marketka_m no to jeste pred nimi treba smeknout,ze to vydrzeli tak dlouho...ale tez nechapu proc jim ty penize fyzicky stale nechodi...
@marcicek84 Taky naprosto kroutím hlavou, koho napadlo očkovat pacienta v terminálním (=posledním) stádiu. I bez vakcíny by tu byl jak dlouho? Týden, dva tři? Dva měsíce max.? Mohl to místo něj dostat někdo, komu ta vakcína může prodloužit život o roky (v případě, že by měl/neměl těžký průběh covidu)...ale hlavně že máme kritický nedostatek vakcín...
To je tezke, to neposoudime. Vzdycky je to balanc rizika a benefitu. A nikdy tu hranici presne nezmerime. Navic to s tim fakt nemuselo vubec souviset.
Dokazu si predstavit, ze se oockuje plosne treba cele zarizeni, proockovanost urciteho procenta je dulezita, tenhle stav neni kontraindikaci...je to hned. A navic zatim je to jeden (!) pripad.
@marge_s to rekni te rodine,pro ne to jen pripad neni a navic je to verejne,ze hodne stari a nemocni se ockovat nemaji,ze je to muze zabit...a ten benefit by mel urcite jiny pacient a tak mas davku vakciny co mohla zabit a naopak pro jineho chybejici davku co ho mohla ochranit od tezkeho prubehu a neuchranila.Trochu paradox.
@marcicek84 no to je zase jina rovina. 🤷🏾♂️ Hele, to jsou tak citlive veci, ze do toho nevidis. Dokazu si predstavit milion scenaru. Proto bych to ani neodsuzovala, ani nekvitovala, je to jak to je a vysetrit je to treba.
Soud o roušky ve škole: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rousky-skola...
@anina32 No to víš pět minut slávy... Já taky na roušky nadávám, ale tohle zas neberu nějak tragicky a to syn chodí na specku a ty roušky tam taky nosí, jasně nadšený z toho není nikdo (rodiče, děti, učitelé), ale abych najmula právníka a ještě to stavěla jako žalobu dítěte, to je na facku 😎
Vsak ty rousky v prvni tride rodice nasili tak,ze netesni a jsou jednovrstve,zadny rodic nenecha dite udusit a bude se v tom pokracovat dale,kdyz neni dovolani,vzroste odpor proti opatrenim... brzy to dopadne to jako velky bojkot opatreni,at bude ci nebude NS.
Tohle je uplne tristni,nevim co to zkouseji https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/msmt-skoly-by...
@marcicek84 no to muze vest uz kedine k obcanske valce..
co myslite?prodlouzi?neprodlouzi?
@marketka_m muze,spolecnost je rozdelena....
Jestli prodlouzi,netusim,mozna do konce mesice jenom,nebo to budou chtit prodlouzit na vlastni triko,myslim,ze oni vedi co chteji komunisti,musi to mit v zaloze,takze uvidime...ale opici se podle okolnich statu a nemecko to prodlouzilo do 7. brezna
@marcicek84 no vsk videla jsem video kde rikali ze je trebaa prodlouzit do konce brezna..aby mohli krachnout i ti co to prezili
@marketka_m ale ja si myslim,ze to tak postupne bude a v bubnu uz to fakt nepujde,to uz se bude muset jet bez NS.navic kdyz NS budou mit i okolni staty a oni se radi opici...ano,nedivim se podnikatelum,kteri to bali,protoze nechat jim vydaje a zskazovat jim vydelavat neni normalni,hlavne nechapu proc jim stale neproplaceji pomoc,co je na tom tak tezkeho?covid najemne neni proplaceno ani od jara,tak kde ty penize jsou?
@marketka_m a už omezují některé kraje...s takovou to bude bez NS asi zajímavé...
@marcicek84 jj taky koukám.
@marketka_m já nevím, mi to přijde, že se zase vybrali z těch krajů jeden dva okresy, jak to bylo u nás Karvinsko a Frýdecko-Místecko a stejně se tím nic nevyřešilo, takže se ani nepoučili...úplně zbytečný tah...nevím už co si o tom mám myslet...
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/cina-korona... MOŽNÉ SANKCE proti ČÍNĚ.
@marcicek84 Co je na tom tristniho? To je tak těžké pochopit, že se musí nejdřív začít testovat? Na můj vkus se s tím couraji, ale když začnou alespoň od března, no tak hura
@ilonne tristní je to, že si myslí, že bez nouzové stavu, budou držet zavřené školy, to jim napadnou u soudu, tak to prostě nejde...a co se týče testování, no tak k tomu taky nemusí být všichni rodiče ochotní, to jako mi řekni na základě čeho, když nebude NS...jestli si učitelé myslíte, že vás nějaké testování jednou týdně nebo jednou za 14 dní ochrání, tak mi to přijde k smíchu, bude to jen pro forma, neúčinná a stejně tam ty ohniska budete mít, ať chcete nebo ne...
@marcicek84 ve výsledku to je jedno.. PROTOŽE JÁ VSADÍM .. ŽE NS BUDE PRODLOUŽENÝ... tak to máte fuk
@marketka_m ale tak by to bylo právně nejsprávnější, nenapadnutelné a vše ostatní bude znamenat rozhoření se různých bojů...to by teprve bylo maso...mě nejvíc fascinuje, co se to ti právníci ministerstva školství snaží namluvit, že to bude možné být zavřené bez NS? nemyslím si, už to jednou bylo napadeno a stát soud prohrál...takže vůbec mi přijde šílené aby vůbec toto chtěli aplikovat a přesvědčují veřejnosti ohledně jejích lží, to se mi příčí ještě více...
@marcicek84 Prosím tě, když to funguje v Rakousku, proč by to zase u nás měl být problém???? Tak si tito rodiče nechaji své děti doma a holt přijdou o DV. Každý bude mít možnost volby.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/den-v-byznys...