icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
14. únor 2021

@marge_s ja myslim,ze tato provax debata je uplne zbytecna,stejne si to kazdy udela dle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi.

marge_s
14. únor 2021

@marcicek84 nemyslim, jsou lidi, keri se chteji rozhodnout podle faktu. Ja vim, ze ty to nejsi, ale jsme ve verejnem prostoru a nejsi jedina na celem svete, kdo si to tu muze precist. A jo, pokud se lidi rozhoduji na lzivych faktech, tak me to stve. Ma to i tu osobni rovinu.

marcicek84
14. únor 2021

@marge_s na kterych lzivych faktech,sama jsi priznala,ze vakciny maji sve NU,ze to bez rizika neni...to,zejsi zamerena provax tady uz vsichni vime...

marketka_m
14. únor 2021

dejme tomu že to co říká CDC je pravda (The CDC said 6 percent died of COVID-19 alone)
tak by to u nas bylo pod 1000 umrtí? oukej.. zajimavé..

marge_s
14. únor 2021

@marcicek84 je mozny, ze nekdo ma tak nizkou rozlisovaci schopnost? Ano maji NU a rizika, ale na ta ktera uvadite, ani v te mire.
Sama rikas, ze to neni cernobile, ale rozlisujes na provax a antivax.

marge_s
14. únor 2021

@marketka_m Ty porad jeste zkoumas ty mrtve? :D

marge_s
14. únor 2021

@marcicek84 Nic, uzij si to, uz jsem se dohrabala do konce nudne manualni prace s velkymi prostoji, tak byl cas na to se pobavit. Zbytek dne hodlam venovat uzitecnejsim vecem, nez debatou s nekym, kdo nema zakladni schopnost jakekoliv reflexe, zakladni znalosti biologie a pochopeni jednoducheho textu. Slunce v dusi 😇

marcicek84
14. únor 2021
marcicek84
14. únor 2021

@marge_s klidek,ja s tebou to tema jiz ukoncila,pokud sis nevsimla,nikde se to neposouvalo 😉

marketka_m
14. únor 2021

@marcicek84 nouzak nenouzak vlastne se nic nezmeni

marcicek84
14. únor 2021

@marketka_m no a pak bude pandemicky zakon bez nouzoveho stavu a tez nic nebudeme moci....tak si rikam,kdy to skonci,snad uz to koncem brezna vezme za sve...

marketka_m
14. únor 2021

@marcicek84 ja pořád nechápu proč ten nouzák chtěli když on vlastně nemusí být.. a bez nouzáku vlastně vše zvřené.. jenom ten noční pohyb.. nebo co... divné strašně divné... vlastně jediné je to že ted stát nemusí platit odškodné.. takže se jim to vlastně hodí... ne?

marcicek84
14. únor 2021

@marketka_m kvuli nakuou testu do skol,bez NS by to nestihli,ale bobci nedomysleli legislativu https://www.seznamzpravy.cz/clanek/povinne-test... rodice kdyz nebudou souhlasit,nejde jim ani tak odeprit pravo na vzdelani...

marcicek84
14. únor 2021

Jediny Hrib se musel podvolit,abyste ho v Praze nezlyncovali,chudacek,kdo se to na podzim radoval,ze v Praze nevyhralo ANO?A k cemu vam to vlastne bylo? 🙈https://www.novinky.cz/domaci/clanek/jediny-hri...

30bar
14. únor 2021

@marketka_m bez nouzaku by se myslim musely otevrit obchodní centra a nesly by zrychlene kupovat ty testy

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
hojda
14. únor 2021

@marcicek84 ty fakt trpis nejakou poruchou. Byl to stredocesky kraj a Petra Peckova, ty z toho udelas Prahu a Hriba.... , ale chapu, ze s tvou rozlisovaci schopnosti je to asi uplne shodna informace.🤯

marcicek84
14. únor 2021

@hojda co to zase meles?vzdyt se tady notovalo,jak ve vice krajich nebudou hejtmani z ANO,asi jsi uz zapomnela....kazdopadne nakonec vsichni NS chteji a zase na to vlade Ano kyvli,takze cemu si clovek pomohl?
🙈🙉🙊

hojda
14. únor 2021

@marcicek84 Marci, co navrhujes? Ty jen na vsechno nadavas. Uz jsi vycouvala i z bezbolestnych testu. Zkus tu popsat tvoji cestu jak z toho ven a rovnou muzes uvest i priklad, kde to tak funguje.

marcicek84
14. únor 2021

@hojda takže si dáme opakování, ohledně testování, ve školách, napsala jsem ti k tomu, že píšu obecně o dané problematice a že to nijak neodráží to, zda bych nechala své dítě testovat nebo ne, aby sis to neplela...Takže buď nerozumíš psanému textu, nebo opravdu nevím, jak jinak to mám u tebe pojmout. Dále svou cestu popisovala několikrát, najdi si, nastuduj si....je mi líto, že když někdo napíše názor, který neshodný s tvým, hned to vidíš jako nadávání, k tomu se to ani neblíží, jelikož to má formu nějaké připomínky, nebo poznatku, co nemají dotažené, protože se mi de facto nelíbí, že jim do toho prší, pak je z toho vždy kočkopes...

marcicek84
14. únor 2021
hojda
14. únor 2021

@marcicek84 Ty pořád ještě chceš jít cestou promořování???? To bylo poslední, co jsi tu kdy popsala, pak už jen stále píšeš najdi si.....

marcicek84
14. únor 2021

@hojda to, že neumíš číst, to není můj problém...💃

hojda
14. únor 2021

@marcicek84 Číst neumíš ty, já se ještě ptala, kde ten tvůj model funguje, na to jsi neodpověděla a nepsala jsi to tom ani v minulosti, takže trapná a ohraná finta s odkazováním do minulosti ti tentokrát nepomůže.

marcicek84
14. únor 2021

@hojda a čeho, že se to domáháš??? jo tak, ty jenom potřebuješ prudit, tak to zkus dneska na někoho jiného, ano? 😉 ty máš opravdu problém s porozuměním psaného textu a tak se na stejné věci ptáš neustále dokola, ale ono to je docela úsměvné a už to pak nikoho nezajímá s čím zase prudíš, musíš to mít v životě hodně těžké, lidi od tebe musejí zdrhat na hony daleko, protože v kombinaci s neustálým nechápáním a urputností, se mi jevíš, jako taková chodící pohroma sama o sobě, možná by ses uživila jako podomní prodavač, ten je taky neodbytný a obtěžující...tipuju tě na call linku a prodej nějakého zboží nebo firemních služeb.... 🙈🙉🙊

ilonne
14. únor 2021

@marcicek84 jakože se budou řídit názorem jedné matky a jednoho právníka? To asi fakt ne... Pořád zapomínas, že jinde to funguje

marketa11112
14. únor 2021

tak ja nevim, ale nouzovy stav je na 14 dnu odsouhlasen. vic me tak nejak nezajima.

marcicek84
14. únor 2021

@ilonne jinde ale není tady, jinde můžou mít jinak postavené zákony, je tam jiná mentalita národa a tady to není jen o jednom rodiči, počti si v diskuzích těch rodičů se ozývá poměrně dost (až jsem sama překvapená, jaká vlna odporu to je), proto si myslím, že to zase tak snadné nebude, nicméně pro tebe jedna dobrá zpráva v březnu se konečně vrátíš učit do školy, tak se nakonec i ty dočkáš 🙂

ilonne
14. únor 2021

@marcicek84 Prober se ty i dotyční rodiče, tak buď chcete, aby děti chodily do škol, nebo je chcete mít doma. Nemůžete (nemůžou) jen řvát - chceme to teď a bez podmínek. Prostě je tady výjimečná situace, která si žádá výjimečná opatření. V opačném případě sorry, budete si muset sami učit děti doma. Evidentně je to menšina, tak se nebude pořizovat většině. To je ostatně tvůj názor. Btw do obchodu si vezmeš roušku a ani nehlesnes a ve školách bys všechny nechala 5-8 hodin v jedné místnosti bez rousek a bez testu.......
Ano, já doufám, že se dočkám a nebudou to zase blokovat tyhle nesmyslné bláboly.....
S čím souhlasím je to, že jinde je jiná mentalita, lidi jsou narozdil od ČR rozumní...

Strana