icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 testuji je antigeny, to ma orientacni vyznam

@marketka_m To byla takova kampan v USA pred par tydny, kdyz rousky, tak dve. Prislo mi to legracni uz tehdy, dneska to nabralo novy rozmer 🙈 mame takovou virovou naloz a jedine reseni: noste dve rousky (vim i resp, ale ...). Kazdopdne, vidis, ze i to lidi chteji ocurat. Nepoucitelni 🤷🏾‍♂️

marketka_m
19. únor 2021

@marge_s co hctějí očurat...M? však mě nepustí bez toho do obchodu jak to očuraš.

marge_s
19. únor 2021

@marketka_m psala Marci, ze lidi vymysli dvojite gumicky

gramar
19. únor 2021

To je asi jako spoléhat na dva kondomy na sobě, pocit jistoty a pak hlava v smutku při pobytu na gyndě. 🤣

marketka_m
19. únor 2021

@gramar dva kondomy musí být jistota :D:D:D:D

marcicek84
19. únor 2021

@marge_s kdyby jenom gumičky, někteří chtěji kuchat vnitřek respiratoru a chtěji ho nosit i měsíc

gramar
19. únor 2021

@marketka_m to si řekla má příbuzná taky, pak jela na pohotovost, aby ji oba vytáhli z díry a dali ji recept na postinor... 🤣 Opravdu jsem se jí nesmál, ani trošku, fáááákt... 😈

gramar
19. únor 2021

@marcicek84 jako upřímně, mě by zajímalo co je k tomu vede, to už je schůdnější nenosit vůbec ne 🤷 Jako uznávám, já mám proforma v každé kapse roušku a jednou za čas ji vyměním za čistou 🙈 ale ne proto že bych s tím měla problém, tedy jo mám s tím problém, ale vzpomenout si na to že si ji mám vzít... 🤣

marcicek84
19. únor 2021

@gramar ty našité gumičky, tam bych viděla ekonomické důvody, ale vykuchaný respirátor, to mi přijde jako nějaké forma protestu ve stylu, že se člověk v tom nechce dusit a nezajímá ho jeho ochrana, ale má to nařízené...jakože to nechce nosit, ale zároveň nechce platit pokutu, takže si to upraví tak, aby to na pohled nebylo vidět a vše bylo ok🇨🇿

gramar
19. únor 2021

@marcicek84 to je i jako forma protestu dost hloupé, to bych si jej raději popsala/pokreslila a nebo když už tak bych ho prostě nenosila. Jenže to je ta naše polovičatost, budeme nadávat a kamuflovat, ale veřejné se na to vysrat, to ne co kdyby pokuta... Trochu to připomíná hlášku z filmu (tuším to je film Musíme si pomáhat), když tam v jednu chvíli říkají " no jasně, po válce měl každý ve sklepě svého žida". Nebo to klasické "já taky zvonil klíči a ve straně jsem byl proto, abych mohl škodit zevnitř"... 🤷🤦

marcicek84
19. únor 2021

@gramar asi to těm lidem nevysvětlíš, nicméně výsledkem nařízení budou měsíc jeté respiratory, protože na víc mít někteří lidi nebudou...

marge_s
19. únor 2021

@gramar 🤣🤣🤣

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 prosim te a proc to kuchani? Tak mesic ho muzou nosit i nevykuchany. Limit je: co kdo snese 🤣

marketa11112
19. únor 2021

@marcicek84 to me sice take. podle me, ikdyby to covid byl, tak uz bude vysledek negativni. ale chce me poslat na plicni a pri vstupu musis mit negativni test - teda tady u nas. takze asi proto.

marcicek84
Autor odpověď smazal
marketa11112
19. únor 2021

@gramar jsem se zase nasmala. 🙂))

marcicek84
19. únor 2021

@marge_s musis se zeptat tech co to vymysleji,taktez nechapu,jedine vysvetleni je,ze v tom nemuzou dychat a vykuchanim si pomuzou a navenek se to bude tvarit jako respirator,tedy budou nepokutovatelni...

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 hustyyyy, lidi jsou fakt prasteny. Thx

marcicek84
19. únor 2021

@marge_s tak co myslíš, tvrdý lock down na 3 týdny nebo až do léta se plácat v tomto stavu v jakém jsme?

marketa11112
19. únor 2021

portugalsko na tom bylo, dle krivky, obdobne jako my. ovsem vlada mluvi jasne a lide dodrzuji pravidla. a jde to.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/portu...

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 chci lockdown, ale budem se placat. Do pristiho leta. Prave posloucham rozhovor s blatnym. Marci, jestli my se nekdy na necem shodneme, tak ze vetsi jelita bys pohledal 😡

On nic nevi, on nic narizovat nebude, on nevi co bude, protoze to pry nikdo nevi, co bude delat az budou plne nemocnice-nevi. Moje frustrace roste s kazdou vetou. Mladsi pacienti ve vaznem stavu jsou anekdoticke pripady, na poctu nakazenych nezlezi ....on proste promoruje 😱
Na dvtv hodina hruzy. Nekompetentni blb.

marcicek84
19. únor 2021

@marge_s upřímně, já už v tom stavu co jsem nemůžu, nebaví mě to, takže pokud by měl přijít tvrdý lockdown na 3 týdny, aby se pak mohlo normálně rozvolňovat na to jaro, tak bych do toho šla, ale v tomto stavu do léta nevydržím (nebudu jediná), můj čas trpělivosti se blíží ke konci...ať to udělají od pondělí do půlky března, ale ať si nemyslí, že budou tady lidmi kývat až do léta, to fakt neklapne...
Blatný by už tam dávno neměl být...

hojda
19. únor 2021

@marge_s Asi by měl někdo nahlas říct, že se s Brigitou změnila i ohrožená skupina, že už jsme to vlastně všichni, takže rady chránit ohroženou skupinu bychom měli praktikovat dost důsledně.

marge_s
19. únor 2021

@marcicek84 nedivim se. A tohle presne slychavam ze vsech taboru. 🤷🏾‍♂️ Ale pry to neni nutne, ani na poradu dne, protoze on nechce prikazovat. Kdyby to udelali minuly tyden, tak mohli deti stihnout treba i tu breznovou skolu. 🤷🏾‍♂️ Ja to porad sleduju vlastne uz jen s tou nadeji, ze tohle uz je prilis a uz to udelaji. Tak ted vim, ze ne. Nechteji prikazovat

pratensis
19. únor 2021

Vkládám rozhovor s Kubkem, velmi dobře shrnul vývoj epidemie u nás a současný stav; též volá po krátkodobém důsledném lockdownu:
https://www.televizeseznam.cz/video/prostor-x/k...

pratensis
19. únor 2021

@marketa11112 Aaaa, teprve teď vidím, žes byla rychlejší.

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marge_s
19. únor 2021

@marketa11112 takovehle clanky se zakazuji ....uz dost 🤣 treba neco o motylech tm nemas?

Strana