Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 bych se zeptala, ale moje prarodice uz by všichni byli 90-100 + a už tu s nami bohužel pár let nejsou. Ale moje rodiče jsou 65+ a rozhodně to tu ještě zabalit nechtějí. Oba pracují, jsou aktivní. A pokud by se dožili cca věku svých rodičů, tak je tu čeká ještě 20-30 let, což není málo.
@marge_s ...upřímná 😉
@marcicek84 Jen pro jistotu se zeptám, chápeš že se tu bavíme (jak asi všichni doufáme) o přemrštěné situaci, že?
@gramar tak to by muselo zmutovat, jinak si nemyslím, že by to nastalo a hned by člověk byl napojen...
@marcicek84 Ach bože, tak znovu... Chápeš že se bavíme o hypotetické/teoretické možnosti která se nutně nemusí vázat jen na covid, že?
@gramar tak to jsi si ve špatném tématu, protože píšeš o potřebě ventilatoru, že raději budeš mít hadr na hubě, tak jestli myslíš ještě něco jiného než koronu, tak to není z toho poznat...ano můžeme vyhynout jako dinosauři nebo výbuchem jaderky a ozářením...
@marcicek84 Víš co, nech to tak, kdo chtěl to pochopil, kdo to nepochopil toho to nemusí trápit, bude to jednoduší pro všechny...
V telce film Nákaza. To se fakt hodí.
@marcicek84 Jsme omezovaní přes půl roku. Ano jsme. To celkem všechny státy v Evropě. To, že u nás se s opatřeními začalo pozdě a pak se to muselo zachraňovat takovýma, které nefungují, je jedna věc. To, že některá opatření potřeba jsou, je věc druhá. Za mě třeba zavření školek dobrý tah.
Ale zase se točíme v kruhu: co vyřeší, kdyby šly lidi do ulic? Já jsem třeba před dvěma lety myslela, že když se sejde celá Letná, tak se něco pohne. Nepohnulo se nic. A to tam padaly poměrně dobré návrhy a argumenty. Teď by to vedlo jen k tomu, že se bude nákaza šířit rychleji. K čemu to tedy bude? Je nutné, aby "někdo vyšel do ulic"? Není lepší umět zformulovat argumetaci a tlačit to tak, aby to nebylo nebezpečné?
@marketa11112 Já ho viděla už před lety a tehdy jsem si říkala že to je hustý, po pár týdnech covidu jsem si říkala "no do prdele" 😂
DNeska mám v plánu ještě toto..snad mi síly stačí.. kdyby někdo ještě nespal.. může kouknout 🙂 pak můžeme dát info, zda hoax nebo ok..
@gramar jojo, je to stary film. ale fakt to sedi - ten netopyr 🙂).
@marketka_m Otevři svou mysl je jasně dezinformační web, to už se tu řešilo několikrát.
@hojda aha, to jsem přehledla.. už to vidím..je to ve videu.... tak nic, já myslela že nějaká smysluplná informace.. i když autorem videa oni nejsou, jenom překlad ne?
jak OZNACIT občany, kteří už se nechali očkovat koronavirovou vakcínou????
https://cnn.iprima.cz/musime-vedet-kdo-uz-byl-o...
dobrou
@marketka_m ale tak už je tady ten hoax ohledně čipů? :D :D :D jo prý konspirace, ať se holky chytnou za nos...to fakt není normální, dostaneme čip jako nějaký pes.
@werumka ale babiš přece nikdy neodstoupí, nikdy, tvé nápady jsou liché, protože oni ani neposlouchají jinou argumentaci, takže se též točíme v kruhu...
@marketka_m tak to je taky pěkná blbost. Dostala jsem normálně "očkovací průkaz", kde mám uvedeno datum očkování, moje jméno a rodné číslo a jakou vakcínu jsem dostala. To je snad dostačující, ne?
@ilonne pro mě jo, ale pro blatného asi ne!?
@marcicek84 No já jsem třeba s jednim návrhem měla úspěch. Zapojilo se vic lidi. Byla argumentace, byly zdroje, byl k výsledek. To je celé. Nemusela jsem lítat do ulic. Koronac dobre chytim i jinde 😁 ale diky za to, ze vim, že moje snahy jsou liché, budu si to pamatovat, až zase jednou za čas budu střílet ostryma 😁
@ilonne do té doby, než vymyslí opatření, že očkovaní budou muset mít čip, už se o tom uvažuje, jen si to poslechni, bylo to na CNN Prima news, prostě pěkně postupně salámová metoda, jo prý hoax, prd... 😂😂😂 a víš proč, protože papír zfalšuješ, ale čip ne, takže další etapa a ty jsi už chycena v síti...
@marketka_m To zas blekotal Prymula, ne?
@marcicek84 blbost je to.
@ilonne jo..uz mam v nich chaos🙂)))
@ilonne blbost, uvidíme, před rokem tolik věcí byla blbost a kde jsme, že jo. A Prymula je hlásná trouba, pokud to říkal on, tak věřím tomu, že to bude na stole...pro mě další důvod k obezřetnosti...ale lidem se to řekne tak na podzim až bude dost lidí naočkovaných...
@marketka_m Já bych v tom nehledala nic složitého, každý si to napíše na facebook tak jako tak, takže nač vymýšlet nějaké složitosti 😂
@ilonne podle ceho usuzujes ze je to blbost?podle sebe sama?tak pak jo..ja taky rikam blbost (protoze nechci abychom tak dopadli)..ale spise to prijde ;) system..technika..cip nesejmou detektory v kavarnr..alarm..ochranka te nepusti dovnirt..(jr to jednodussi...tskto by ochranka musela kontrolovat kazdeho zda ma papir..tak bude elektronika snimat..je to vlastne dobre vymyslene
@marketka_m ale dopředu to neřeknou, nejdřív potřebují většinu přesvědčit na vakcínu, pak je očipují a budou kontrolovat všechno, bože to je fakt geniální plán...ano budeme jak oblečení s čipem v obchodě, když nemáš smolík...a bude to pak i o očkování dětí, řítíme se do průseru, ale jestli stihneme vystoupit z vlaku, toť otázka...

@gramar čekáš na armageddon? ne každý co přijde hned potřebuje ventilaci 😉 nejdřív kyslík a podpůrná léčba 😉