Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 jo to jsem taky viděla. Dost dobrý 👍
Anonymni tezko ricz,urcite by s nimi byl mezinarodni soud a dostali by sankce...ani nevim,jestli byly sankce za cernobyl...
Anonym kdyby za tím bylo USA tak si imho nenechá tak totálně roz*ebat ekonomiku a nenecha tu nákazu dojít tak daleko.
@odula neroz*ebe..protoze potahne biliony kazdorocne za vakcinu..to je hodne dobre vymyslene
prvni moje veta po tom clanku byla...nekdo ji zabije...sklidi ji proste
treti svetovou uz jsme mozna zqpocali..akorat ma trochu jiny nadech ...nez jsme z historie zvykli
@odula tak za mě nejpravděpodobnější scénář je nechtěný únik z laborky ve Wuchanu. Ale co se týče USA, tak ta už je v háji delší dobu, spíš by to zlikvidovalo globální ekonomiku.
@marketka_m to si nemyslím, bylo by to do očí bijící.
nemyslim si...ono je potreba varit pomalu..vsak uz se tady o tom psalo..ta treti svetova bude o tom ze nebudes mit svobodu..busou te sledovat a cipovat...
@marketka_m já myslela tu Pekovou 😉 a mě by mohli ji nabídnout angažmá, aby ji měli tzv.na své lodi
@marketka_m to byla jen konspiračka
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/c... tak tohle je pruser,umrela sestra co se nakazila v Thomayerove nemocnice i kdyz byla v dobrem stavu 😳
@marcicek84 ročník 72☹
@hojda ☹️☹️☹️ na prd to je 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Opravdu si myslite,ze by nekdo vyvinul a pustil schvalne do sveta virus, na ktery by nemel vakcinu,lek a pod. ? To by musel byt fakt magor. Tohle by mohla udelat fakt jedine cina. Nikdo jiny neni ochoten obetovat tolik lidi. Kazdopadne je zvlastni,ze vsichni ostatni jsou v utlumu, jen cina jede, vyrabi,vyvazi. Cina je tak trochu na koni. A kamos zeman se nekde spokojene vyvaluje, na vlastni lidi kasle. To preci neni normalni. Ve vsech zemich je videt hlava statu, vsude pandemii resi.
@marcicek84 Stejný ročník jako můj manžel, bydlela kousek od nás☹. Teď by mě tedy zajímalo, co na ty, co píšou, že je to jen chřipka☹.
@marketa11112 on je spis nemocny a pospava...
@hojda myslim,ze teorii chipky uz vsichni opustili...ted se vetsina teoretiku modli...
@marketa11112 vakcinu uz davno maji..jenom neni dana do kolobehu...to si myslim ja
@marketa11112 ono jsou prezidentské republiky a premiérské a hádej, která je ta naše... Takže proto je pořád dokola hlavně premiér a ne prezident.
A kdo řekl, že pokud to někdo vypustil do světa, tak ve skutečnosti tu vakcínu nebo lék nemá? Jenom blbec by řekl, že lék už má, že je tak super rychlý. Zbytečně by na sebe poukázal. A navíc, kdyby to někdo pustil, tak z logiky věci jen s vidinou toho, že to skolí čím jak nejvíc lidí a ne jen pár, aby lék nebo vakcína byla chtěná, musí být i důvod a ne jen pár úmrtí.
Jestli to někdo pustil schválně nebo nechtíc, anebo skutečně příroda, to se nedozvíme a akorát se tvoří konspirační teorie... Některé mají aspoň hlavu a patu, ale některé postrádají i toto... Viz Zeman vs Čína. Zeman není zrovna nejzdravější a je v ústraní, aby to nedostal, protože by ho to zabilo (myslím to vážně, ne ironicky). Kapku rozumu prosím,to že ho bytostně nesnášíš Tě trochu zaslepuje.
Čína měla jako první nákazu, udělala drastická opatření, mezičase se lidé začali uzdravovat. Teď už je snad to nejhorší za ní a ted se rozjíždí nákaza v Evropě a Americe (dokonce už i v Africe) na plné obrátky. Čína varovala a doporučovala opatření, co zabírají, všichni ignorovali, protože je je jen chřipka a až Itálie ukázala skutečnou tvář.
@hojda a ona byla vážně v pohodě a prostě zemřela? Máš nějaké info? Protože veřejné info mi nahání husinu. V podstatě řekli, že nakažené zdravotní sestry jsou v pořádku, nemají ani teploty a teď informace, že jedna zemřela a že zemřela doma. 😔
@marcicek84 já se teda ještě často tady na MK setkávám s názorem horší chřipky 😉
Anonym - nemám, jen vím, že bydlela 3 km od nás, jsem zvědavá na vyjádření k jejímu zdravotnímu stavu.
@hojda myslíš, že nějaké bude,když rodina si nepřála zveřejňovat další informace?
videli jste vcera na novinkach tu informaci o nove nenocnici v cine?nemohu ten clanek ted najit...takze by mne zajimalo proc stavi novou
Anonym: on ten název horší chřipka mi ale mimo nepřijde, kdo zažil skutečnou chřipku (a ne jen tak nějaké akutní respirační onemocnění) ví, že i to je celkem průserová nemoc a může na ni umřít výjimečně i mladý a zdravý, nebo si nést následky celý život. Tady je horší to, že proti tomuto koronaviru nemáme protilátky, tak se extrémně šíří. (Já třeba hnusnou chřipku prodělala před devíti lety, a fakt nic moc, ale od té doby jsem ji nechytla, a to ani teď, když jednu takovou měl teď manžel a já těhotná).
@eviicka s tím souhlasím, kdo si zažil pravou chřipku, tak ví, co opravdu chřipka umí. Ale většina lidí pod pojmem chřipka vidí něco jiného.
@marketka_m ne, ale zajímavé, pokud zase staví nemocnici, není to moc dobré. Snad to je jen prevence
@marketka_m https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/c...
Nemám ráda spekulace a toto spekulace je, navíc jsou to Novinky... Na druhou stranu, jde o Čínu a od začátku nemám důvěru v informace odtud. Občas tam záhadně zmizí někdo, kdo se snaží o něčem nezávisle informovat a i v souvislosti s koronavirem jsem zaznamenala zprávu, že zmizel lékař, který podával zprávy o aktuálním stavu. Plus ty zvěsti, že přestává být aktivní velké množství telefonních čísel... Dobrat se pravdy a najít někde ověřené info asi nelze, ale nepůsobí to úplně optimisticky, no.
@pratensis to není ten článek
jinak koukám na tu petici a teda podepslaoi to ž hodně lidí---
https://petitions.whitehouse.gov/petition/petit...

@hojda to ne jedno,ale tech prosaku k viru a laboratornimu vyvoji je vice,to neni jen ted clanek proc by to ti mikrobiologove delali,jen tak?