Pocit na zvracení a motání hlavy po jídle. Co to způsobuje?
Ahoj, nevíte z čeho to může být? Ráno když jsem vstávala se mi motala hlava, pak po hodince všechno dobrý a odpoledne mi bylo na zvracení a teď mě bolí žaludek, nevíte z čeho to může být? Dnes jsem měla k obědu řízek a kaši, a pak bílý jogurt, takže s jídla to asi nebude.... A těhotná být taky nemohu menstruaci jsem měla.... Vůbec nevím z čeho to je
Ahoj,teď to má moje kolegyně.Ráno vstane,je jí na zvracení,motá se jí hlava,třes celého těla.A dnes to vše trvalo až do večera.A těhotná určitě není.A vůbec nejí,do žaludku prý nic nedostane.Tak nevím🤷🏻♀️
Hoo pripnu se, řeším zase to samé. Celkem mi pomáhá Vyprošťovak a gastrotuss. Možná nějaké překyselení jak minule :(.
To může být cokoliv.... krční páteř, nízký tlak, nějaká viróza, stres, reakce na nějaké léky atd...bohužel asi ani kdyby ti tu odpovídal doktor, tak by ti nedokázal teď s jistotu odpovědět natož laici 🤷♀️ počkej pár dní a pokud se to nebude lepšit nebo se to dokonce bude zhoršovat, navštiv obvodního lékaře a nech se vyšetřit 😉
Klidně taky úpal. Dcera měla teď totéž. Nebo úžeh, nikdy nevím, co je co. Myslím to z přehřátí organismu, ne z přímého slunce.

Mě je na zvracení už několik dní, vadí mi i vůně jídla. Ale taky těhotná nejsem, tak to neřeším, ono se to zase zlepší 😃