icon

Znáte značku Linola?

linola_pavlina
23. bře 2015

Hezký den, všem maminkám i tatínkům 😉 !
Přestože jsem tuto otázku před rokem a kousek již pokládala (a moc děkuji za spoustu podnětných informací), je tady jistě spousta nových maminek, které se s námi o svoji zkušenost se značkou Linola nepodělily 🙂.

Strana
z4
linola_pavlina
autor
25. bře 2015

@cacenka_d Aaa, tak to by mohlo být ono. Na dětskou vaničku se dává jen 5 ml. Dávkování 30-40 ml je na plnou velkou vanu - cca 200l ☹(

Vím, že je to drsný, ale zkuste to ještě jednou. Taky jsem musela opakovat "pokus" když se mi syn osypal po opalováku a konzumaci rajčat, abych zjistila co je to co ho opravdu dráždí. A byla to opravdu kombinace těchto dvou věcí. Samostatně to bylo v pohodě 😉

cacenka_d
25. bře 2015

@linola_pavlina drsny to neni nechat to byt by bylo drsnejsi 😀

katkakiki
25. bře 2015

Dobrý den.

Linolu znám a používám ji na syna. Máme olejovou přísadu do koupele, krém na tělo a šampón. Má příjemnou vůni a malému pomáhá. Akorát mě mrzí, že není na mazání nějaký olej po koupeli - malý má po šampónu cca jeden den klid od suché pokožky na hlavě, ale další den se zase škrábe a má to znovu vysušené. Koupeme ob den, takže před koupáním ten den se snažím mazat jiným olejíčkem, ale nezabírá to. ☹

linola_pavlina
autor
25. bře 2015

@katkakiki Katy, některé maminky používají Linolu do koupele i jako tělový olejíček, ale já s tím nemám žádnou zkušenost a ani to nemáme v příbalové informaci 😒

katkakiki
25. bře 2015

@linola_pavlina No to mě nenapadlo... já to beru že to je do koupele. No za zkoušku nic nedám 😉 Díky

zanri
25. bře 2015

Linola je skvělá, krásně voní - tak miminkovsky🙂, malému dávám do vaničky Linolu do koupele od narození a před měsícem jsme dostali v lékárně vzorek sprchového gelu - taky prima věc, hlavně na hlavičku a vlásky, tak už jsem ho taky koupila. Krémy neznám.

linola_pavlina
autor
26. bře 2015

@zanri Jeee, to jsem ráda. Dnesa bude ještě jedna výzva na vyzkoušení vzorečků Linola Lotion, tak pokud budete ve střehu, tak třeba budete moct vyzkoušet i tělové mléko Linola 🙂

kaca08
26. bře 2015

Dcera měla v hlavičce seboreu a nic nám nepomáhalo až šampon Linola. Občas se jí v hlavičce ještě trošinku objeví, ale stačí umýt šamponem a máme klid. Teď se jí na ručičkách objevila suchá kůže, tak zjišťuji, co by bylo nejlepší za krém nebo zda tu koupel.
Jinak nám ji doporučila naše dětská lékařka.

linola_pavlina
autor
26. bře 2015

@kaca08 Na promazávání bych doporučila Linola Lotion, pokud by to bylo moooc suché, tak mastnější je Linola Fett.
Ale někdy stačí i vyměnit to v čem se malá koupe něbo čím se sprchuje... Linola koupel tedy ve vzorcích bphužel nemáme, ale začátkem příštího týdne bude vědomostní soutěž o balíčky Linola MINI, kde je tělové mléko i sprchová emulze.
A dnes odpoledne ještě jedna výzva pro ty, co chtějí vyzkoušet Linola Lotion a napíšou nám svoje hodnocení 🙂

superterik
26. bře 2015

Máme přísadu do vany a je vážně skvělá 🙂

ninive211
26. bře 2015

Taky používám už nějaký týden šampon od Linoly, předtím měla dcera opravdu hodně dlouho suchou hlavičku, loupala se jí (asi seborea), šampon pomohl (ještě ne 100%, zatím jsme použili tak 5x a ona to měla fakt docela rozlezlé, ale je o 1000% lepší a tak za 14 dní myslím už tam nebude mít vůbec nic)

linola_pavlina
autor
26. bře 2015

@ninive211
@superterik
To jsem moc ráda. Děkuji 🙂

lucieakarolinka
26. bře 2015

Tuto značku vůbec neznám. Nikdy jsem ji nepoužívala ani na miminko. Třeba ji někdy vyzkoušíme.

sarriku
26. bře 2015

Značku Linola znám z porodnice, kdy to přidávali sestry do koupele pro miminka. Malýmu se díky tomu zmírnil průběh adaptační výrážky a byl hezky promaštěný🙂

zuzanamil
26. bře 2015

Dobrý den, chcela by som sa opytat na davkovanie oleje do kapela. Dcera ma 4 mesiace a kupeme ju v plastovej vanicke. Z pribaloveho letaku mi to nie je jasne. Popisuje sa tam částečná a úplná koupel, tak neviem co si mam pod tým predstavit. Trochu sa aj bojím neziaducich ucinkov. Velmi caste je svedeni a paleni. tak mi prosím poradte poradte, ako postupovat postupozvat, aby dcerka nemala neziaduce ucinky
Mam davat na zaciatok toho menej? Dakujem za odpoved.

vekisek
27. bře 2015

Znam a moc dobře mam 27 a trpím atopickym exemem... no a moje dcerka taky tak kupuji do vany olejiček limola a šampon .. a moc si ho chvalime

linola_pavlina
autor
27. bře 2015

@zuzanamil Ahoj Zuza, na dětskou vaničku se dává 5ml.
Vím, že je to nepřesně nebo spíš nedostatečně popsané v příbalovém letáku. Budeme se snažit, aby tato informace byla v příbaláku, ale je to trochu složitější proces....
Co se týká nežádoucích účinků, tak svědění a pálení po koupeli popisovala kolegyně u svých dětí a následně zjistila, že vylili do vany polovinu 400 ml balení..... 😉

bejbyy
28. bře 2015

Linolu doma máme, krásně voní, a po přečtení pár komentářů bych ráda vyzkoušela šampon, tak třeba příště.

princina
30. bře 2015

Nám se dostal letáček o Linole nedávno do ruky po návštěvě kožní lékářky. Koupili jsme přísadu do koupele,krásně voní a pokožka je pak krásně jemná. Mile mě to překvapilo 😊

linola_pavlina
autor
30. bře 2015

@bejbyy Ještě bude v tomto týdnu vědomostní soutěž o kabelku cestovních balení Linola produktů, kde je i šampon. Tak třeba ti bude přát štěstí 😉

vercakolaju
30. bře 2015

My na doporuceni lekare dostaly na predpis linolu do koupele dcerka ma strasne suchou pokozku i na hlavě doktor nam dal vzorecek samponu linoli tak uvidíme jak to zabere zatim to používáme par dní - v letacku doporucujou koupat v oleji kazde 2-3dny... 🙂

marssyy
30. bře 2015

Značku LINOLA neznám, slyšela jsem o ní, ale ještě jsme nic nezkoušeli. Ale ráda ji poznám 🙂

kh
30. bře 2015

@linola_pavlina Pavlino, při dnesnim koupani jsem si opet vzpomněla, co mi vadi na baleni olejicku do koupele - pokazde mi to vadi - nejdriv odmerka, potom vicko. Uprednostnovala bych to obracene nebo rovnou odmerku ve vicku. Ty dva uzavery jsou neprakticke, zvlast, když uz je odmerka umastena (pokazde vyplachnu, ale prece).
Jinak produkt, jak uz jsem psala, je vyborny, i na atopak.

maceek
30. bře 2015

hezký večer, již delší dobu používám LINOLA Krém a je to jediné, co dceři zabírá na atopický ekzém a to opravdu rychle. Jakmile zjistím, že má na kůži červená podrážděná místa, okamžitě začnu mazat a do cca 2.- 3. dne je klid. Určitě vyzkouším i další produkty.

linola_pavlina
autor
31. bře 2015

@kh rozumím, taky mě to občas naštve, když mi klouže víčko a nemůžu to odšroubovat. Bohužel toto není v naší moci změnit. Tak to vyrábí v Německu pro všechny evropské země 😒
Chtělo by to nějakou Ölbadvovou vychytávku.... 😉

christtyna
1. dub 2015

Ano..používám jí a mažu tím syna s atopickým ekzémem

drosea
1. dub 2015

Linolu si občas koupím, jsem atopik. Neznám složení a nechce se mi hledat, tak toho využiji tady- obsahuje lanolin? Před týdnem mi zjistili alergii na lanolin, takže je nyní pro mě spousta krémů a mastí nevhodná. (A já se pořád divila proč mi všechno mazání po dvou týdnech začne vadit a musim změnit krém.)

linola_pavlina
autor
1. dub 2015

@drosea lanolin (čištěný) obsahuje Linola Fett, ostaní produkty Linola lanolin neobsahují.

jhoki
1. dub 2015

Mám 20-ti měsíční holčičku, po koupání jí nebaví nechat se namazat mlíčkem ani ničím jiným na zvláčnění pokožky. Potřebovala bych něco do koupele, co nedráždí oči a promastí. Děkuji.

linola_pavlina
autor
2. dub 2015

@jhoki To by mohla být právě olejová přísada do koupele - Linola Fett Ölbad. Doplňuje pokožce lipidy už během koupání, tak pak ani není třeba děti po koupeli mazat. Ale je to hodně individuální. Někdy je třeba extrémně suchá ísta ještě domazat, ale to spíš v případě atopického ekzému nebo velmi suché pokožky.

Strana
z4