Znáte značku Linola?
Hezký den, všem maminkám i tatínkům 😉 !
Přestože jsem tuto otázku před rokem a kousek již pokládala (a moc děkuji za spoustu podnětných informací), je tady jistě spousta nových maminek, které se s námi o svoji zkušenost se značkou Linola nepodělily 🙂.
@tmejka Taky na něm ujíždím 😀 . Hlavně, že se už potom nemusím ničím natírat (to mě děsně nebaví).
@kubisek1 K promazávání může být z naší řady Linola Lotion - tělové mléko. Když je ale pokožka hodně suchá, tak na tělíčko Linola Fett (ten je nejmastnější ze všech produktů) a nebo na obličej Linola Gesicht.
@linola_pavlina tak nevím, poprvé jsem se dozvěděla o Linolea zde, na konikovi v diskuzi, pak jsem zavítala kvůli problémům do skupiny " atopický ekzém" a tam se olej a olejove prisady nedoporučuji na atopickou kůži, prý to vice rozjíždí kvasinkovou infekci. Takže moje informace o Linole jsou dosti rozporuplné 🙂
@adelka21 Ahoj Andělko, nevím nic o tom, že by olejová koupel rozjížděla kvasinkovou infekci.
Její používání doporučují i dětští dermatologové, například paní doktorka Štěpánka Čapková z Prahy z Motola. A kdo ji zná, ví, že je to odborník na svém místě a že by dětem nedávala nic, o čem by nebyla sama přesvědčená, že opravdu pomáhá.
užasná značka🙂 taky mužu jen doporučit 🙂
@adelka21 koupel je sice mastna, ale po vytazeni a otreni je kuze promastena, vlacna, ale urcite ne mastna jako napr. od oleje. V tom je to kouzlo Linoly. Vubec bych se toho nebala. 😉
@linola_pavlina prosim prosim, nemela byste vzorecek teloveho mleka? 😀
Ano znám a používám .... 🙂
@alcar Mám tady připravenou zásobu vzorečků jak tělového mléka, tak i ostatních kosmetických produktů (sprchová emulze, šampon). V průběhu těchto 14 dnů se značkou Linola vyhlásím, že prvních 50 zájemců získá vzorek. Tak prosím buď ve střehu 🙂
@linola_pavlina pardon, ta skupina se nejmenuje " atopický ekzém", jak jsem uvedla, ale " poradna pro atopicky ekzém" s moderátorkou @kam.zyk. Omlouvam se za chybu. 😉
Známe a používáme už od narození našeho druhého synka, který měl alergickou reakci na slunečnicový olej z porodnice a Linola nás zachránila 🙂
Linolu neznám, ale mám teprve 10-denní miminko, takže se se spoustou věcí teprve seznamuji a objevuji... 🙂
Linolu používáme obě, já i dcera a jsme velmi spokojené. Miluji tu vůni a lehce mastný pocit po koupeli 😉
Linolu používáme od narození,je nejlepší co nám vyhovuje. 🙂
Pomáhá nám na atop.ekzém,jak přísada do koupele,tak mléko na mazání.
Linolu používáme do koupele a taky šampon. Je super.
Používám Linolu do koupele pro obě děti, jsem s ní moc spokojená.
my na linolu nedáme dopustit - dcera atopický exém a vždy super pomáhala černá linola..., ve vlasech měla dost problémy s kůží a používáme teď novinku šampon Linola a je to o 100% lepší, teď máme malé miminko a také má sklony k ekzému a vysušené kůži. Do koupele jedině linolu, báječně promaže, i občas ještě sušší místa mázneme - také na hlavičce se mu loupe kůže - ale na to zase jedině černou linolu a je to OK
přiznávám - neznám 😔
Máme Linolu krém na suchou pokožku v obličejíku a na hlavičce a super.
Linola je úžasná!
Značku Linola znám moc dobře a je úžasná. Využívám jí od dětství kdy se mi objevil atopický ekzém ( nejraději mám koupel) a nyní jí používám i u syna, který zdědil ekzém po mě. Používáme koupel i krém a jsem moc spokojená. 🙂
Prosím dá se něco z toho použít i proti šupinkám na hlavičce? Nejsou to takové ty stroupky, ale malé se na hlavičce vyloženě kůžička loupe... a přípravky se dají koupit i třeba v lékárně? Děkuji.
@carrynka Na šupinky na hlavě je Linola šampon. Primárně je na suchou a svědivou pokožku, kde se vytváří jako by suché lupy, ale já osobně s ním mám zkušenost i v případě takových těch žlutavých krustiček, co měli kluci na hlavě do cca 1/2 roku věku. Všechny produkty Linola koupíte v lékárnách. Kdyby neměli skladem, můžete si to nechat objednat a dodají vám to nejpozději do druhého dne.
@linola_pavlina děkuji vyzkoušíme.
Ano, používáme do koupele a máme i krém. Super!
Linola je nejvoňavější koupání 🙂 Koupu se v ní já i moji dva chlapečci,neb jsme všichni atopici a hodně nám pomáhá 🙂))
Mam rocni holku, od vcera mame Linolu kvuli slabemu ekzemu co se ji objevil a snad poprve mela takhle silenou neklidnou noc, nemuze jji to stipat protoze by to treba nebyl ekzem, ale alegicka reakce? Trileta s ni problem nemela 😀
@cacenka_d A můžu se zeptat, jakou Linolu máte?
Může se to samozřejmě objevit. Některou složku může pokožka hůř tolerovat, to platí v případě jakýchkoliv příparvků, že snášenlivost je individuální 😒 .
@linola_pavlina Olejova prisada do koupele, mozna zkusit dat mene nez podle navodu me napadlo 🙂

@rerycha Po oleji do koupele se většinou už miminko mazat nemusí. Ale pokud má hodně suchou pokožku nebo atopický ekzém, někdy je třeba ty sušší místa domazat. Ocenila to např. moje sestra s nedonošenými dvojčátky, že jí vlastně ubyla jedna další manipulace s miminky. Byly fakt malincí (1 kg a 1,2 kg).