icon

Doporučení sporťáku, i pro 2,3leté na zimu

95newmommy2020
9. únor 2021

Ahojky, prosím jmenujte mi kočárky. Mám ročního 11kg, a mám sportak který se mi vzhledove moc líbi, ale mám pocit ze za rok se tam určitě nevleze. (A taky mám pocit ze budeme kocarkovat dlouho)
Jsem trochu náročnější. Chtěla bych aby mi ten kočárek byl pohodlný pro manévrování ve městě. Hodně toho najezdím MHD, tak aby moc lidem neprekazel. Fajn by byl větší Kosik. Dokonaly by byl takový který by byl i hezky. :D Nejsem si jistá jestli potrebujeme otočný ? Teď má to období, kdy chce vidět na mě. Ale to předpokládám brzo skončí. Zaujal mě baby jogger city elitě ale nevím jestli 3kolka bude úplně pohodlná (vytah, eskalátor, autobus, obchod)

Doporučení sporťáku, i pro 2,3leté na zimu
Strana
z2
95newmommy2020
autor
9. únor 2021

@amazonkajanik ty kraso to je drsný.😱 To jsou fakt bojove chodníky. Co chudáci invalidi?

95newmommy2020
autor
9. únor 2021

@kaca_imrnous tak to jdu hledat. Líbí se mi ze ho neznám takže nebude určitě Tsk provareny. 😃❤️

95newmommy2020
autor
9. únor 2021

@purplerain Ahaaa jo to je dobrý vědět. Ne fakt ze tyhle modely se mi dost popletly.

janina228
9. únor 2021

@95newmommy2020 vejde😉.. vím to jistě, protože starší jezdila na stupátku a mladší v kočáru. A občas se stalo,že si to chtěly prohodit🙂.Starší v té době měřila 110 a vážila něco kolem 18kg.. jediné co mě teď tak napadlo - jestli byste šli právě do Summita, tak jsem něco četla, že snad model 2020 nejde do lehu.. nevím jestli to je pravda,my měli starší model a šel v pohodě.

95newmommy2020
autor
9. únor 2021

@janina228 Asi spis ten elite. Ten jsem koukala ze je trošičku užší. To je super ze se tam vejdou Tsk dlouho. Já si prave moc neumím představit třeba ze i 3,4 létě dítě zvládne prochodit třeba zoo nebo tak s ty golface mi zas přijdou jsk strašný hrkacky. :D

purplerain
10. únor 2021

@95newmommy2020 posílám fotku pro představu- 16 měsíců, 82 cm, Elite

95newmommy2020
autor
10. únor 2021

@purplerain Dekuju, tak to je jiná liga v prostornosri. A ta červená ❤️❤️❤️ Do červený bych chtěla jít taky, jen mi manžel říká ze je moc holcici. Ale to je asi jedno, je fakt bozi, ještě jak vidím i reálnou fotku. 😍

amazonkajanik
10. únor 2021

@95newmommy2020 vím akorát o tchanovi,ten má el.vozík na ven,jinak důchodci atd to kolikrát raději vezmou po silnici a pak se vrátí na chodník

95newmommy2020
autor
10. únor 2021

@amazonkajanik to se nedivím. Šílený

amazonkajanik
10. únor 2021

@95newmommy2020 nechápu,jak mohli získat titul Vesnice /obec(i když je to mestys) roku,myslím 2005

95newmommy2020
autor
10. únor 2021

@amazonkajanik To jako jo no, tohle fakt nevymysleli. Já kolikrát nadavam i v Praze, jak je uzasne “bezbarierova”. Nádraží a vlaky jsou taky kapitola sama pro sebe. Myslím ze s kočárkem si nějak člověk poradi, ale invalida to má sakra těžký.

purplerain
10. únor 2021

@95newmommy2020 tenhle byl původně pro kluka😊

amazonkajanik
11. únor 2021

@95newmommy2020 a "vtipný " pro nás bylo před lety plzeňské nádraží. Bagaz,dva velké psy sebou a ejhle,jen jezdící schody. Beru,že to mysleli dobře, ale naši psi to moc nechápali. Takže jeden vyjel nahoru z bagazi,a pak zpět,každej jednoho psa do náruče a jelo se

antoinet
11. únor 2021

Nevím, jestli tu někdo zmínil Britax B-motion 4 plus, to je myslím největší kočárek na trhu, pětiletý se tam vyspí. BJ je samozřejmě špička, ale já jsem s ním spokojená.

Strana
z2