Golfky pro dvojčata, reps. sourozence rozdílného věku

tomikjoejoe
28. říj 2018

Zdravím všechny, prosím o tip na golfky pro dvojčata, resp. budou vozit na kratší přechody 18 měsíční dítě a malé miminko (uvědomuji si, že to není ideální, ale čekám 5. miminko a opravdu není v mé moci tahat batole v golfkách, novorozeně ve vajíčku a ještě hlídat tři pobíhající děti okolo 🙂. Měly by být skladné ve složeném stavu a hlavně polohovatelné do úplného lehu. Budu kupovat určitě bazarové - zatím se mi celkem líbily jen golfky Cosatto pro dvojčata. Děkuji 🙂

barbarra
28. říj 2018

Mam to podobne, holky jsou ale vekove vic od sebe. Mame Abc design tandem a jsme spokojeni. Mimco muze byt v uplnem lehu nebo pozdeji v posede ci v sede. Starsi sedi vepredu, a muze byt vsede ci polosede. Kdyz jeste starsi dcera po obede spavala, tak se v kocarku vyspaly obe dve. Jen pro mimco je treba mit vloznou tasku.

bubinko1506
29. říj 2018

Ja mam maclaren twin techno - lahko sa skladaju, maju dlhe striesky, daju sa dat az do uplneho lahu.

dvork
30. říj 2018

Zkuste se podívat na Valco snap duo. Je to sice sporťák, ale skladný, lehký, dobře manipulovatelný, úplný leh je taky možný, lze použít vložnou tašku. Mezi maminkami dvojčat je jedním z nejoblíbenějších. Jinak golfky jako takové nejsou ve dvojčecí verzi moc výhra, špatně se s nimi manipuluje, v terénu se nedá pořádně jet, nejde je ovládat jednou rukou. Mám dvojčata a golfky (Easy go duo) používáme jen jako nouzové řešení, i když pro děti jsou pohodlné, jediná výhoda je malý prostor, který zaberou v kufru auta.

alcar
30. říj 2018

Za me Bumbleride indie twin nebo Joie aire twin (ale to jsou vylozene golfky, zadny komfort pro miminko, byt jde dat do uplneho lehu).

tomikjoejoe
autor
30. říj 2018

@barbarra
@dvork
@alcar
@bubinko1506

děkuji za odpovědi 🙂

mám sourozenecký kočárek Phil and Teds Explorer, s vložnou tašku už jsem v něm odvozila třetí a čtvrté dítě 🙂 Sháním čistě golfky na takové ty přechody z parkoviště k lékaři, později na nákup apod. Do terénu nebo na procházky je rozhodně brát nechci.