Jaký kočárek? Nedostanu se do obchodů. Děkuji

petra_159
10. únor 2015

Ahoj,
vybírám kočárek, ale bohužel jsem stihla jít jen jednou do obchodu Malvík, takže nemám moc na srovnání. Nyní mě zavřeli na rizikovém těhotenství, takže nevím jestli se ještě někam vůbec dostanu. Líbil se mi Peg-Pérego Book Plus Modular Sportivo 2015. Máte s ním někdo zkušenosti? Prosím o radu. Jde mi o kočár do města a aby byl lehčí v cenové relaci kolem 15 tis. Když mi poradíte (i klidně jiný), budu moc ráda. Děkuji

veruska007
10. únor 2015

Do města se nám osvědčil cam pulsar, nicméně na PP Book jsme se také dívali.

petra_159
autor
10. únor 2015

Moc děkuju za info. A máš nějakou výtku, proč jste se nakonec pro PP nerozhodli? Díky

polaks
10. únor 2015

@veruska007 Môžem sa opýtať,aký rozmer má CAM hlboká korba v mieste kde dieťatko leží? Všade väčšinou uvádzajú horný rozmer,ale ten mi je celkom k prdu,keď neviem,koľko miesta bude mať mimčo na ležanie.

veruska007
10. únor 2015

@polaks Ahoj, zkus to pogooglit. Už jsme tu hlubokou korbičku prodali. Ale patřila k těm větším.

Cam Pulsar se manželovi zdál technicky lepší - ovládání brzdy i aretace na rukojeti, kočárek se lépe otáček (jedním prstem, na místě), kuličková ložiska (má i Book, ale pulsar se ovládal lépe), byli jsme s ním moc spokojení.

fillipepi
10. únor 2015

Máme doma Britax Affinity, tedy zatím neozkoušený s miminkem, ale je lehoučký, skladný, dobře se ovládá i jednou rukou a líbí se mi, že nepůsobí takovým tím umělým "drcnavým" dojmem. 🙂 Mínus je trošku menší korbička, ale na trojkombinaci je to takový standard, řekla bych. I s autosedačkou jsme ho v akci sehnali za 16 tisíc.

evab.
10. únor 2015

Baby jogger citi mini, miluju ho 😀

lenikka
11. únor 2015

Ahoj, máme Peg Pérego Book Plus, s hlubokou korbičkou Navetta XL, a vajíčko, cena 13 000,-. Sportovní nástavbu jsme nekupovali, to chci zkusit zase něco jiného. Malé teď bylo 6 měsíců a ještě se mi do kočárku vleze i s fusakem, ale je pravda, že už tak tak, takže teď sháním sporťák.
Máme barvu Avana, kočárek vypadá moc hezky, takový elegantní. Je hodně lehký, což byl jeden z mých požadavků, dobře se skládá, opravdu jednou rukou a je lehce ovladatelný. Košík pod kočárkem je hodně prostorný. Navíc jde zvedat podhlavníček, což je super, protože malá už nechce v úplném lehu ležet. ROzměr korbičky je 30x70, a směrem nahoru se rozšiřuje, takže když ten podhlavníček trochu zvednu, tak tam má víc místa, protože se dostane do té širší části.
Vajíčko se mi zdá větší než u jiných značek, do roku se nám tam malá určitě vleze.
Rozhodovali jsem se ještě mezi Cam a tento nás zaujal víc. Cam má kámoška a když vozíme, tak se mi zdá, že jí víc rachotí ty plasty.

eliskaxox
11. únor 2015

Ahoj jen bych te chtela upozornit at si v duchu projdes ten mestsky teren,kterym budes jezdit. Ja se prestehovala na vesnici a jezdim tu 100x lepsima podminkama nez ve meste. U nas ve meste jsou to same kostky,rozbite chodniky a asfaltky,vecne nekde neco rozkopaneho. U nas ve meste bych v Cam pulsar z ditete vyklepala dusi 🙂 ale tady na vesnici by to celkem slo. To je jen moje pripominka,jinak to jsou oba kvalitni kocarky jak PP book plus tak Cam.Takze asi neprohloupis ani s jednim

calabasa
12. únor 2015

Já souhlasil s eliskaxox, ze město je fakt terén! Já mela xlander, neodpruzeny, ale s nafukovacími koly, a obě holky tam odmítaly byt. Přejet náměstí s kostkama, to miminka nadskakovala! Koupila jsem místo toho klasický houpak- inglesina magnum, a pak dobrý sportak - baby jogger summit. Ten je tak skvělý, ze jsem prodala i golfky. Mela jsem Peg perego Pliko, zkusila s tím vjet do Prahy, a to fakt ne, Summit je příjemnější pro dítě i pro mne. Nakup v hypermarketu je jediné, kam se golfky hodí. Taky hodně nosime, ale s druhým dítětem už jsem potřebovala i kočár....

petra_159
autor
12. únor 2015

@lenikka Ahoj, děkuji za odpověď. A nezdá se ti tvrdý? Občas je kritizovaný za tvrdost, že třeba na kostkách to s ním moc nejde.

lenikka
12. únor 2015

@petra_159 Kolečka sice nejsou nafukovací, ale ani plastová, prý nějaká silikonová. Na kostkách to trošku klapká, ale jinak projede všechno, v parku po písku, kamínkách, trávě. Opravdu jsem ještě nikde neměla problém, že bych se s ním někam nedostala. Je jasné, že není "pérovací" , oproti Cam se mi však stejně zdá více pružný.
A navíc jsem přišla na to, že když je aspoň nepatrně zvednutý ten podhlavníček, tak to pod miminkem pruží, když už jedeš po nějakém hodně špatném terénu. 🙂