icon

Jaký koupit kočárek? Něco mezi golfkami a sporťákem

editkaromana
14. říj 2015

Zdravim, chtela bych koupit pro svou dcerku kocarek, ale porad si nevim rady pro ktery se rozhodnout melo by to byt neco mezi golfkami a sportakem at ma vetsi kola ale n zas velike a aby byl krasny hlavne :D rozhoduji se mezi britaxem a bebe beni izzy. Prosim napiste, ktery je podle vas lepsi a pokud znate jrste lepsi tak urcite napiste dekuji

swacinka
•
14. říj 2015

Já nemám zkušenost ani s jedním z tvého výběru, ale máme výbornou zkušenost se zn. Bumbleride, konkrétně Indie 4, tak mrkni. Je lehký, dobře ovladatelný, má nafukovací kola a syn v něm jezdí do teď, a to má v listopadu dva roky.

editkaromana
autor
•
14. říj 2015

Dekuji za tip, je hezky ale ten zas ma moc velke kola chtela byvh neco lehciho at se netaham s velikym kocarem az do tretiho patra :/

zuzicz
•
25. únor 2016

@swacinka Dobrý den, mohla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti i s hlubokou korbičkou? Budeme mít letní miminko a potřebovala bych, aby zůstalo v hluboké korbičce co nejdéle. Jak jste prosím spokojená se stříškou u sporťáku, nepřijde vám krátká, když dítě ve sporťáku leží? Děkuji.

swacinka
•
25. únor 2016

@zuzicz Tak s tím bohužel neporadím, kupovali jsme kočárek až v 6 měsících syna jako sporťák, hlubokou jsme tedy nevyužili a teď čekáme druhé a hlubokou korbu asi taky nevyužiji, protože máme ještě hluboký houpací, který mi pro malé mimčo přijde lepší.

Stříška by při lehu mohla být delší, ale když je dítě v sedě, dá se stáhnout skoro až k madlu, takže třeba při dešti nebo sněžení super.

lenjii
•
25. únor 2016

Je tu skupinka kočárkomanie. Tam vám poradí. Je zbytečné zakládat další diskuzi na toto téma.
https://www.modrykonik.cz/group/2205/

bartovka83
•
25. únor 2016

Bebe beni izzy mám, jsem s ním moc spokojena. Je lehký, dobře se ovládá, kolečka tak akorát a každý mi ho chválil, že je hezký. Už ho budu dávat pryč, ale bude se mi s ním těžko loučit. Britax se mi taky líbil, ale ten typ co jsem chtěla se skládal opačně (jakoby potahem ven) což mě odradilo.

letosa
•
22. dub 2016

Muzu doporučit baby design mini. Skvěle ovladatelný, Spojené madlo, váha 7kg, velký koš a rozkládací střecha.

78marcela
•
22. dub 2016

Ja rozmyslela mezi britaxem a valco snap, pak jsem narazila jeste na monza street a vyhrala by to monza.

haslerka91
•
20. kvě 2016

Dobry den kupili ste si nakoniec ten kociar tiez mam onho zaujem len chcem vediet recenzie .dakujem

metallico_mondo
•
20. kvě 2016

@letosa taky máme, je super 🙂

katrinzochova
•
3. čer 2016

@letosa
@letosa
Dobrý den kde jste ho kupovala ja go nemohu nikde sehnat dekuji

letosa
•
3. čer 2016

@katrinzochova koupila jsem v detskyruzek. cz

lichtakova
•
3. čer 2016

Ja mam ted valco baby quad, ma nafukovaci vetsi kola, jestli chces neco vic "golfkovyho",tak bych koupila valco snap 4 ( a muzes ladit boudicky 😉)

katrinzochova
•
4. čer 2016

Jen teď u vsude nedostupný nikde k sehnání objednavala jsem na více stránkách a všude mi napsali ze ho nemají jen v šedé a tu nechci

eliskaxox
•
4. čer 2016

Ja mam ted Baby Jogger City Lite a jsem maximalne spokojena. Je lehky,skladani je genialni, nehrka, zvladne i travu a kostky a pritom nikde nic nehrka. A pritom je hodne prostorny, muj syn 86 cm a 11,5 kg ho bude mit tak do 4 let :D a navic je i krasny

katrinzochova
•
4. čer 2016

@letosa 😀az budete prodávat dejte vědět 🙂

mujet
•
4. čer 2016

Valco snap 4