icon

Je malá korbička a nevejde se do kočárku! Jak to řešit?

anchsunamun
9. čer 2008

Ahoj maminky, nemohla jsem podobné téma najít tak zkusím nové.
Našemu Ondrovi jsou tři měsíce má nejakých 64cm a nevejdeme se do kočárku. Máme X-Landera.
Měli jste nějaká taky takový problém a jak jste ho řešily?? Není na sporťák nebo golfáče ještě moc mladý???

lucenek
9. čer 2008

lucaserik a měřila jsi ty korby????
já totiž doma speeďáckou mám tak můžu s čistým štítem napsat ano má77cm..buzzáckou nemám tak třeba se spoolíhám na info výrobce že má 73cm..ale stejně dlouhé asi vážně nebudou

sisstin
9. čer 2008

aponchie: my jsme v kočáru max. 2 h denně..takže mě tohle netrápí 😉

aponchie
9. čer 2008

me jeste napadla jedna vec..ona ta korba nema tvar obdelniku ale ovalu tudiz je mene mista pro nohy a roztazeni rukou me to tak prijde je to tak?

lucasaerik
9. čer 2008

takto siss. hodně štěstíčka 😉 , třebas budeš spokojená... 😉

sisstin
9. čer 2008

aponchie: když jdeme ven, tak jdeme někam..a tam někde ho z kočáru vyndám..atd. 😉

susik77
9. čer 2008

lucasaerik: a co hovoris na kocarky mutsy? 😉

sisstin
9. čer 2008

luca: já zas tak náročná nejsem..navíc malej fakt není moc kočárkovej..takže tohle mi přišlo jako dobrá kombinace ceny, designu a praktičnosti 😉

lucasaerik
9. čer 2008

no mám je na krámě všechny popsané jak váhově velikostí atd...ale korbočky ať QUINNOVÉ TAK mC (STRAŠÍ

lucenek
9. čer 2008

no ono na papíře a realita je asi jiná...ale co uvidíme jak budu spokojená...je fakt ty záda u sporťáku jsou naprd... 😝

lucasaerik
9. čer 2008

OMLOUVÁM SE MALÝ SEK...
MC strašího tipu ne Murové, jsou hodně podobně veliké a v podstatě jsou kompatibilní na kočárky jak Quinny tak Maxi cosi, to je jedno, můžete zvolit jakoukoliv korbičku, ale když vidím adojede na krám mainka s půlročním dítětem a má ho narvaného v malé korbočce, ano dítě se vejde to ano...ale nemá kolem sebe dle mého názoru dostatek místa pro pohyb rukou ani nohou...
Mutsy?...no mám zatím jen podvozek urbain Rider a lůžko standart (na dodání ostatních tipů čekám už cca 2 měsíce takže ostatní nevím), mě se sním moc dobře nejezdilo (zkoušela jsem jen na krámě) ale to je asi jen o zvyku, ale korbička taky nijak veliká...leželo v ní 3 měsíční dítě, ne obr ne malinké, tak akorát svému věku...a také nemělo moc místa kolem sebe...,ale sportovní verze poměrně veliká

majina
9. čer 2008

luca... a co bebeconfort??? co ty na ně? Ty se mi totiž taky líbí? A nebo ještě gesslein nabo jak se to píše 😀

susik77
9. čer 2008

luci: dik 😉

sisstin
9. čer 2008

ale pokud má někdo dítko v kočárku celej den..tak to je jasný..ale ty moderní jsou podle mě dělaný do města...a pak ty děti v těch kočárkách dlouho nejsou..pže bud jste někde na návštěvě..nebo v tý kavárně a tak...aspon tak to je u mě 😕 a pokud jdeme fakt ven na dlouho, kde se bude jenom jezdit..vytahuju krávu DorJan 😅

lucasaerik
9. čer 2008

lucenek: ano přesně tak...realita a pak praxe je jiná...hlavní je kde se bude s kočárkem jezdit a v jakém terénu, ale dle mého názoru nejde ani tak o moderní vzhled jako o kvalitu a pohodlí dítěte...to je můj názor jako matky a také osoby která už chvíli s kočíkama pracuje

sisstin
9. čer 2008

majina: bebeconfort je luxusní..má i velkou korbu..doporučuju 😉 gesslein též..ale ten se mi nelíbí vzhledově 😉

lucenek
9. čer 2008

mě se mooc líbil abc 3tec...ale pak už neee..asi malá kolečka taky moc dobře nejde polohovat menší korbička a plastové kola

majina
9. čer 2008

siss... no jenže má hrozný podvozek 😖

sisstin
9. čer 2008

lucenek: tak plastovky jsou šílený i do města 😒

majina
9. čer 2008

myslím ten bebeconfort

sisstin
9. čer 2008

majina: myslíš ten high track? Mně taky přišel v těhu děsnej...ale má ho kamarádka a ted se mi moc líbí 😉

lucenek
9. čer 2008

sis hm to jsem si myslela..nafukovací kola asi maj fakt velké plusy i když teda já na ně musím tperv přijít 😉

sisstin
9. čer 2008

lucenek: plastovky chytaj každej pidi hrbol..fakt stačí přejet jen proužek asfaltu...dělá to rambajs..děsný 🙄

luucia
9. čer 2008

majina, kočárek bébé confort můžu jedině doporučit. ikdyž je moderní, tak má velkou korbu a malá se mi do něj vešla i v půl roce s fusakem 😉

lucasaerik
9. čer 2008

bebe confort, také mám na krámě....ale gesslein jak píšeš namám ani nevím...no záleží který kočík z BC myslíš, jelikož tak jestli jsi se dívala také je vše na sebe kompatibilní a nemusíš používat žádné adaptéry a nandávání je velice lehké....no co se týče looly super kočík, pokud vemu golfky (jak se spojenou tak bez spojené rukojeti) poměrně velká sportovní sedačka, a je dobře vyřešeno položení dítěte v anatomickém tvaru, ač je to jakoby houpačka (nedí se zvlášt položit nožičky a zádíčka, jako u Buzze, má tento kočík přirozený spád, špatně se to vysvětluje pokud ten kočárek neukazuješ) pokud jej člověk zvolí už i s lůžkem windoo tak opardvu městský koč¨ík, kvůli podvozku a to myslím spíše shoopingový, jelikož je to golfáčkový podvozek.
Dále pak Hight trek, super kočárek korbička není také nijak obrovská,ale je vetčí jak u Q a MC a má docela dobré vychytávky...ale je to trojkolka...takže je to o zvyku s tím najíždění např. na patníky, co ma BC super je aretace předních koleček tak mají vždy v úrovni rukou, což hodně usnadnuje práci a neusí se špinit ruky...

lucenek
9. čer 2008

tak doufám, že nepíchnu 😀

majina
9. čer 2008

jo jo... myslela jsem právě ten high trek... připomíná mi to Cortinu a to se mě nelíbí a to jedno kolečko je prý hoooodně nestabilní??? 😕 😅

Jinak loola se mi moc líbí 😉

Potom ještě Chicco For Me???? Taky čuper!

lucenek
9. čer 2008

ukžte mi loola kočárek 😲

majina
9. čer 2008

mám ho v albíku.... poslední 😉

sisstin
9. čer 2008

majina: ta luucia nic o nestabilnosit nikdy neříkala..a podle oka mi to přijde, že jede normálně 😉 ten loola je už na mě moc...to je jak ufo 😅

lucenek
9. čer 2008

jo pěknej..ale jednou rukou se nedá řídit když leje a držíš deštník, chtělo by to spojenou rukojet

Strana