icon

Jolie Mytrax/Moon Jet-R

vendes
5. říj 2018

Prosím o zkušenosti, klady, zápory,... Chci lehčí sporťák, co se dá snadno složit, jde do lehu, má spojenou rukojeť, ale aby to nebylo úplné hrkátko. Do terénu mám těžší starší kočár.

pavliika
5. říj 2018

@vendes ja ted koupila Cam compass,ale jeste nemuzu vyzkouset v terenu...

lovemusicsun
5. říj 2018

Ahoj, máme Joie Mytrax a jsem s ním spokojená. Skládání je super, má velkou boudu, polohování, myslím, že i hodně dobře vypadá. Mě přijde i celkem lehký, i když Joie Litetrax je asi lehčí. A kolečka má vzadu nafukovací, tak zvládne i terén. Já s ním jezdím jen po městě a rovných polních cestách a v pohodě. Přední kolečka trochu hrkají, je to nemoc Joie kočárků, ale dá se to spravit vypodložením. Kdyžtak na fcb je skupina Joie kočárky a tam je o Mytraxu hodně informací a recenzí..

vendes
autor
5. říj 2018

@pavliika Děkuji za tip, ale nechci ta zdvojená kolečka.

vendes
autor
8. říj 2018

@lovemusicsun Jak je přístupný koš, když dítě úplně leží? Nad Litertraxem jsem také přemýšlela, ale chtěla bych polohovací rukojeť.

lovemusicsun
8. říj 2018

@vendes Ahoj, když je kočár v lehu, tak koš moc přístupný není. Je tam místo na vložení něčeho plochého.

veruhynkova
12. led 2019

Ahoj,prosím máte některá zkušenosti s kočárkem Moon jet-R? Jak jste spokojené? 😊

vendes
autor
12. led 2019

Nakonec jsme koupili Moon Jet-R. Je lehčí než Joie Mytrax a taky se mi víc líbil. Je skladný, složení je jednoduché, má asi 10-11 kg. Koš dobře přístupný, když dítě leží, docela se do něj vejde. Ruční brzda mi vyhovuje, hlavně v MHD. Přijde mi, že se snadno ovládá. Byla k němu i pláštěnka, ale tu nepoužívám. Není k němu nánožník, dokoupila jsem od Emitex. Je rozhodně prostornější pro dítě, než sporťák z dvojkombinace (DorJan). Sice výrobce uvádí, že je i do terénu, ale tam bych se radši vypravila s DorJanem, ani jsem ho do terénu nezamýšlela. Na nerovném povrchu hrkají přední kolečka, to je jeho zatím asi jediné mínus, ale máme ho tak měsíc. Všechny 4 kolečka jsou odpružená. Třeba Valco Snap není odpružený vůbec a proto jsem ho také zavrhla.