icon

Jsou malá kolečka do terénu náchylnější k prasknutí?

matiseli
26. zář 2021

... údajně hrozí, že "mohou například uvíznout na nerovném terénu, včetně hrbolatých chodníků. A co víc, jsou náchylnější k prasknutí."
Myslíte, že je to pravda?
Děkuji za váš názor.
🙂

jjasmina
26. zář 2021
malinkaelinka
26. zář 2021

Čím menší kolečka, tím víc vnimas každou nerovnost povrchu. Jezdíš třeba na bruslích a na kole? Na brusle potřebuješ hladounky povrch, kolo zvládne kořeny, menší kameny....

mamikry
26. zář 2021

@matiseli Zkus prejet kamen nebo vymol malym koleckem, spis se ti o nej zasekne, nez aby na nej najel jako vetsi kolecka.

sirinfirst
26. zář 2021

samozřejmě

leniczka23
26. zář 2021

Ano je to pravda

prezdivka
26. zář 2021

Fyzika.

matiseli
autor
26. zář 2021

Díky moc!

merope
26. zář 2021

Mám golfky s tvrdýma pidikolečkama a "terénní" kočár-trojkolku s nafukovacími koly a ten rozdíl je obří. Včetně věcí jako vystupování z tramvaje. Výhodou golfek je, že je prostě složíš a chytíš do ruky, že na vystupování vezmu dítě do jedné a kočár zvednu celý do druhé ruky. Fakt jsem šťastná, že je mamka kdysi potkala za 500 Kč v nějaké akci, za víc bych je neměla a na ledacos se hodí (třeba s trojkolkou nevyjedu jezdící schody v metru a zabere celý kufr v autě), ale do terénu to prostě není.

ninolleta
2. říj 2021

Rozhodně je to pravda, malá kolečka se mohou zaseknout i o pidi kraj chodníku, takže musíš kočárek furt nadzvedavat. Měla jsem Bugaboo bee5 a takhle jsem z něj dceru asi třikrát už vyklopila.

patypresdevaty
2. říj 2021

Zákony fyziky?

alubif
2. říj 2021

Tomu se říká fyzika 😉