icon

Kočárek Anex Cross, máte zkušenost?

barunkaseda87
10. zář 2016

Dobrý večer,máte někdo doma nebo jste viděli a máte zkušenost s kočárkem Anex Cross?uvažuji o něm a zajímají mě Vaše zkušenosti 🙂 moc díky za cokoliv

Kočárek Anex Cross, máte zkušenost?
Strana
z3
cvachna
9. srp 2017

@renuskav jéé tak super 🙂 ty SUV nemají tak veliké kufry ☹

renuskav
9. srp 2017

@cvachna to nemaji, ale tento kočárek se nám tam vešel

cvachna
9. srp 2017

@renuskav a ten sport na tom bude stejně,že?

denisax2017
18. zář 2017

@cvachna Dobrý den, anex sport pouze konstrukce se mi vlezla do Mercedes A, nemusela jsem odendat víko kufru pro uzavření. U Anex Cross už se mi nevlezla konstrukce do kufru aniž bych nesundala víko kufru. Na šířku mi chybělo pár cm.

vaculovav
8. lis 2017

Dobrý podvečer, jaké jsou prosím vaše zkušenosti s kočárky ANEX po delším používání? 🙂 Není ten sporťák malý? Budeme mít mimčo v březnu, tak aby se nám tam v zimě ještě vešlo.

bartvebartve
8. lis 2017

@vaculovav no sportak neni extra velky alw maly ma rok a vlezl se mi tam i s fusakem, tamze ok. Spis uz nebude potom pro skoro 2lete dite. Ale to vyresi golfky kdyztak. Uvidime... jsou urcite vetsi kocarky. Ono ani korba neni moc velka. Maly jeste nesedel a mel ji kratkou tak jsme museli do sportaku do lehu.

syranka
12. lis 2017

@bartvebartve ale ten sportak je takivy pololeh ze? Neni uolne rovny?

bartvebartve
12. lis 2017

@syranka skoro rovny. Rovny je kdyz to otocis a dite kouka ne na tebe ale pred sebe. Ale ja ho v tom skoro lehu vozim dlouho a ok. Je to malinko

syranka
16. lis 2017

@bartvebartve jee dekuju za odpoved tk me docela potesilo 🙂 u nas mame hodne problemy se stabilitou nemela by byt ani v pololehu jen uplne narovno. Mam ten sportak u nasich takze jsem prave nezkousela 🙂

veruleadamcova
15. pro 2017

Ma

veruleadamcova
15. pro 2017

Máme doma, moc spokojená nejsem, kdybych si měla vybrat znovu tak určitě vezmu anex sport.. cross je takový tuhý opravdu jen do města

kocisko
13. bře 2018

@moniniru Jejej...a vyreklamovali Vám ho?

moniniru
13. bře 2018

@kocisko ano... Vyměnili konstrukci a začali lítat přední kola, prostě jedna velká katastrofa!! Nakonec mi vratili peníze..

Strana
z3