Kočárek Anex Cross, máte zkušenost?
Dobrý večer,máte někdo doma nebo jste viděli a máte zkušenost s kočárkem Anex Cross?uvažuji o něm a zajímají mě Vaše zkušenosti 🙂 moc díky za cokoliv

@cvachna Dobrý den, anex sport pouze konstrukce se mi vlezla do Mercedes A, nemusela jsem odendat víko kufru pro uzavření. U Anex Cross už se mi nevlezla konstrukce do kufru aniž bych nesundala víko kufru. Na šířku mi chybělo pár cm.
Dobrý podvečer, jaké jsou prosím vaše zkušenosti s kočárky ANEX po delším používání? 🙂 Není ten sporťák malý? Budeme mít mimčo v březnu, tak aby se nám tam v zimě ještě vešlo.
@vaculovav no sportak neni extra velky alw maly ma rok a vlezl se mi tam i s fusakem, tamze ok. Spis uz nebude potom pro skoro 2lete dite. Ale to vyresi golfky kdyztak. Uvidime... jsou urcite vetsi kocarky. Ono ani korba neni moc velka. Maly jeste nesedel a mel ji kratkou tak jsme museli do sportaku do lehu.
@bartvebartve ale ten sportak je takivy pololeh ze? Neni uolne rovny?
@syranka skoro rovny. Rovny je kdyz to otocis a dite kouka ne na tebe ale pred sebe. Ale ja ho v tom skoro lehu vozim dlouho a ok. Je to malinko
@bartvebartve jee dekuju za odpoved tk me docela potesilo 🙂 u nas mame hodne problemy se stabilitou nemela by byt ani v pololehu jen uplne narovno. Mam ten sportak u nasich takze jsem prave nezkousela 🙂
Ma
Máme doma, moc spokojená nejsem, kdybych si měla vybrat znovu tak určitě vezmu anex sport.. cross je takový tuhý opravdu jen do města

@renuskav jéé tak super 🙂 ty SUV nemají tak veliké kufry ☹