Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
Já jsem před týdnem přesedlala na sporťák a jsem spokojená já i malá. Stříška nijak nezlobí a kočár stále uvezu jednou rukou i do kopce, jen jak mám malou proti sobě a v lehu, tak se jednou rukou hůř zatáčí. Ale s tím jsem počítala a vožení jednou rukou u mě nebylo hlavní kritérium, popravdě mě to ani nenapadlo, jen to beru jako příjemný bonus... 🙂 A vyhovuje mi i ta origo vložka, překvapilo mě, že se na ní malá vůbec nepotí. Z korby i autosedačky byla vždy mokrá na zádech... Takže za mě jednička s hvězdičkou i za sporťák. Jo vlastně jediné, co bych přidala, by byla jedna pozice opěradla navíc, takový ten pololeh, aby malá vleže o trochu líp viděla... 🙂
@mila15 Tak samozřejmě musíte sama vědět kam s kočárkem budete chodit nejvíce.. my bydlíme na vesnici, takže jsme s kočárkem denně hlavně v lese a na polních cestách (už od hluboké korby) ale pokud bydlíte ve městě a sem tam půjdete na výlet tak stačí mít k těm sporťákům nafukovací kola - a i tak si to maminy chválí co jsem četla různé recenze právě na lehčí sporťáky.. 🙂
@marelu Tak s tím zacvaknutím na jedné straně jsem měla taky problém, už jsem myslela, že to budu reklamovat, ale nakonec to chtělo malinko více síly a správně to "napolohovat" až to tam zaskočilo a je to vše ok.. zkuste to ještě..různě s tím pohybovat jak to tam budete tlačit.. možná požádejte manžela.. 🙂
@marelu Stejně jako gabcik25, taky jsem musela jednu stranu trochu přemlouvat, ale pak to konečně cvaklo a natažená drží krásně. Pokud ti to nepůjde, dejte jim to fakt k reklamaci. Kdes kočárek kupovala? Já mám kočárek z Dětského ráje, kde mi třeba hned vyměnil pán ložisko u kolečka, když rachtalo. Snaží se tam pokud možno všechno vyřešit či opravit hned, když to tam člověk vezme osobně...
Holky pichla jste nektera? Mne se to asi podarilo ani ne po 4tydennim jezdeni ☹ a ted nevi, jestli s tim do kramu nebo do cykloservisu nebo kam.
@dzogobela Nepíchla jsem ani jednou, ale rozlepily se mi po stranách gumy ☹ (u těch velkých kol). Nesla jsem do cykloservisu. Bavili jsme se doma o reklamaci, ale myslíme si, že to na reklamaci není. Ale teda po 4týdenním ježdění? Já nepíchla nikdy a kočárek jsem používala od začátku srpna do cca půlky března denně, jen ty kraje se polorozlepily.
Maminky, nemáte někdo , prosím, reálnou fotku kočárku Baby design dotty 19 - hnědá. Není skladem a váhám, jestli 8 týdnů čekat nebo objednat radši 09, která skladem je. Ten hnědý se mi na obrázcích líbil víc, ale třeba by to reálná fotka rozhodla. Děkuji.
Holky, můžu se zeptat, máte na kočárku držák na lahve? Ehm. resp. aby se mi tam vešel kelímek na kafe. Kde jste kupovaly?
@jankavranova mam stejny dotaz, prosim, kde koupit, nejaky universal, aby pasoval na dotty?
@jankavranova
@kahramana Diono Já ho mám a kupovala si ho i kamarádka na Joolz, je na suchý zip kolem dokola 👍
@jankavranova
@herminka6
Mam stejny jako
@finn a je super.
Ahoj, chtela bych se zeptat zda se kočárek vejde do kufru krátké fabie - sportovní verze. Diky moc!
@joyride nevim,cim se lisi sportovni verze od normalni,ale jelikoz ho mame do kombiku tak akorat,tak u kratke verze to bude asi tip top. Coz o to podvozek slozis a das na stojaka,ale myslim,ze korbicka bude horsi,leda nejak na storc a kufr bude bez rolovaci krytky. Co zajet do obchodu a radsi vyzkouset?
@jankavranova Ahoj, vcera jsem koupila na Dotty presne tento a sedi dobre!
@mila15 díky, to jsme ráda, tak já dneska kúpím, jedeme pro manducu, tak ho přidám k objednávce 😉
@jankavranova ano,je 😊

na slunci háže trošku odlesky do stříbrna..