icon

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?

amaliee
15. zář 2014

Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
wildy
29. led 2015

@kaxnaa
Každý rok je nová kolekce a to znamená nové barvy. Nevím, zda byl LUPO 2013 a 2014, ale myslím, že spíš LUPO 2013 a LUPO COMFORT 2014. U Comfortu je mnohem lepší materiál. Takový silnější a pevnější. Dřív to byl takový slabý šusťák. Jinak je to v podstatě stejné až na detaily. (kolečka, taška atp.). A pro letošní rok už jsou zase nové barvy.

kaxnaa
30. led 2015

@wildy Ďakujem za odpoveď ,teraz sa už len definitívne rozhodnúť ktorý to teda bude 🙂

wasabi83
30. led 2015

Tak jsem nadšená, líbí se mi 🙂 ! I ta barva je fajn. A dokonce jsem to měla tak naštudovaný, že jsem některé věci řekla ke kočárku, co ani prodavačka nevěděla 😀 ! A nějaká maminka tam se mě ptala, jestli si ho může prohlédnout, taky se jí líbil. Pláštěnku jsem si k tomu už preventivně koupila v Rossmenu za 129,-

martinahost
2. únor 2015

@hanelina
@simirek1
@zuzka3112
@wildy Prosím vás holky co už máte kočárek doma, dal by se na sportovní kočárek dokoupit univerzálni nánožník od Enitexu? Všude se píše že nánožník na sportovní sedačku je na prd, tak me to tak napadlo jestli by se to dalo vyrešit s univerzálnim nánožníkem...Dík

wildy
2. únor 2015

@martinahost Bohužel nemám zkušenost. Zatím jezdíme v hluboké korbě.
Ten nánožník jsem tam jen zkoušela a je pravda, že mi tam nešel ani moc nasadit a to tam nebylo dítě..

zuzka3112
2. únor 2015

@martinahost to vůbec netuším, jestli na to jde nějaký univerzální. Nám šel nánožník při zkoušce dobře nasadit... tak uvidíme, jak to půjde v praxi. Kočárek sice máme doma, ale na ostro se začne používat koncem března. Zatím se na něj chodím dívat 😀 😀

hanelina
3. únor 2015

Tak jo, myslela jsem, že já už sem ke kočárku ani víc napsat nemůžu, ale nedalo mi to nereagovat ještě jednou. Před týdnem jsme nasadili do provozu sporťák.....No ten nánožník je tam fakt na prd 😖 Nevím jestli to mají stejně úplně všechny Lupa, ale ten náš má v místě, kde by se měl nánožník uchytit, jen dva proužky suchého zipu ( visící volně jako šňůrky) 😠 Kryt na korbu měl cvoky a navíc ještě také suché zipy, ale normálně našité čtverce boudička +kryt, které držely.Tady žádný cvok není, jen ty šňůrky a přijde mi to tady dost amatérský, když se to snažím vždycky nějak omotat o konstrukci, aby to jakž takž drželo. Navíc celý ten nánožník je vytvarovaný hlavně na již sedící dítě, kdy je ta část kočárku pod nohy už sklopená směrem dolů, takže teď když mám kočárek úplně do lehu, nánožník jako by na něj vůbec nepasoval. Na jednom konci tedy přidělaný dost pochybným způsobem a na druhém konci u nohou jen tak volně přehozený, o kus přečnívající, za nic nedržící.....A to tedy ještě nevím jak se to tam přidělá až tam bude navíc madlo, který jsem teď když dítě leží odmontovala. Taky mi přijde, když to srovnám s jinými kočárky, že moje dítě je v tom sporťáku, takhle v lehu dost odkryté ( před obličejem ten nánožník vůbec nejde přidělat tak, aby na dítě nefoukalo), některé maminky co teď přešli taky na sporťák, mají u svých kočárku nánožníky ( originál ke kočárku) u kterých teď v lehu pomalu ani není poznat, že už to není hluboká korba, ty nánožníky jsou na tom kočárku jakoby nasunuté, nikde nic neplandá, před obličejem mají ty děti ještě pěkně zvednutý límec. Když to shrnu, těším se už, až moje dítě bude v kočárku sedět a hlavně bude takové počasí, že ten nánožník používat nebudeme. Pokud jde o nějaký jiný nánožník ( taky jsem o tom uvažovala) ideální by bylo požádat nejdřív někoho jiného, kdo takový nánožník má, vyzkoušet ho na svém kočárku a pak případně objednat.

martinahost
3. únor 2015

@hanelina No ono je tech nánožníku od emitexu více druhu, práve včera jsem na ne koukala na netu. Ono ani u dcerky sme nánožník nepoužívali, protože byl na prd a to sme meli jinej kočárek. hmm.
@zuzka3112
@wildy Holky a ješte by jsem se chtela zeptat, dají se na podvozek kočárku pripnout všechny autosedačky od cybex ( pomocí adaptéru), anebo jenom nekteré modely? Poprípade mužu vás poprosit foto konstrukce s autosedačkou cybex, když jí nekterá máte.

zuzka3112
3. únor 2015

@martinahost já se akorát teď chystám na předporodní kurz. Pisni mi to zprávy, ať na to nezapomenu 🙂 🙂

wildy
3. únor 2015

@martinahost My měli Maxi Cosi, a adaptéry k tomu, takže neporadím.

simirek1
7. únor 2015

nemám bohužel zkušenost s nánožníkem...

maladi
10. únor 2015

@hanelina dobry den, moc
vam dekuji za recenze ke kocarku, take ho zvazujeme ... jeste jsem ho nevidela "nazivo", proto uvidim, jaky na me udela dojem v obchode.

barbucha16
25. únor 2015

Ahoj holky, vcera jsme objednali baby design husky. Tak se moc tesime. Recenze jsou kladne, tak snad budeme take spokojeni. Kdyz jsme ho zkouseli v obchode, tak jsme byli prekvapeni, jak se s nim krasne manipuluje. Trošku se obavam toho sportaku, ale treba by sel nechat usit novy nanoznik. Vim, ze nejaka paní snad na minibazarku je sije. Sice ne primo na baby design, ale myslim, ze nebude snad problem se s ni domluvit.

anie26
26. únor 2015

Ja bych ten nanoznik jako problém neviděla 🙂 u syna jsme ho nepoužili snad ani jednou...když bylo trošku ošklivo tak měl deku a když zacla poradna zima tak teplej fusak...

maki_j
20. bře 2015

Já ho mám také vybraný, a objevili jsme i nový letošní model;) http://www.babydesign.eu/cz/lupo-comfortnew/woz.... Mají zatím v SAM Baby za téměř stejnou cenu. Provedení se mě osobně líbí a prozatím u nás vede. Je lehce ovladatelný a výškově mi také vyhovuje.

alubif
26. bře 2015

@maki_j doporučuju vidět barvy u těch nových osobně, pač absolutně neodpovídají obrázkům. Ten šedý je fialový, hnědý a modrý jsou mnohem světlejší, jediná barva která asi odpovídá hsou ty tmavý a světle zelený. Šli jsme objednávat ten šedý a když jsem ho viděla na živo chtělo se mi brečet 😲

maki_j
26. bře 2015

@alubif děkuji, máme to v plánu. Manžel viděl v Brně barvu 01 a ta je taková fialková. Šedá co vypadá opravdu jako šedá je 07. V katalogu jsou ty barvy matoucí a neodpovídají, to je pravda.

alubif
26. bře 2015

@maki_j 01 ten je modrý 🙂 a 07 je fialová 🙂 na fotce 07. Ten jsme chtěli v šedé, smůla no 🙂 jo doporučuju vyvézt na denní světlo to ukáže tu pravou barvu.

maki_j
26. bře 2015

toto je 01 🙂 včera byl manžel v SamBaby v Brně a také se mu to nezdálo, že by to měla být šedá a podle faktury s prodavačkami zjistili, že je toto 01 z katalogu. V katalogu to vypadá spíše jako modrá, reálně je to nepovedenej fialovo-šedej paskvil 🙂

alubif
26. bře 2015

01 je tohle a ten světle modrý, celkem hezký. Ale ten šedý co máš na blogu je ta první fotka. Stáli jsme nad tím 07 ještě s jedním párem, natěšení na normální šedou, baby design fakt neumí vyrobit normální barvy na kočár a přitom, designově a vychytávkama prostě jiný nechci. Takže budem muset vybrat jeden z těch barevných paskvilů 😀 Těmito komentář neber že tě chci odradit, jen jsem chtěla varovat před překvapením a zklamáním, které bylo u nás.

maki_j
26. bře 2015

zajímavé, takhle to vypadalo ten šedej jako 01,ale není 🙂 nicméně se necháme taky odradit vlastním pohledem 😀 kde jste ten šedej viděli na živo, někde v Brně?

alubif
26. bře 2015

@maki_j jo ale v babycaru v krpoli. Sam baby v Brně měli jen ten modrý, ale jestli tvůj muž viděl fialovej, tak ho určitě uvidíš i u vás v obchodě tam kde byl 😀

maki_j
26. bře 2015

právě že v SamBaby mají jen fialovej, modrej tmavej a zelenej, ale šedej ne, tak ještě se podívá do Krpole 🙂 díky

alubif
26. bře 2015

@maki_j no my si nerozumíme - 01 mají v sambaby brno - světle modrý ty ho nazýváš šedý (což je pravda trohu je), 07 babycar šedý(dle katalogu) realita fialová.

maki_j
26. bře 2015

rozumíme, 01, 03, a 04 mají v Samovi, ale chceme vidět na živo šedej 07 a na ten se podívá v Babycaru 🙂

paya84
24. dub 2015

Ahoj. Chtěla bych se zeptat, zda nevíte, kde v Praze je možnost vidět kočárky Baby design naživo? Díky.

barbucha16
24. dub 2015

@paya84 V dětském ráji je měly. ;)

efka17
12. kvě 2015

Ahoj, holky, jestli se vám nelíbí barvy klasického lupo comfort, zkuste se podívat na lupo husky, kočárky jsou podobné, ale dvojbarevné, veselejší, jinak stejné podvozky, velikost korbičky, váha vypadá taky stejná apod. K husky jde dokoupit zimní výbava za 1200 v barvě (fusak apod.) . Uni pláštěnky se dají koupit za 150, na malou pláštěnku mě upozornila už i prodavačka. Líbí se mi provedení husky v zelenošedé, asi do něj půjdu. Jinak pokud jste některá z Ostravy a uvažujete o babydesign, v sam baby v kamenné prodejně jsou k vidění a levnější než na e-shopu, je to totiž zastoupení značky v ČR. Velice ochotný personál, doporučuji. Hlavně mi ho ale nevykupte 😀 !!!!

petrazahr
17. kvě 2015

Ahoj holky, jestli ještě některá řešíte rozdíl v barvě 01 (sv. modrá) a 07 (šedá) u kočárku Lupo Comfort 2015, tak posílám foto, kde vidíte obě barvy vedle sebe k porovnání. Nalevo je katalogová barva 01 a napravo 07. Neviděla jsem barvy v reálu, foto mi zaslal prodejce Sambaby Ostrava, kde obě barvy mají na skladě. 01 (sv. modrá) je světle modrá do šeda a 07 (šedá) je tmavě šedá, která na některém světle hází odstín do hněda či fialova. Snad to pomůže🙂 Jinak taky mrkněte na limitovanou edici kočárků Dotty 2015 od téhož výrobce. Také moc pěkný kočárek. Má prý pěkný materiál, navíc má nějaké detaily z eko kůže a větší sluneční clonu než Lupo Comfort, jinak má stejné kvality jako jmenovaný Lupo Comfort.... Bude k dostání až tak koncem května nebo začátkem června. Tak se mějte

michael2611
21. kvě 2015

Prosím vás.. jak dlouhá je ložná plocha u sportovního lůžka? Děkuji

Strana