icon

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?

amaliee
15. zář 2014

Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
koubovii
6. lis 2015

@dzejn101 aha no ten rozdíl tu psal někdo myslím že je v látce .. ale nevím
@nikdo17 aha no modrý je určitě taky hezký má ho kamarádka ale tohle je naše první dítě a chci neutrální barvu
@ovecky no husky si "hraje" na zimní kočárek a dotty to je asi prostě nejnovější řada

spruzinka
6. lis 2015

Mám Baby Design lupo comfort 2015 (jen málo drobností je jiných než 2014) a je úplně boží 🙂 Stále jezdí v korbě, tak ještě nevím, co sporťák, ale zvládl rozkopané cesty i hory 🙂 Je strašně dobře ovladatelný a krasavec no 😀 Měla jsem vybrané 3 jiné kočáry, ale stačilo objet kolečko v obchodě a bylo to 🙂

nikdo17
6. lis 2015

@koubovii ja myslim ze i ta tmava modra se hodi i pro holku i pro kluka. krasna kdyz by se tam dal nejaky svetle ruzovy doplnek jako treba deka. cekam taky prvni a nemyslim ze by ta modra byla typicky klucici

finn
6. lis 2015

@dzejn101 Obyč Lupo má jinou tašku, takovou jednodušší, a také nemá prodlužovací díl na zip ve stříšce. A lupo Comfort má ve sporťáku měkkou vložku. Je to prostě větší komfort, což plyne už z názvu 🙂

koubovii
7. lis 2015

Tak vas asi nepotesim kamaradka ma comfort tm.modry a včera nam ukazovala jak se ji vysisoval. Doporucovala nam svetle barvy ale ty jsou nejhezci asi v te nove dotty.

nikdo17
8. lis 2015

ja si myslim, ze to je taky kus od kusu. ne kazda vec co si koupi clovek je nutne blba nebo dobra. nehlede na to ze na baby design jsou skvele recenze takze asi kdyby se vsechny tmave barvy nebo lupo comfort ,,sisovaly,, uz by to psalo vice lidi. bohuzel clovek ma nekdy smulu i na ten vadny kus☹. zase ja bych do svetleho kocarku nesla uz proto ze si myslim ze se zase lepe zaspini a s tim uz tez pak asi auz tak moc nenadelas nez jen furt nejak cistit a cistit

ovecky
8. lis 2015

Kamarádka má tm.modrý a nesisuje. Letos pritom byly vedra.

finn
8. lis 2015

V diskusi na e-miminu holky zmiňovaly, že jim tmavší barvy u Lupo Comfort vyšisovaly, ale taky ne všem. Možná záleží na tom, jak moc byl kočárek slunci vystavený...

koubovii
8. lis 2015

jo holky je to možné kus od kusu, co se týče těch tmavých barev tak ve sporťáku dítě papka křupky apod. a tmavá je asi náchylnější asi to chce něco mezi

koubovii
10. lis 2015

ahojky tak jsme se včera byli podívat na prodejně poblíž našeho bydliště (jižní morava) a měli tam lupo comfort modrý a šedý (do fialova) a pak by nám mohli stáhnout obyčejné lupo šedé ale tam mě odrazuje taška a ještě by se musela dokoupit vložka do kočárku. Husky a Dotty jsou na čekání třeba i půl roku 🙄 takže jsme je nemohli ani omrknout.. můžete mi dát prosím echo jestli je tu někdo z brna kde jsou ty novější kolekce k vidění?

markyf
10. lis 2015

Máme šedý (lehce do fialova) a je super!! 🙂

koubovii
10. lis 2015

@markyf my chceme tmavší šedou nebo aspoň reálnou šedou 😉

ana_stazie
10. lis 2015

vcera jsme objednali Husky, barva 07 - seda, tak jsme zvedava

koubovii
10. lis 2015

@ana_stazie ten je krásný a máte černý nebo šedý spodek korby? odkud jsi objednávala? termín mám taky v únoru 😉

ana_stazie
11. lis 2015

@koubovii máme celý šedý, i spodek korby. Objednával jsem na detskyruzek.cz, ale pry bude az na konci ledna ☹

koubovii
11. lis 2015

@ana_stazie a dá se jim to věřit?

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
ana_stazie
12. lis 2015

@koubovii říkali že to můžou zaručit 🙂

vaveva
12. lis 2015

@gabcik25 No asi odpovídám pozdě ale přece.......každopádně to jde blbě, musí se zmáčknout ty dvě mušličky dolů, problém ale je, že jak člověk rve jednu druhá mu tam zase spadne, no teď po roce už je to trochu ochozené, nemají to moc dobře udělané.

lusany
9. led 2016

Kdo jezdí se sporťákem jak jste spokojené? Ovladatelnost, prostor pro dítě?

lusany
17. led 2016

@nikdo17 nemate prosím realne foto kocarku baby design lupo confort v tm. modré barvě?

spruzinka
17. led 2016

@lusany vyzkoušen dnes poprvé 🙂 mám baby design lupo comfort 2015 🙂 nerada jsem se loučila s korbou, takže nezvyk 😀 dítě je níže, ale byla tam neskutečně šťastná 🙂 viděla na všechny a na všechno 🙂

nikdo17
18. led 2016

@lusany nemame. a nemohu ani udelat ptz kocarek je uz prevezeny do domecku kde se budeme stehovat. ale reklabych ze je uplne stejny jak na obrazcich

lusany
18. led 2016

@nikdo17 Děkuji škoda

lusany
18. led 2016

Nemáte prosím někdo doma v tomto barevném provedení?

eibelka
25. led 2016

Ahoj holky, vim, ze o barvach uz tu bylo psano dost, ale napisu vam moji zkusenost na tema SEDA barva. Nejdriv jsem si vybrala typ kocarku - zalibil se mi Babydesign Lupo s jeho funkcemi, ovladatelnosti, atd.. Pak jsem narazila na vylepsenou verzi Lupo Comfort (vlozka do sportaku,.. par vychytavek navic proste) a cena porad dobra. Chteli jsme sedy, k videni na real nikde moc nebyl, projela jsem desitky obrazku na netu i v katalogach a pekna vyrazna seda se rysovala u Comfortu 07.Tak jsme ji objednali. Po mesici prijdu do kramu a jsem zdesena, barva ani seda ani fialova, vyjeli jsme s kocarem ven, no spise do fialova, mdla vybledla seda. Sdelila jsem prodavacce svou nespokojenost a kdyz vytahla katalog, pravda byla jasna, barva vubec neodpovidala! Nabidla nam, ze objedname jiny. Objednali jsme z rady obyc Lupo,kde k memu prekvapeni byl nejen v kombinaci barev s sedou, ale new i celosedy 17,navic i levnejsi. Kdyz kocarek dorazil, byla to krasna, vyrazna, moderni seda, grafitova,ktera se perfektne kombinuje treba s ruzovou,atd. (my cekame holcicku).Takze opravdu varuji pred "sedym" Comfortem !!!

koubovii
25. led 2016

@eibelka tohle už se na koníkovi řešilo (nevím jestli přesně tahle diskuse nebo v té druhé o comfortu - asi tam) , já moc chtěla husky nebo dotty ale nebyly k sehnání proto máme taky jen lupo new a tuhle 17ctku co vy a právě je tak univerzální že každá barvička v ní vyknikne 😉 jediné co se liší je myslím zavěšení tašky 🙂

spruzinka
25. led 2016

@eibelka Ono je fakt třeba to vidět naživo no 🙂 Pro ostatní tu dávám dvě fotky kočárku Baby design lupo comfort 2015, jak vypadají v reálu oproti katalogu 🙂

paw
29. led 2016

Ahoj, mám lupo comfort 2014 (kupovaný vloni, ale sehnala jsem ještě 2014, protože se mi líbil víc a byl v tmavě hnědé) a jsem zatím maximálně spokojená. Malé je skoro 6 měsíců a do hluboké korby se krásně vleze i se zimním fusakem. Kočár vůbec nešetříme- polní cesty, bláto... a je pořád krásný a projede vše. Na začátku se mi zdála hodně tuhá péra, ale za pár týdnů to povolilo a ted už krásně houpe. Jsem zvědavá na sporták...

koubovii
29. led 2016

holky kde jste prosím kupovali pláštěnku v dmku? - předpokládám, že to co tam je v balení nepoužíváte (mám teda lupo new a to by asi mělo být stejné jako comfot a u novějších nevím)

Strana