icon

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?

amaliee
15. zář 2014

Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
spruzinka
29. led 2016

@koubovii Kupovala jsem v Sambaby.cz

koubovii
29. led 2016

@spruzinka to mám daleko

paw
29. led 2016

Mám pláštěnku Emitex, která je univerzální. 🙂 Mají ji snad v každým obchodě

gabcik25
29. led 2016

Zdravím, já mám tedy kočárek Dotty, ale pláštěnka na hlubokou korbu mi přijde skvěla.. nechápu proč ji nikdo nechce využívat..

koubovii
30. led 2016

@gabcik25 je ta plastenka pres cely kocar?

tepepa
1. únor 2016

@lusany ano, máme, zatím čeká u rodičů, než se malá narodí.

finn
1. únor 2016

@koubovii Není, jen přes boudu a zakryje vršek korbičky, ale není přes spodek korby, což ale nemusí být tak moc na závadu, ne? Sporťák je překrytý celý. Akorát ty pláštěnky nemají žádné okýnko, což bych spíš viděla jako problém, ale z praxe zatím nevím, ještě jsem ji nepoužila...

gabcik25
1. únor 2016

@finn To že tam není okýnko nevadí, a spíše je to výhoda, že neprší vůbec dovnitř a po stranách jsou menší dírky na přísun vzduchu.. sice se mě každý ptal když to viděl jestli se mi v tom malá neudusí, ale logicky v plátěném kočárku to asi nejde ne? To by musel být ten spodek asi plastový.. 🙂 jinak se sporťákem zatím zkušenost nemám.. 🙂

finn
1. únor 2016

@gabcik25 O těch dírkách vím, ty jsou v pohodě a podle mě stačí, spíš holky to okýnko vyzdvihovaly jako praktické v tom, že se dá k dítěti pohodlně šáhnout dovnitř. Ale to podle mě zas tak nutné není a když tak se tam dá hrábnout bokem 🙂

koubovii
8. únor 2016

@finn dekuji za fotky ja nevim jestli ta stara verze neni jina.ani jedna z tech dvou nejde pres vrch korbicky.

finn
8. únor 2016

@koubovii
@gabcik25 To asi jo, v diskusi na eMiminu si majitelky Lupa hodně stěžovaly, že prý je pláštěnka "kousíček plastu", takže to bude ono. Proto na ni asi nadávaly a oproti tomu je ta současná verze lepší, to jo... 🙂

gabcik25
9. únor 2016

@finn
@koubovii No to je možné, že Lupo má jinou, ale taky vím, že když jsem se byla na Dotty jen dívat v Sam baby v Ostravě, tak tam mi prodavačka řekla hned, aniž bych tu pláštěnku viděla, že je na nic a že každému doporučuje koupit nějakou univerzální.. Což jsem potom nechápala, když jsem jí pak doma zkoušela.. 🙂

jaja731
17. únor 2016

Holky nemáte některá reálné foto červené nebo růžové verzeverze BD??? Moc děkuji

lenulam
18. únor 2016

mám dotaz na maminky, které mají kočárek baby design Lupo Comfort 2015: máme doma dveře "šedesátky" do komory, kam bysme chtěli kočárek ukládat, myslíte si, že projde dveřma? mohla by mi některá maminka vyzkoušet? 😕

koubovii
20. únor 2016

holky jaký jste kupovali fusak?

gabcik25
21. únor 2016

@lenulam Nevejde...taky máme dveře na zahradu 60-tky, a s kočárkem neprojedu..je to těsně o ty zadní kolečka...a nejde se tam ani nijak vyhnout s tím kočárkem, naklonit ho nebo tak...

gabcik25
21. únor 2016

@koubovii já mám emitex deluxe a zatím maximální spokojenost.. 🙂

paw
21. únor 2016

Používáte někdo sporťák? Nechápu, co mám dělat s tou látkou, co vzadu trčí...

michaelasm
24. únor 2016

Mohla bych poprosit, někdo, kdo kočárek máte doma, nepřeměřil byste mi vnitřní rozměry korbičky? Děkuji 🙂

spruzinka
24. únor 2016

@paw mě žádná látka netrčí 😨

finn
24. únor 2016

@michaelasm 73,5 x 34,5 cm 🙂

@paw Já jsem tedy sporťák zatím jen zkoušela, když kočárek přišel, ale nic mi tam nikde netrčelo ani nevyselo. V jaké poloze? Máš kdyžtak fotku?

lucije66
24. únor 2016

Holky, náhodou Baby design Lupo new 05 někdo nemáte? Je to ta tyrkysová, ale nevím, jak je to s barvičkou naživo

rolnicka83
24. únor 2016

@lucije66
Pěkný večer, kočárek má krásnou tyrkysovou barvičku, před 14 dny jsme jej koupili pro našeho očekávaného synáčka a jsme z něj nadšeni, jak barvičkou, tak lehkostí a prostě za tu cenu je kočárek úžasný, určitě doporučuji 😉

lucije66
24. únor 2016

@rolnicka83
Moc děkuji 🙂 Náhodou reálnou fotečku nemáte? Co jsem zatím četla, tak ty barvy moc nesedí v reálu ☹

rolnicka83
24. únor 2016

Přesně s tím souhlasím, že jiné barvy jsou na obrázku nebo v katalogu a jiné v reálu, měli jsme možnost porovnat v obchodě v Olomouci Sam Baby, fotečku dodám hned zítra, pokud teda nebudu už v porodnici 😉 , nafotím co nejlíp to půjde, ju? Teď večer to nemá smysl fotit, lepší při denním světle, tak zatím pa a dobrou 🙂

michaelasm
24. únor 2016

@finn Super, moc děkuju ! 🙂

lucije66
25. únor 2016

@rolnicka83 moooc děkují 🙂 A pěkný den, pá

rolnicka83
25. únor 2016

@lucije66
Ahojky 😉 , tak snad aspoň trošku fotečky napoví, jaká je skutečná barvička, snažila jsem se to fotit na světle 🙂

lucije66
25. únor 2016

Barvička jde vidět pěkně 🙂 Akorát jsem to možná špatně napsala, moje chyba. Jde mi o typ Lupo new a tohle je ten comfort, asi myslím, že? Raději dám foto 🙂

lucije66
25. únor 2016

@eibelka můžu poprosit, jestli nemáte fotku, jak vypadá ten odstín 17 naživo? Moc děkuji

Strana