icon

Kočárek Teutonia cosmo nebo Abc design viper 4s?

petrolenka
28. pro 2014

Prosím, poradíte mi?? Nemůžu se rozhodnout... Diky mov za rady, porady a postřehy.. Pekny den

chris_n
28. pro 2014

ja myslím, že jsou to hlavně dva kočárky v různé cenové relaci ne?

ada22
28. pro 2014

Měla jsem teutonia cosmo a nebyla jsem s ní moc spokojená. Jakmile byl malinko našikmený chodník , tak sjížděla do strany a ty přední kolečka se sekaly ve výmolech v chodníku. Plus byl obr košík a vzhledově je to moc pěkný kočárek. Měla jsem ho bazarový v době , kdy malé byl rok. Po měsíci jsem ho prodávala. Pak koupila gesslein F4 a mnohem větší spokojenost, ale u té mám už verzi bugy , tak to už je malinko jiný kočárek.

lennus
28. pro 2014

@petrolenka My máme Cosmo, už rok a jsme hrozně moc spokojení! Teutonii jsme chtěli, na doporučení kamarádů, ale měli jsme v merku Spirit. Nakonec jsme si vybrali Cosmo, je ideální do města, ale projede i slabší terén, má užší kola než Spirit nebo Be you, má i užší podvozek, projede tam, kde jiné kočárky neprojedou. Je lehký, neustále ho strkám do auta a zvládám to dobře. Prostě jsme s ní po všech směrech spokojení a moc doporučujeme! Máme k němu adaptéry a autosedačku Maxi Cosi Cabriofix. Koupili jsme v akci nový v Liberci v obchodě Babyrenka. Košík mi přijde prostorný tak akorát, ideální, nákup tam dám v pohodě. Kdyby vás něco zajímalo, klidně se ptejte. 😉

@ada22 Třeba to mohlo být právě tím, že je bazarový. Taky jsem měla původně vybraný Spirit z bazaru, ale pak jsme to přehodnotili, protože kočárek je věc, kterou má člověk i pro dvě děti, denně ho využívá, tak je fajn, když slouží dobře a vydrží. Gesslein se mi taky moc líbí, není i prostornější než Teutonia?

jge
28. pro 2014

Mame ABC Viper 4s a jsme moc spokojeni.

ada22
28. pro 2014

Ne myslím, že to bazarovým nebylo. Byl po jednom dítěti i rok výroby a papíry odpovídali, že v tom nemohlo drandit víc dětí. Konstrukce i kolečka byly v pořádku. Spíš mi nesedl. Když jsem na něj četla recenze , tak jsem narazila na pár holek co s ním mělo podobný problém. Asi taky hrozně záleží kde jezdíš u nás není rovného chodníku 🙂 Taky asi malinko hrálo roli, že malá kolem toho roku již celkem dost vážila a v protisměru měla to těžiště hodně nad těmi menšími kolečky.

Gees ve verzi bugy je větší, tam se v poho vyspí i tříleták, ale zas na malé dítě je lepší protisměr.

curdibilka
28. pro 2014

To je jako vybírat mezi Audi a Fabií - nesrovnatelné. Co od kočárku čekáš a chceš? Na Teutonky jsem se dost dívala, ale přišly mi opravdu hodně drahé a nedokážu posoudit, jestli jsou opravdu za tu cenu tak kvalitní, když jsem to pak nasčítala, byla jsem někde na 30 000, a to jako fakt ne. 😀 Jinak se mi hodně líbily, byly lehounké, vcelku prostorné, do ruky padly velmi dobře, ale jinou zkušenost nemám. 🙂 Vipera, ale 3S, měla kámoška, odvozila v něm dvě děti, bydlí pod Pustevnama, takže převážně terénem a byla spokojená. Jedině si stěžovala na malou korbičku, ale to je zas asi individuální, její obě děti měly po porodu přes 4kg. 🙂

petrolenka
autor
29. pro 2014

Asi to e nesrovnatelné.. 🙂 Rozhodla jsem se pro Teutonii. Tak snad nebudu zklamaná.. Na dvojčata jsem ji měla (měla jsem 6kočárků a až Teutonka padla do ruky) a byla jsem fakt spokojená.. 🙂 Tak uvidíme.. 🙂 JInak díky moc holky.. 🙂 Za všechny názory 🙂

pawy15
1. kvě 2015

@petrolenka A jak si spokojená??? Já si právě koupila sporťák Teutonia Be you 2013 tady v bazárku. Sice mám teprve roční holčičku, ale tohle je můj čtvrtý kočárek 🙂 Jeden máme v chaloupce v lese (Roan Cortina), druhý - tříkolku AGS - skladnou, lehkou, náhradní a hlavní kočár byl Xlander čtyřkolka. Sice je každý kočár úplně jiný typ, ale musím uznat, že Teutonia je opravdu jiná třída! Be you je neuvěřitelně plynulý, houpací, pohodlný a praktický kočár, který si poradí ve městě i v terénu. Největší plus pro mne je přehazovací rukojeť (vítr ani sluníčko na nás prostě nemůže), prostorný koš a možnost polohování až do legu (záda i nožky), ostatně to byly důvody proč jsem ho vybrala. Vytkla bych mu málo úložného prostoru (třeba Xlander má všude praktické kapsičky/taštičky), užší vnitřní prostor sedačky (oproti Xlanderu) a nízko nasazenou stříšku - je tam prostor, ale také ve srovnání s Xlanderem je o hodně menší. Kočárek je po roce používání/jednom dítěti ve skvělém stavu a inzerátů bylo velmi málo což mi napovídalo, že by tenhle kousek mohl lecco ještě vydržet. Uvidíme s časem, ale za mne zatím spokojenost!