Kočárek vhodný do terénu, jaký byste doporučili?

hribecekbeztecek
12. led 2015

Dobré dopoledne, očekáváme miminko, naše první a já se rozhoduji jaký kočárek koupit. Trávím hodně času se psem na loukách a v lese a nerada bych to měnila po narození dítěte. jaký kočárek byste doporučili a kam pro něj Ostrava, Frýdek-Místek?

frantiska85
12. led 2015
lenkaluk
12. led 2015

Easy walker třeba:o)) Máme ho a spokojenost. Určitě doporučuji koukat po kočárku s většími nafukovacími kolečky.

lizzie2
12. led 2015

Měla jsem Peg Perego GT3..... Je sice o něco těžší, ale prostorný a naprosto úžasný! Do terénu za mě nejlepší kočár 🙂

raduska21
12. led 2015

Za mne Easy Walker quatro.... Je supr!

xcere100
12. led 2015

Za mne TFK Joggster III. Kupovaný, používaný v terénu již s druhým mimčem a fakt super. Používám jak do lesa, tak na hory do sněhu a nemám problém🙂 FAkt super kočárek a dosud není ani vyšisovaný! 🙂 A to jej používám 3 roky a 4 měsíce s měsíční pauzou ;)

lucca13
12. led 2015
disfraz
12. led 2015

Za mne kočárek Bumbleride Indie, lehoučký, dobře ovladatelný.

golla
12. led 2015

my máme casuaplay S4. Jsme na horách pořád a jezdí se dobře. Kdybych si ale teď mohla vybrat, zkusila bych taky to PegPerego GT3. Je tam vyšší cena, ale má ho kámoška u druhého dítěte a je spokojená. Jen pro info, já dávala za S4ku jen 12 000.- za nový, se vším všudy. Proto jsme ho tehdy koupili.

hribecekbeztecek
autor
12. led 2015

aktiálně přemýšlím o Hartan Racer GTS, ale nevím jestli je na S Moravě kamenný ochod, kde ych se na něj mohla podívat a osahat si ho. Kam na kočárky v okolí Frýdku, Ostravy?

vercik83
12. led 2015

Opet doporucuji inglesina magnum...

hribecekbeztecek
autor
12. led 2015

@vercik83 a nemanipuluje se s nim hure v terenu,kdyz ma ctyri pevna kola?

A vozily jste v nich od miminka nebo jste mely nejdrive kocarek s korbou a pozdeji dokoupily sportak. Jsem s vyberem bezradna☹

marmoset
12. led 2015

Hlavně ne Tako a jemu podobné...

konidana
12. led 2015

@hribecekbeztecek
Konkrétní značku neporadím (my měli téměř historický:D), ale do terénu rozhodně 4 pevná kola, za sebou (ne jiný rozchod předních a zadních). A kola čím větší tím lepší. Píšu z vlastní zkušenosti, sjezdili jsme kde co, kolikrát i téměř neschůdné cesty.

katja77
12. led 2015

@hribecekbeztecek Hartan je skvěla volba. Brácha se na něj byl divat v Brne a myslím že je i ve Zlině. ....

sammaelka
12. led 2015

@marmoset proc ne Tako?

ira82_ra
12. led 2015

I´coo peak air.

mispula19
12. led 2015

řeším nyní úplně to samé... nakonec ale vítězí myšlenka, že koupíme dvojkombinaci nejspíše asi tako apod. "na parádu" do města, na krásné cesty apod. a do lesa se psem kde jsem též denně budu vytahovat kočárek ještě po mě, 25 let starou kvalitku se čtyřmi velkými nafukovacími koly a korbičkou až pro roční dítko. Parádu nenadělá, ale veverky v lese určitě odpustí

jizi
12. led 2015

B.O.B Utility Sport - 100% terénní zvíře, ten projede všude, kam se vejde. Distributor sídlí u Ostravy.

nany123
12. led 2015

TFK mam tez ctvrtym rokem - ale hlavne na brusle, beh a chodim s nim i po stezkach mezi polema, loukama... No, ale na mala mimca doporucuju satek nebo pozdeji nositko 😉 My mame ani ne rocni fenu NO a kdyz mam jit s dvema detma a s ni (je to fakt jeste posuk), tak si hodim ml. na zada a jdeme 😎

irca86
12. led 2015

šátek či nosítko, (nejen) do terénu značka ideál 😎

konidana
12. led 2015

@irca86 šátek!

kuratkol
13. led 2015

Taky doporučuju Inglesinu Magnum. Korbu jsme neměli, měli jsme přímo Magnum s hygienickou vložkou, vypadá to jako by to byla korba, ale je to rozhodně lehčí. Vozila jsem v něm i nákupy a tak, super kočárek. Odvozí i naše 3. dítě...

teraolli
13. led 2015

TFK X3 je neprosto super. Zatím jezdíme s korbou a už se těšíme na sporťák 🙂.

hribecekbeztecek
autor
13. led 2015

@sammaelka No podle mne ne Takko a jemu podobné už jen kvůli ceně. Levný kočár asi pořádný terén nedá tak dobře jako kočárek značky co se na to přímo zaměřuje.

@nany123 , @irca86 , @konidana šátek bych chtěla, ale asi ho v něm moc dlouho neunesu 😀 tak si chci dobře vybrat kočár. Švagrová jich nakoupila celkem snad pět během dvou let. A proto si to chci dobře rozmyslet.

Jsem z Beskyd. Tady je to samý les a kopec, na to potřebuju dobrý ternní tank, ale tak aby se dal nejlépe použít i na návštěvu babiček 🙂 Já osobně mám v plánu s ním brouzdat místní kopce (Ondřejník, a snad i Lysá)

lenka5731
13. led 2015

Inglesina magnum. Jednoznačně nejlepší kočár, co jsem měla (teď mám jsem TFK joggster, dříve X-lander) Strašně moc lituju, že jsem tu Inglesinu poslala do světa 😒

lenka5731
13. led 2015

@hribecekbeztecek jinak teda obě maminky, co si ode mě kupovaly Inglesinu (měla jsem postupně dvě) předtím měly tříkolku typu TFK, Herkules nebo co já vím co. Obě říkaly, že se s tím nedá v lese jezdit 🙂

Ale jestli chceš kočár pro opravdu hodně náročný terén, tak určitě 16 palcová kola! Míň se pak nadřeš.

sammaelka
13. led 2015

@hribecekbeztecek nemam zkusenost s Hartanem, ale co jsem videla na netu obrazky, tak ten bych do terenu nebrala. Mozna zdani klame.
Mela jsem moznost zkusit Tako Captiva Mustang a budu-li mit druhy dite, tak nejsis do takoveho typu pujdu, nebo jeste Camarello. My jsme zase ze Sumavy 🙂 do terenu bych volila hlavne velka kola s moznosti aretace a poradny odpruzeni.

vercik83
13. led 2015

@hribecekbeztecek prave ze se s min v terenu manipuluje mnohem lepe.zkousela jsem kamaradcin 3kolak a des bes. Hodne jezdim po lese, mezich, polich, rozbahnenych čestach, apod a bezva, i jak peruje, ty trikolaky neperujou vubec tusim. V praze taky super a dost ho vidim na ulicich, v malych kramech manupulace horsi, ale da se, ale moc nakupovat nejezdim. Mam kombinovany kocarek a jeste ho ve sportovni verzi nepouzivame, takze bohuzel neporadim zda je lepsi koupit napred hlubokej. Ale jako hlubokej mi magnum dostacuje. Kamaradka v nem vozi druhe dite a je spokojena moc v terenu( a je to držák, kupovala ho z druhe ruky takze odvozil uz 4deti avypada bezva). Ja ho mam taky po dvou detech a jedine co je ze se musi promazavat vic. Kukni na bazarky, ja koupila za 3000 na bazosi.
Jo a na to ze to je troch tank tak se ovlada vcelku snadno.

relisyss
13. led 2015

Ahoj, konkrétně ti neporadím který kočárek koupit, ale můžu ti doporučit prodejnu Fun Baby v Ostravě Vítkovicích.. Byli sme tam teď v neděli a můžu říct, že sem byla velmi spokojená! Za prvé sem jsme neodešli s prázdnou - máme objednaný kočárek. Navíc paní prodavačky jsou opravdu moc příjemné a mají svatou trpělivost 🙂 Všechno předvedou a poradí - takže bych se nebála zajít tam aspoň kouknout a poptat se 🙂

nany123
13. led 2015

@hribecekbeztecek Ja myslim, ze se toho satku/nositka bojis uplne zbytecne. Neni problem si ho pujcit bud v obchode nebo se urcite nejaka dobra duse najde (napr. i skupina na FCB Nosime deti), ktera Ti ho predvede a pujci. Ja do vylozene terenu jsem fakt nic lepsiho neobjevila. Nosim doted dvouletaka. Muz je z podhuri Jeseniku, takze to tam mame prochozeny. Loni jsme byli 2x v Beskydech a bez nositka ani ranu. Treba na Pustevny atd. jsme brali kocar´+nositko.
Jinak souhlasim, ze urcite nafukovaci kola (16" a vice). Myslim, ze takovy Chariot by byl pro Vas jak delany, jen na navstevy k babi to asi moc neni 😀 Obavam se, ze takovy kocar neni. Mrkni jeste sem: http://www.mypram.com/de/mountain-buggy/mountai...
Inglesinu jsem mela, ale ze bych s ni nekde litala vylozene po horach, to asi neee..