icon

Kočárky Bugaboo a Joolz, přijdou mi nízké

vaju
13. dub 2017

Ahoj holky🙂
nikde jsem na internetu(ani na MK) odpověď nenašla, tak pokud již taková diskuze existuje, tak budu ráda když mě navedete, pokud ne, prosím o radu.
S manželem začínáme pracovat na miminku, tak se začínáme zajímat, na kolik nás ty začátky výjdou. Samozřejmě, že víme, že přesnou částku si nepřipravíme, a vždycky může něco nastat, ale je pro nás rozdíl jestli koupíme kočárek okolo 30-40tis. nebo 10tis.🙂
Takže maminky, Vy, které již máte kočárky typu Bugaboo a Joolz(pro nás první volba, všude super recenze) a Vaše výška je nad 170cm a Váš partner má nad 180cm, jak Vám vyhovuje výška těchto kočárků. Příjdou mi nízké. Má to nějaký důvod? Někde jsem četla, že jsou nízké, pro to, že když maminka sedí, tak lépe vidí na dítě, ale tohle je pro nás málo. Tento týden jsem viděla maminku s kočárkem Bugaboo, byla menší než já a vedle kočárku vypadala obrovská.😀 Zajímá mě, jak se Vám miminko vytahuje? Opravdu mi to příjde hrozně nízko.🙂
Určitě se na oba půjdeme kouknout i na živo, třeba vybereme jiný.
Děkuji moc všem, kteří přispějí a třeba i poradí.
Přeji pěkné velikonoční svátky.🌷

Strana
z2
gnozka
13. dub 2017

@vaju přeji hodne šťesti at jsou brzy //🙂 a hlavne si jeďte ty kočárky vyzkoušet 🙂

astyna
15. dub 2017

Než výšku řešit, tak spíš na co ten kočár chcete - do města, na výlety, do auta? Budete jezdit po rodině, asfaltu, lesem, polnačkou, obchodáky? Podle toho jsme vybírali my. Výška rukojeti byla až bonusem pro nás (já 180, manžel 196 = baby design lupo, 8tisíc).

Strana
z2