icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

gujduska
4. led 2017

@nikinnna Já už si postýlku taky musela na chvilku povléct, jak jsem natěšená :D Ale je to nové, tak to budu stejně ještě všechno prat, když už jsem teď doma 🙂 A na procházku už se s kočárkem taky moc těšííííím 😍 I moje kamarádka má Barlettu celou tmavě šedou na černé konstrukci, taky je pěkná, ale ta naše je taková čučavější 😉

eni89
4. led 2017

Holky, nemáte některá zkušenost s Adamex Marcello? Chtela bych pevny kolecka kvuli jizde v terenu, ale u tohodle typu mi prijdou takove aususove, ze snad musi hbed prasknou. 🙂

eni89
4. led 2017

@vopitze je tento typ kočárku vhodný i do terénu? 🙂

deboisdore
9. led 2017

Tak holky už jej mám taky 🙂 ... Adamex Barletta Rainbow 2016 🙂 .. láska na první pohled 😍 Jinak samozřejmě trojkombinace 🙂 V únoru už jej konečně použijeme ...

gujduska
9. led 2017

@deboisdore Tak ten je taky nádherný! Viděla jsem ho na živo a taky jsem slintala 😉

deboisdore
9. led 2017

@gujduska To nešlo odolat.... líbil se jak mě tak i partnerovi 🙂 ...a bylo hned jasné 🙂

gujduska
9. led 2017

@deboisdore My měli taky hned jasno v tom našem šedo bílém 🙂 Čekáme holčičku, nic s růžovým jsme nechtěli, ale tento se nám taky moc líbil. A co budete mít vy? 🙂

deboisdore
9. led 2017

@gujduska My čekáme teď v únoru chlapečka 🙂 .. a typické barvy modrá a růžová to je trochu mimo mě. Modrou přímo nesnáším ... tak jsem šli do jiných barev 🙂

gujduska
9. led 2017

Toto je právě tak slaďunká barva, že by se hodila i na děvčátko 🙂 Kdy máte termínek? My máme být taky únoroví 27.2. 🙂 budeme mít Nellinku 🤰

deboisdore
9. led 2017

Máme také termín v únoru 18.2 ... a já mám narozeniny 17.2, tak předpokládám že si nadělím ten nejkrásnější dárek - čekáme Davídka ❤

gujduska
9. led 2017

Juu tak to budeš mít krásný dáreček, to ti moc přeju 😉

deboisdore
10. led 2017

@gujduska moc dekuji 🙂 uz se nemuzu dockat ❤

1dee
21. led 2017

Ahoj, rozhodujeme se mezi kočárkem Baby Design a Adamex, konkrétně Vicco. -nemáte někdo zkušenost s tímto modelem? Zajímalo by mě zda je podobný problém jak u modelu Aspena, že přední kolečka cukají a korba má lehký náklon, že miminko sjíždí. Díky za každé info 🙂

denousek
22. led 2017

@1dee kolečka cukaji u starších modelu my jsme hned reklamovaly a hned vedely o co jde v kolečkách jen chybi jakasi pruzinka na počkání nám ji tam dali a bylo po problemu ted uz nove modely to mají automaticky taky jsem chtěla baby design ale ma malou korbičku tak vyhral adamex,,,,chce to je videt na živo....

denousek
22. led 2017

@deboisdore máme taky rainbow v ruzové a je to užasný kočárek 🙂

1dee
22. led 2017

@denousek Děkuji za info 🙂 Kočárek jsme právě na živo už viděli, ale na těch pár metrech v obchodě člověk těžko pozná, zda kolečka venku nebudou zlobit, tak jsem ráda, že nové modely to mají již vyřešené. Zároveň tam měli i Baby Design, tak jsme mohli porovnávat. Musím teda říct, že "matrace" v hluboké korbě byla stejně velká u obou kočárků (je možné, že Aspena nebo Barletta je o něco větší), ale Vicco bylo stejné. Možná ještě zkresluje tvar té hluboké korby, u Adamexu je to takový tvar skořápky, takže se směrem dolu k matraci lehce zužuje. Ale i tak se nám korba zdála dostatečně velká. Určitě byla ale větší sportovní korba U Adamexu než u Baby Design 🙂. Ještě bych se Vás ráda zeptala, ve sportovní korbě, ten polohovací díl pod nožičky dítěte se nám zdál dost chatrný, prostě jen kus obyčejného plastu, co bude držet jen tak tak 😀 , bojím se, aby se jednoduše neulomil. Máte to již vyzkoušené? Nevím, jestli nevozíte ještě v hluboké 🙂

bustedka
22. led 2017

Holky jak jste spokojene se sportakem? Pokud uz mate.. ja si nemuzu pomoc, ale nejak premyslim, ze kocarek prodam a koupim jiny sportak. Nevyhovuji mi pasy, diky uchyceni nelze provleknout petibodovy fusak. Manipulace, sklon.. nejak si to uplne nedokazu predstavit.

denousek
23. led 2017

@1dee vozime stále v hluboke...

dannyso
27. led 2017

Holky prosím vejde se vám kočárek do malého kufru v autě? Máme starší Toyotu corollu která má kufr asi jak první typ Fabie. Děkuji

msuzdeda
27. led 2017

Dobrý den maminky. Prosím vás, nemáte někdo zkušenosti se stupátkem ke kočárku ADAMEX Galactic. Jde na tento kočárek vůbec nějaké namontovat? Děkuji vám za jakékoli odpovědi.

hanulkaha
27. led 2017

Tak my pro našeho drobečka objednali Barlettu Rainbow. Měli jsme původně vybranou úplně jinou barvu, ale tento měli na prodejně jako novinku a když jsme ho s manželem uviděli, jednohlasně jsme řekli oba "ten bereme" 🙂
Už se ho nemůžu dočkat 😀

mabendov
1. únor 2017

@maisha ahoj, podle jednoho videa co jsem viděla by to mělo být doplněk k rukávníkům. Připevníš to na rukojeť kočárku a na to pak ještě rukávník. A nebude tě pak studit rukojeť ;) Je to vlstně ještě takové další zateplení. 🙂

maisha
1. únor 2017

@mabendov ahoj, diky za objasneni 🙂 ale nenapadlo by me teda ze to slouzi zrovna k tomu 😀

misina01
1. únor 2017

My máme taky objednaný adamex 🙂 ,doufejme, že dorazí 😀 objednán je už měsíc a půl 😀 zamilovali jsme se do něj na veletrhu fór babies 🙂

mabendov
1. únor 2017

@maisha no já bych na to taky asi nepřišla :D

gujduska
1. únor 2017

Holky,co máte autosedačku od Barletty,jak to uvazujete?
Mě to nepasuje nijak,vždy mám krátký pás ☹ nemůžete mi to některá vyfotit,prosím?Budu moc ráda,díky ❤

maisha
11. únor 2017

@gujduska co mate za auto? Je pravda ze my mame fabku a forda, a ve fabce je ten pas kratsi, ze to zapnu ztezka,ve fordu levou zadni..

gujduska
11. únor 2017

@maisha ahoj,máme staré autko,Citroen Xantia,to ti asi nic neřekne.Jako pás mi krátký nepřijde to já budu asi kopyto 😀

gujduska
11. únor 2017

Tak jsme dneska vyjely s Nellinkou 😍
Ty záclonky zbožňujeme ❤

maisha
12. únor 2017

@gujduska tak to teda nevim kde by mohla byt chyba kdyz se ti pas zda dlouhy dost.. ja jsem si vzpomnela to vyfotit az uvnitr auta tak to moc videt nejde..

Strana