icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

sanyna123
10. říj 2016

@monikabans a jakej mas posles fotku klidne i do zprav ? 🙂

monikabans
11. říj 2016

@sanyna123 ja mam jinou znacku, nez o kterou se tady jedna... Mam takko baby heaven exclusive, bilo hneda kombinace a vyfoceny bohuzel nemam, uz mame golfky ☹

monikabans
11. říj 2016

@sanyna123 tenhle to je, a s tou kozenkou bilou je to fakt v pohode 🙂

sanyna123
11. říj 2016

@monikabans jo ták .. snad máš pravdu zkusíme to asi no 🙂)

bustedka
13. říj 2016

Holky nemate nahodou nekdo vyficeny sportak s nejakym fusakem, ktery ste koupili? Nedokazu si to moc predstavit jak to vypada

hanulkaha
14. říj 2016

Ahoj holky, nemáte některá Barletu nebo Aspenu v této barevné variantě? Je to Eco 2016 714S, moc se mi líbí, jen jsem ji neviděla nikde na prodejně naživo, jestli opravdu odpovídá obrázku z netu.
Díky moc 🙂

sebestovahanka
14. říj 2016

@malyprcek tak paní mi má dnes volat, kdy mám dovézt podvozek včetně koleček a musela jsem si sehnat náhradní kočárek, protože paní od které jsme kočárek kupovali má ne podvozek bez koleček, takže by nám stejně nepomohla. Uvidíme, co z toho nakonec vyleze..

rony77
14. říj 2016

@sebestovahanka Nám to dělá také ☹ Každý nám kočárek chválí, jak je krásný...i cizí lidi na ulici a nás přitom zlobí tohle ☹ Četla jsem, že jste reklamovali, takže budu dnes také volat prodejci. Můžu se zeptat od jakého prodejce jste kočárek brala?

sebestovahanka
14. říj 2016

@rony77 Já ho brala od jedné paní tady od nás a ta má nějakého svého dodavatele - takže netuším. Ale paní velmi ochotná, takže snad to bude ok.. Také nám kočárek chválí, protože takový v okolí zatím nejezdí. Mrzí mě, že po 4 měsících jsme museli reklamovat, ale raději za včas než pozdě ☹

nikinnna
16. říj 2016

Rodiče nám dneska koupili kočárek Adamex Barletta Pik18, ale na netu jsem našla jen ilustrační fota a nevím ani co je to za materiál. Nemá prosím někdo reálné fotky a zkušenost s materiálem. Děkuji

gujduska
16. říj 2016

@nikinnna My ho chceme taky,je to nejnádhernější vzor!jsou to dva druhy textilime jedna jemnější a prošívaná do kárka a druhá melírovaná jakoby len nebo džínovina.

nikinnna
16. říj 2016

@gujduska nám ho teď ukazovali na Skypu, už je koupený a vypadá fakt parádně. My jsme rodičům říkali jenom, že chceme neutrální (do šeda) a to dvojité pružení. Manželovo příbuzenstvo je v Polské Toruni, tak jeli vybírat tam a prý to byl poslední kus a ještě ve slevě, tak nám volali ať se na něj podíváme na internetu, jestli se nám líbí a rovnou ho koupili. Máme ho teda bez autosedačky jen s adaptéry, protože tam se hodně díváme na testy bezpečnosti.

gujduska
16. říj 2016

@nikinnna Panebože poslední?!To ne snad ne!No hned zítra to obvolám.Je nádherný,máte veliké štěstí.Tak autosedačku třeba od Cybexu nebo MaxiCosi,ty jsou top 😋

nikinnna
16. říj 2016

@gujduska no poslední v tom obchodě. Předpokládám, že spousta obchodů je má ještě na skladě 🙂. Tento obchod, ale asi už čeká nové kolekce a proto na něj hodil slevu. Jj přesně na ty autosedačky jsem se taky dívala 🙂. Jinak koukám, že obě máme termín v ůnoru a budou se nám hodit ty parádní rukávníky (ty se mi mooooc líbí) 😀

gujduska
16. říj 2016

@nikinnna Díky za uklidnění,snad ho ulovíme taky.A ty rukávníčky jsou tam boží!Přesně.A budete kupovat i velký fusak už teď na mimčo?

rony77
17. říj 2016

@sebestovahanka Asi tak 🙂 Ve středu jedeme do Ostravy. Prodejce se na kočárek podívat a kdyžtak nám vymění podvozek za nový. Přeji vám úspěšnou a rychlou reklamaci 🙂

zirafkasevdava
19. říj 2016

@nikinnna já ěmla tuto kombinaci, ale dohněda, moc pěkné

denousek
20. říj 2016

@malyprcek promin četla jsem to až ted kočárek byl opraveny hned nastesti mel technik cestu kolem 🙂 vědí že to kolečka dělaji a davaji do koleček pružinku a je to už to nedělá. bylo to na počkání.... teda tak zavezli jsme to tam a za hodinu volal že technik ma cestu kolem ze ještě tentýž den to bude .... ted uz se nové kočárky dělaji i s tou pružinkou. jinak jsme měli pujčený náhradní podvozek ale nastesti to teda bylo hned.

denousek
20. říj 2016

@bustedka sportak jsem zde ve skupince už fotila... prohledej si to...

leona072
21. říj 2016

Ahoj, chci se je zeptat kočárek Adamex je polský výrobce ? Děkuji

hanulkaha
21. říj 2016

@leona072 Ano, je to polská výroba 🙂

makkkynka
21. říj 2016

@leona072 Ale mnoho kočárků je polská výroba 🙂

bustedka
21. říj 2016

Holky SOS. Nevite jestli se da nekde koupit nhradni kolo se vsim vsude i s tim plastovym vnitrkem? Tata mi nafoukl kolo a najednou Bum, rana jak z dela a cele kolo prasklo a rozerval se i ten plast

gujduska
21. říj 2016

@bustedka Ahojky,většinou to jde přes prodejce té značky kočárku,přes jejich servis 😋

bustedka
21. říj 2016

@gujduska ja to prave kupovla v polsku, nerozumim ni slovo 😀 a na netu jsem nic moc nevygooglovala, no hold budu muset nosit. Ale prekvapilo me, ze je to az tak nekvalitni. To, ze praskne guma je normalni, ale ze se rozpadne cele kolo, to me teda zskocilo

gujduska
22. říj 2016

@bustedka Vím, že se u těch polských kočárků stává, protože většina má tu osu plastovou, což způsobuje, že pokud je to přefoukané to kolo, tak ten tlak ho roztříští uplně celé. Čím to partner foukal, kompresorem? To se totiž nesmí.
To je nevýhoda, že ho máte koupaný přímo ve skladě, tam vám vystavili i doklad a záručák? Pak máte jedině možnost obrátit se na ně, ať už osobně nebo nějakou jinou cestou :( Přeju ať to dobře dopadne. Z.

nikinnna
22. říj 2016

@bustedka zkuste kteréhokoli prodejce v ČR, který tento kočárek prodává. Musí mít možnost objednat náhradní díl. Oni si prdlajs pamatují, kdo si u nich rok a půl zpátky koupil kočár. Tak se nezmiňujte, že ho máte z Polska a hned budou ochotnější. Sama jsem v jedné takové prodejně pracovala a ze zkušenosti je to o ochotě. Majitel toho obchodu neměl problém objednat, jen si na to narazil 30%.

bustedka
22. říj 2016

Dekuju holky😊 no docela me to vystrasilo, rana v deset vecer a v garazi tohle 😀

darko1212
22. říj 2016

Tak to je jak sie fuka 2.4bar jak do auta 😀
Kazdy kocarek 0.8bar
Pamatovat!!!

malyprcek
23. říj 2016

Ahojky děvčata...pro ty,které již používají kočárek Adamex Barletta-jaký máte zimní fusak? Chtěla bych nějaký co půjde jak do hluboké korby,tak do sporťáku 😉 děkuji za rady 😉

Strana