Kombinovaný kočárek. Doporučení?

lindaaa10
9. črc 2020

Jsem bezradná ve výběru kočárku. Designově za mne top Neonato puro, ovšem nejsem si jistá, jestli je vhodný na lesní cesty, prostě na vesnici...líbil se mi designem i funkčností Britax Romer Smile 3, ovšem ta suma, nechce se nám investovat tak vysoká suma, z bazaru jej zřejmě do porodu neseženeme, jedná se o model 2020....nemate nekdo typ na kombinovaný kočárek - vhodný na lesní cesty, nafukovací kola, designově podobný Neonatu či Britaxu?...moc děkuji za každou radu

leniczka23
10. črc 2020

Co Bugaboo Buffalo? Z druhé ruky se dá koupit za hezký peníze a je to pecka.

surikata131
10. črc 2020

@lindaaa10 dej si dotaz do kočárkové poradny. Neonato do terénu spíš vhodné nebude. Myslím, že se tu doporučovaly kočárky emmaljunga, britax tuším go big? Abc design salsa by taky horší cestu mohl zvládnout. Jinak vyloženě do terénu jsou lepší spíš 3 kolky, teď mám chvilku babyjogger city elite a pecka, dá se k němu koupit i korba. Z designovek asi jedině to bugaboo

veroniquecz
10. črc 2020

@lindaaa10 Výše uvedené neznám, ale já byla moc spokojena s Britax b motion 4. Projede terén i ve městě úplně v pohodě, super skladný. A za dobré peníze.

adel2507
10. črc 2020

@lindaaa10 Taky se mi moc líbil Neonato, ale po pročítání diskuzí a obhlédnutí na prodejně, jsem si to radši rozmyslela.
Pořídila jsem Bugaboo Buffalo z druhé ruky a je to fakt super kočár.🙂 Už se nevyrábí, místo něj je teď Bugaboo Fox.

ninolleta
12. črc 2020

Neonato bych ti určitě nedoporučila, je tvrdý jak beton. Znám plno super kočárků, ale jsou bohužel dražší. Z těch levných je super třeba Bomimi bastien air, sama jsem ho vyzkoušela. Kdyby jsi chtěla nějaké lepší, pak bych se nebála bazarovych: Bugaboo Buffalo, Bugaboo fox, Gesslein, Hartan, Emmaljunga. Krásně se ovládá např. i Easywalker harvey all terrain nebo Silver cross surf.