Prosím poraďte kočár do zimy
Prosím o radu ohledně kočáru - nejlépe sporťáku, který se dá ještě dát na chvíli "na ležáka" (malej má tři měsíce). Teď jsem dorazila z vycházky totálně vytočená, kočár mi v břečce nejel a už vůbec nemluvím o zmrzlých kusech, co se mi zasekávaly pod kola...🙄
Moje požadavky jsou:
Zvládat těžký terén a intenzivní ježdění, ať je zima nebo léto, hory, kopce, pole, les...Cenově max. do 20.000 Kč a to už by muselo být fakt dělo.
Díky moc za rady.
@smselektro já na to zapomněla :D snad zítra :D
@popelucha
To nevááá 😀
@smselektro dneska jsem nezapomněla :D začlo do toho u nás parádně pršet, klouže to...ale tenhle polský tank projede všechno :D
@astyna taky nemám předsudky ;) bydlíme na hranicích a v Polsku jsme na nákupech často a kočár byla jasná volba ;) takže máme taky Poláka a jsem ve směs spokojená ;)
@popelucha
Jo, ty kola vypadají, že projedou vším 👍
@smselektro si piš, prudké kopce, šutry, bahno, sníh, břečku....
@popelucha
To je balada pro mé uši 😍...o víkendu vyrážím na lov😎
@smselektro Sporťák jde až do lehu, jen je trošku blbé polohování - asi 3 polohy a blbě se to zacvakává - jsem zmlsaná z polohování Valca :D ale je hrozně prostorný, jak na délku, tak šířku a ty kola teď jsou fakt k nezaplacení. Já jsem ho kupovala v Opatovicích nad Labem a šel koupit i jen sporťák nebo korba. Jen je těžší a blbě skladný do auta, proto mám i Valco, ale jinak je k nezaplacení, hlavně ty 12" nafukovací kola.
@popelucha
Super, já budu kupovat jen ten sporťák a cestovat s ním nebudu, bude čistě jen na domácí používání 😀...
Peg-pérego Book Cross ten projede úplně všude.
Za mě můžu říct jedine Jane Crosswalk, zvládne každej terén a i ve sněhu to zvladal.. zadní kolo je každé zvlášť odpružené,pěkně se i houpe jediný co mi vadí je, že má košík moc nízko a při nájezdu na obrubník drhne.. jinak jsem nic nenašla a to už ho mám přes rok.. 😃
Camarelo měla sestřenice, ale nějak moc s ním spokojená nebyla, měla ho vlastně jen jako hlubovký, sporťák už ho vůbec nepoužívala, hned přesedlala na Jané, tak nevím. to je jediná reference, kterou k němu mám.

@smselektro
Já jsem s ním fakt spokojená, odvezl první dítě, ted se vozí druhý syn a určitě ještě tak 2 děti odvozí, podvozek je pořád jak nový, jen více houpe 🙂 materiály se snadno čistí, takže s tím taky problém není, navíc se ani nevyšisuje...Já jsem ani netušila ,že je z Polska, mě to je celkem jedno, oblečení máme taky z Polska...Navíc my jsme hledali kočárek, ne rakev pro prcka, hlavně vysoké madlo a tohle byl snad jediný, co se nám líbil. Vyšší, bytný kočárek :- )