Výběr kočárku - velká kola
Ahoj všem, vím že toto téma je tu často, ale nějak jsem nikde nedohledala to co hledám já. Sháníme kočárek bud trojkombinaci nebo hluboká korba + vajíčko s tím, že sporťák bychom dokoupili až bude třeba, ale zjevně mám velké požadavky.
Chci mít 4 stejně velká nafukovací kola, ideálně teleskopiskou, nebo alespoň naklápěcí rukojeť, polohovatelné dno korby, aby dno korby nebylo u kolen (manžel má 2m a problémy se zády), ideálně síťku ve střeše korby. Vajíčko potom samozřejmě aby bylo použitelné s daným podvozkem. Zatím jediné co jsem našla je Inglesina Sofia s podvozkem Ergo Bike (vkládám obrázek pro představu), ale tam je dost mizerný výběr barev..
Doporučíte něco dalšího?
Děkuji moc..

Za me firkon vesta swing. Tohle uz je sportak, ale i korba byla paradni.
Holky, všem moc děkuji, padly tu značky o kterých jsem vůbec nevěděla, tak jsem ráda, že bude trochu vyber 🙂 všechno to prostuduju 🙂
@j.a.n.i problém je, že nehodlám mít doma 1 podvozek ke korbě, další ke sportaku a třetí k vajíčku..
@aktakd To taky zvazujeme, že bychom vzali jinou autosedacku s tím, že ale prostě musí jít na ten podvozek, tedy třeba ty maxi-cosy co vim ze ma nastavce.. a zjevně i ten cybex, ten jsem nevěděla že jde taky..
Měli jsme Inglesinu, ještě starší model Magnum (předchůdce Sofie) a spokojenost velká. Má dost velký koš na nákupy, tím, jak enní celkově těžký, taks e s ním v obchodě zatáčelo dobře, i když sjou kolečka anpevno. Do terénu neocenitelý. Jinak autosedačku jsme měli taky od Inglesiny, takže nacvaknutí byli v pohodě.
My máme babylux margaret,projede vse,je houpaci,trojkombinace a i super cena 😉 a na výběr je spousta barev 😉
Mám Patron. A jsem spokojená. Můžeš si vybrat ze dvou korbiček ( já mam Figo), nevím jak ta druhá, ale tahle teda nemá nadzvedávaci dno. Je fakt super. Vajíčko na to taky mají na výběr ze dvou. A sporťák na to by taky fungoval, ale myslím, že by to vypadalo blbě a hlavně je tenhle podvozek vysoký.
Tak navington caravel ma nataceci predni napravu a je tedy podstatne levnejsi a prijde mi,ze i hluboka korba je podstatne vys od zeme nez u bebecaru. Kazdopadne at uz jste vybrala jakykoliv,at se Vam dobre jezdi

@viki999 Firkon Vesta Swing