icon

Výběr kočárku - velká kola

viki999
3. bře 2018

Ahoj všem, vím že toto téma je tu často, ale nějak jsem nikde nedohledala to co hledám já. Sháníme kočárek bud trojkombinaci nebo hluboká korba + vajíčko s tím, že sporťák bychom dokoupili až bude třeba, ale zjevně mám velké požadavky.
Chci mít 4 stejně velká nafukovací kola, ideálně teleskopiskou, nebo alespoň naklápěcí rukojeť, polohovatelné dno korby, aby dno korby nebylo u kolen (manžel má 2m a problémy se zády), ideálně síťku ve střeše korby. Vajíčko potom samozřejmě aby bylo použitelné s daným podvozkem. Zatím jediné co jsem našla je Inglesina Sofia s podvozkem Ergo Bike (vkládám obrázek pro představu), ale tam je dost mizerný výběr barev..
Doporučíte něco dalšího?

Děkuji moc..

Výběr kočárku - velká kola
Strana
z2
alikoaliko
3. bře 2018

Za me firkon vesta swing. Tohle uz je sportak, ale i korba byla paradni.

viki999
autor
4. bře 2018

Holky, všem moc děkuji, padly tu značky o kterých jsem vůbec nevěděla, tak jsem ráda, že bude trochu vyber 🙂 všechno to prostuduju 🙂

@j.a.n.i problém je, že nehodlám mít doma 1 podvozek ke korbě, další ke sportaku a třetí k vajíčku..

@aktakd To taky zvazujeme, že bychom vzali jinou autosedacku s tím, že ale prostě musí jít na ten podvozek, tedy třeba ty maxi-cosy co vim ze ma nastavce.. a zjevně i ten cybex, ten jsem nevěděla že jde taky..

linbrno
4. bře 2018

Měli jsme Inglesinu, ještě starší model Magnum (předchůdce Sofie) a spokojenost velká. Má dost velký koš na nákupy, tím, jak enní celkově těžký, taks e s ním v obchodě zatáčelo dobře, i když sjou kolečka anpevno. Do terénu neocenitelý. Jinak autosedačku jsme měli taky od Inglesiny, takže nacvaknutí byli v pohodě.

viki999
autor
14. bře 2018

Holky, všem moc díky za rady, nejvíc @aklin.. nakonec vyhrál Bebecar.. jako jediný ma ta velká kola naklapeci..

aklin
14. bře 2018

@viki999 jsem rada, ze jsem mohla dat tip. Kdyby nebyl tak drahy, sam bych si ho poridila.

viki999
autor
14. bře 2018

@aklin Je fakt, že cena je celkem masakr.. ale snad je to aspon v tomhle případě záruka kvality..

kaczorka
14. bře 2018

My máme babylux margaret,projede vse,je houpaci,trojkombinace a i super cena 😉 a na výběr je spousta barev 😉

viki999
autor
14. bře 2018

@kaczorka Díky, už máme kočár "doma".. radši nebudu koukat na podrobnosti, abych pak nebyla naštvaná :D

lajochova84
14. bře 2018

Mám Patron. A jsem spokojená. Můžeš si vybrat ze dvou korbiček ( já mam Figo), nevím jak ta druhá, ale tahle teda nemá nadzvedávaci dno. Je fakt super. Vajíčko na to taky mají na výběr ze dvou. A sporťák na to by taky fungoval, ale myslím, že by to vypadalo blbě a hlavně je tenhle podvozek vysoký.

verik87
14. bře 2018

Tak navington caravel ma nataceci predni napravu a je tedy podstatne levnejsi a prijde mi,ze i hluboka korba je podstatne vys od zeme nez u bebecaru. Kazdopadne at uz jste vybrala jakykoliv,at se Vam dobre jezdi

Strana
z2