icon

Předvázaný šátek Caboo, líbilo se v něm miminku?

mamamtbo
26. dub 2018

Ahoj holky, potrebuju poradit..budu mit deti 1,5 roku po sobe a priznam se, ze k nosicim satkum jsem si nenasla s prvnim ditetem cestu, nositko mi vyhovovalo..Ale to lze pouzit az dele..Takze by mne zajimalo, jestli🙂 1) se v nem Vasemu mimi libilo 2) jestli se Vam dobre "oblekalo" 3) jal dlouho jste vyuzily. Dik

katsuss
•
26. dub 2018

S tímhle nosítkem je to fičák 🙂 Je teda dobré mít pro zvědavé děti kroužky (takové náramky), kterými uděláte výhled, jinak vidí prd a je rozladěné, aspoň to moje 🙂 Já do něj uvázala i yorkšíra, když jsem byla těhotná a chtěla jsem to vyzkoušet =D Pohodlné bylo asi do pěti kil, ale unese i teď osm 🙂

mrcelka
•
26. dub 2018

Co já vím tak existují i nosítka na úplně male miminka třeba Storchenwiege,ale koukni na nosíme dětí a tam ti holky poradí více.

verinikki
•
26. dub 2018

Používala jsem od narození do pěti měsíců, oblékání je v pohodě-jednou rukou mimi, druhou se utahuje, mimčo si zvyklo rychle, je super🙂 Mimochodem teď budu prodávat - malá je už v manduce🙂

katsuss
•
26. dub 2018

@verinikki Taky už ho mám v nabídce, ale je jich tu na prodej nějak hodně =D

verinikki
•
26. dub 2018

@katsuss
No je prostě fajn🙂

sonia79
•
26. dub 2018

Caboo za mě super. Syn hodně trpěl na koliky a tohle byla záchrana. Navázání je o grifu, dvakrát třikrát a je to raz dva
Ondrášek byl spokojený a já přežila 😀 ale neřekla bych do 10 kg, kolem 7 se začalo prověšovat. To byla fakt ale jediná stinná stránka, navíc pak už držel hlavičku a šel do Ergo baby.

podaji
•
26. dub 2018

To jste mě potěšili. Taky jsem o něm uvažovala než si pořídím klasické nosítko a jdu do něj. Už mě totiž jeden 2,5 letý capart běhá doma tak ať mám jen trochu volné ruce.

pmendy
•
26. dub 2018

Caboo je super, šátku se bojím, nerada vážu. Caboočko jsem tedy využila doma a to hodně. Dcera je předčasně narozená a chtěla být u mě, často v něm spinkala a já si poklidila, uvařila, atd. Příjemná je i cena, koupila jsem z druhé ruky za 1000 Kč a využila jsem do ca 5 měsíce, teď už jsme pořídili Kokon.

fandysek_1
•
26. dub 2018

Za mě na první měsíce skvělá věc. Dítě se tam dává pohodlne. Byl spokojený a hezky spinkal. Využila jsem do cca 4 měsíce. Teď máme tulu.

jesica11
•
26. dub 2018

Pokud mohu poradit, tak se zkus podívat i na nositko Storchenwiege. Je také od narození a vydrží déle, než Caboo (cenové vychází podobne). A také další výhoda, ze jakmile začnou tepla, dítě je obepnuto jednou vrstvou látky. Ale samozrejme existuje mnohem více nositek uz od narození.

ujka1
•
27. dub 2018

mam doma týdenní miminko, v caboo byla uz dvakrát, na satek si s tak malym miminkem netroufam, 1) v caboo se ji libi 2) navázání v pohodě rychlé

mamamtbo
autor
•
28. dub 2018

@mrcelka To uz jsem taky objevila..je ve vyberu🙂

mamamtbo
autor
•
28. dub 2018

@jesica11 Storchenwiege jsem taky uz objevila🙂 Vypada skvele, z bazarku se da sehnat za prijatelnou cenu, tak se budu jeste rozhodovat. Dik za tip!

mamamtbo
autor
•
28. dub 2018

Diky vsem za postrehy, me jde prave o tech prvnich par mesicu, nez mimco muze do klasickeho nositka (drzi hlavicku)..to doma mam. Tak to zatim s Cabbem vypada nadejne🙂