icon

Nespavé dítě. Pomohlo vám něco?

modrykonik147
5. lis 2020

Prosim je tu nekdo kdo ma ci mel nespave dite? Maly ma 5mesicu a jeste jsem se v noci nevyspala. Pokazde tak 10x vzhuru ale hladem to neni. Pomohlo vam neco? Budu rada za kazdou radu. Diky

Strana
z2
puhelin
7. lis 2020

@modrykonik147 Pak mu nic nechybi, jen se vas nemuze nabazit. Jasne ze prestat kojit by pomohlo, ale kdyz si na misky date vyhody kojeni a proti tomu spanek, tak nema smysl prestat. Az zacnou zuby, budete za kojeni vdecna. A je jeste maly na ukonceni. Zkuste sehnat xxl hnizdo, abyste se trochu oddelili a nebudil se koulenim a cestovanim. Muj mladsi v nem je jeste ted v 15 mesicich.

modrykonik147
autor
8. lis 2020

@puhelin kojeni urcite ukoncit nechci. Chtela b, ch kojit jeste dlouho. Hnizdo taky ma. Tak uvidime. Zkusime jeste homeopatii

puhelin
8. lis 2020

@modrykonik147 Ty jsou podle me zbytecne. Proste jeste nedokaze spat celou noc v kuse, jesze je malicky. Me starsi se to povedlo az ve 2,5 letech, kdy se kojit prestala.
Klidne uz muzou pomalu lezt zuby (starsi mela prvni v 6 mesicich, mladsi ve 4), do toho separacka v tomhle veku. Vydrzte, neni to na dlouho. Jestli mate jen jedno dite, tak chodte spat s nim i pres den, at naberete silu.

modrykonik147
autor
8. lis 2020

@puhelin deti mam dve takze si pres den nelehnu. A ja nepotrebuji aby spal celou noc. Stacilo by nejakou hodinu

bigbig
8. lis 2020

Syn se od narození budil klidně 10 krát za noc i víc. Pomohlo až odstavit když mu byl rok. Ze dne na den začal krásně spát celou noc. Nikdy jsem odstavení nelitovala. Nikdy ani jednomu z nás kojení nechybělo. Spíš jsem litovala, že jsem neodstavila dřív. Z věčně nespokojeného nevyspalého protivného mimina se stalo normální usměvavé batole a z totální zombie vyřízené matky spokojená maminka. Ale to jsem vám moc nepomohla 🙂

jjasmina
8. lis 2020

@bigbig Já bych právě chtěla odstavit až v tom roce a půl, malá ani když se mi hodně budí v noci, tak ríno se vzbudí usměvavá, za to já jsem kolikrát k.o. Chtěla bych to vydržet max do léta asi, ale doufám, že se jí to samo spraví a bude spát aspon 3 hodinky v kuse, kéž by

janedv
8. lis 2020

@modrykonik147 promin, ne. Vyzkouseli jsme vse. Vic jidla, min jidla. Vic aktivit, min aktivit, vic obliknout, min 9bliknout, atd..... Celou noc nespi doted, v 5 letech, ale uz se budi jen 1x

Strana
z2