Individuální transfer z/na letiště
Zdravim,
letime pres CK Fisher do Bulharska a mame moznost mit soukromy transfer z letiste na hotel.
Resil to nekdo taky takhle? Je to opravdu tak vyhodne, nez jet s ostatnimi rozvozovym autobusem? Letiste je sice jen 30 km od hotelu, ale i tak....
PS: letime do Burgasu a hotel je na Slunecnem pobrezi.
Diky
Já tohle nepodporuju. Let do Bulharska není dlouhý, od letiště to taky není daleko... Tak i kdyby se stavělo cestou ve více hotelích a cesta trvala třeba hodinu, tak co? Cestovky chtějí vydělat, ale za mě je to zbytečné a neekologické, pokud člověk nemá nějaký zvláštní důvod.
Jako za mě zbytečné, ale pokud by to stálo jen cca 200 Kč, tak bych do toho šla. Ještě bych zvážila, jestli budete mít i děti sebou, jak je to se sedačkami a tak.
Budeš na hotelu sice dřív než ostatní, ale potom co? Stejně budeš čekat na recepci na pokoj. Někdy to trvá i pár hodin, pokud dojedete ráno.
Já tohle nepodporuju. Let do Bulharska není dlouhý, od letiště to taky není daleko... Tak i kdyby se stavělo cestou ve více hotelích a cesta trvala třeba hodinu, tak co? Cestovky chtějí vydělat, ale za mě je to zbytečné a neekologické, pokud člověk nemá nějaký zvláštní důvod.
@kakba
@biciklissie
@patypresdevaty
Máme dítě (10let), ale tak to si myslím, že cestovka by zařídila auto i se sedačkou.
Na letišti máme být cca v 15 hodin, takže si myslím, že na pokoj čekat nebudeme.
A důvod mám i ten, že jsem těhotná a než by se naplnil bus a postupně rozvážel - mám obavy, abych to v tom horku zvládla.
Kdybych neměla od cestovky poukaz a celé si to platila sama, tak se na to vykašlu, ale dát za to 200 kc a mít pohodlí a snad i rychlou cestu, tak proč ne.
Využila bych jen s maličkým dítětem anebo v noci, jinak mi to nedává smysl. Cestu okolo hotelů využívám na rekognoskaci okolí.
Určitě bych využila ;) zvlášť když jsi těhu, tak bych si cestování zpříjemnila co to půjde 😉
@kakba
@biciklissie
@patypresdevaty
Máme dítě (10let), ale tak to si myslím, že cestovka by zařídila auto i se sedačkou.
Na letišti máme být cca v 15 hodin, takže si myslím, že na pokoj čekat nebudeme.
A důvod mám i ten, že jsem těhotná a než by se naplnil bus a postupně rozvážel - mám obavy, abych to v tom horku zvládla.
Kdybych neměla od cestovky poukaz a celé si to platila sama, tak se na to vykašlu, ale dát za to 200 kc a mít pohodlí a snad i rychlou cestu, tak proč ne.
@mackys No, bulhari fakt sedacku pro 10 leté dítě resit nebudou 😁
Ale jinak bych to za 200 klidně vzala, my tak jednou jeli zadarmo, neb jsme byli jedini do vzdalenejsiho hotelu a bylo to fajn.
Po poslední zkušenosti, kdy jsme hodinu navíc seděli v autobuse a delegátka naháněla cestující, co ji nedali vědět, že transfer nepotřebují,bych to určitě využila takovou formu individuální dopravy ..samozřejmě, pokud to je ověřené a není to nějakej Pepa z Horní Dolní..pokud by nastal jakýkoliv problém, samozřejmě je to na člověku a ne na cestovce pak..A pokud je to přes cestovku, tak úplně bez komplikací pak
Sami už někdy bereme auto rovnou na letišti a transfer nevyužíváme, ale je potřeba to vždy předem nahlásit, aby se přesně toto nestalo...letíme za pár dní na Krétu a už máme v cestovce nahlášeno, že bez transferu..
Nepočítej s tím, že Bulhaři budou řešit jakoukoliv sedačku pro dítě... Byla jsem tam s dcerou v jejích 8 a pak 11 letech. Slunečné pobřeží není daleko, v autobuse i svozových autech bývá klima, na rozdíl od jejich MHD. Můj styl to není, ale jestli se tak budeš cítit líp... Já v tom výhody nevidím, vždy jsme byli až poslední na rozvoz, nijak zdlouhavé to nebylo, naopak, vše velmi dobře zorganizované, ono záleží na té cestovce. My jeli s osvědčenou.

A to je zdarma? Ten autobus rozváží a má hodně zastávek, tak to trvá delší dobu.