Spavé miminko. Je to problém?

veritanas
26. zář 2020

Zdravím starší a zkušenější, mám otázku...Moje malá má 16 dní a je vážně hodně spavá. Budí se na kojení tak za tři hodiny, někdy dřív, napije se a usne.. Ráno se v sedm vzbudí, je tak hodinu a půl vzhůru, odpoledne hodinu a večer taky tak hodinu, kdy ji koupeme a tak... V pondělí jsme byli u doktora a přibrala krásně, 200g/týden... Myslíte, že je to problém? Syn takový nebyl, ten spal a bděl v mnohém kratším čase.

jancabr
26. zář 2020

Dcera byla taky velmi spavá, ale ona měla dlouho žloutenku. Ovšem 20 hodin spánku není pro novorozence nic neobvyklého. Pokud pěkně jí a přibírá, ještě bych počkala.

zlobr
26. zář 2020

Muj druhy syn ma ted 8 tydnu a od tretiho nespi...jako ze treba usne ale vydrzi to 5-15min max. Dyl proste ne. V mezicase place. Urizla bych si pravou ruku,kdyby spal tak jako Vam...pokud Vam miminko pribira a neplace,tak budte vdecna...opravdu!

klokanka31
26. zář 2020

@veritanas To je u novorozenců běžné. Si to užívej, moje 4 měsíční princezna přes den už víceméně nespí, a to je něco...

hojda
26. zář 2020

Pokud přibývá na váze, tak to neřeš🙂.

areh
27. zář 2020

U prvního syna jsem to neznama. Byl přes den vzhůru a nebyl problém spát 3x20 min přes den. Druhému synovi jsou necelé 4 týdny a nají se, spí nají se, spí. Každé miminko je opravdu jiné a užívej si, dokud tak krasně spinká 🙂