Negativní test, zpožděná menstruace

kacitka26
21. pro 2016

Nikdy jsem na žádné fórum ani nic podobného nepsala. Ale prosím o radu. Už 8 dní jsem to nedostala. Jinak mám cyklus vždy pravidelný. Antikoncepci neberu 2 roky. S přítelem máme pravidelný pohlavní styk a vždy bez ochrany – přerušovaně. Vzhledem ke zpoždění jsem si dělala test. První vyšel pozitivně (duch), další dva už vůbec. Jenomže jsem to pořád nedostala a bolí mě v podbříšku. A vždy ráno a večer mám hnědý výtok. Přes celý den nic. Chci si udělat další test, ale už jsi příjdu jak maniak. Je možné abych byla těhotná? Měl někdo podobnou zkušenost? Moc děkuji

itworks
21. pro 2016

Možné to je. Špinění může být zahnizdovanim. Nezbývá ti nic jiného než znovu testovat, pokud bude negativní, zašla bych k dr na injekci k vyvolani.

astyna
21. pro 2016

Já bych se spíš přikláněla k hormonální nerovnáze. 8 dní je už zkrátka hodně, to bys musela mít ovulaci před začátkem očekávané menzes. Já jsem po 7 dnech zpoždění měla // stejné.

Já jsem to jednou nedostala 14 dní, pomohla vyvolávačka. Každopádně, ať je to tak, jak si přeješ.

absintka19
21. pro 2016

@kacitka26 Ahoj, nechci strasit tak zacnu 🙂 duch muze znamenat pozitivni test a tehotenstvi, dalsi neg.test muze znacit neprosperujici/neuspesne-ukoncene tehotenstvi. Spineni muze ale znacit nidaci=uhnizdovani. Nicmene to ze MS neprisla a jinak je pravidelna muze znamenat "jen" hormonalni "naruseni" ( to nezjistis, napr. nemoc, leky, strest, pochody v tvem tele atd...) pockej jeste par dni, otestuj se a kdyz tak kontaktuj gynekologa.

kacitka26
autor
21. pro 2016

@astyna Test jsem si dělala před dvěma dny. To je právě to, když vyjde negativní budu smutná a zároveň úleva. Každopádně si myslím, že dítě si vybírá samo. Ale mladá maminka bych si přála být. Je mi 24, což mi přijde super věk na to být maminkou.

jitulka89
21. pro 2016

Ještě mě napadá ukončené biochemické těhotenství? http://www.zenska-neplodnost.cz/novinky/kdyz-te...

astyna
21. pro 2016

@jitulka89

Takových těhotenství je obrovské množství. Embryo se neudrží a "odpluje" s menstruační krví. To až my, nyní s testem na každém rohu, o tom víme.

Bacha ještě na ty "duchy" - někdy to je také tím, že vyleze testovací kolonka, kde se má zobrazit případná druhá čárka. Prostě, jakmile tam v limitu nic není, vyhoď a nekoukej moc na to. Ono tam pak vykoukáš ledaccos - hlavně když si to přeješ 🙂 přitom klasická druhá // je jasná.

jitulka89
21. pro 2016

@astyna Jo s duchem už mám také zkušenost 🙂 co jsem četla různý diskuze tak hodně ženskejch doporučuje TT od Dr. Maxe, ten mi osobně ducha taky nikdy neudělal 🙂

kacitka26
autor
21. pro 2016

Holky, moc díky. Jste milé. Trošku pořád doufám, že to dopadne hezky, když máme ty Vánoce a nadělím rodině ten nejhezčí dáreček 🙂.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru