icon

6tt bez srdeční akce, jak dlouho můžu čekat bez revize?

pavcik123
24. zář 2015

Ahojky, jsem tu nová.
Mám ošemetný dotaz ☹
poslední ms 11.7, podle hcg a utz potvrzené těhotenství.
9.9. kontrolní utz a žádný posun, pouze nějaké plodové vejce.
Zy dva dny KO a žadný posun, hcg nižší než by mělo být
Odmítla jsem revizi..
Už jsem si to prožila bez revize jednou, odešlo to po 4 týdnech od zjištění že přestalo ťukat srdíčko..
JAk dlouho můžu čekat? Piju maliník, mátu a jen mě bolí bříško.. mám teď týden dovolenou a chci ať je to za mnou ☹

pavcik123
autor
•
24. zář 2015

omlouvám se, čtu si zprávu, mám pouze gestační váček 30 mm

helen_h
•
24. zář 2015

Tak to jste vlastně 8 tt, počítá se to od termínu poslední MS.
A dr. Vám na to nic neřekl - za jak dlouho Vás chce vidět, pokud by neodešlo samo??

maudn
•
24. zář 2015

no ja cetla na internetu, ze nez si telo povsimne,ze neni vse jak ma, tak to můze trvat i dva mesice

pavcik123
autor
•
24. zář 2015

chce mě vidět zítra

pavcik123
autor
•
24. zář 2015

@helen_h nene v sobotu by to bylo 11 tt

pavcik123
autor
•
24. zář 2015

@helen_h zítra májm jít na utz..
už mám holčičku, pak sjem byla těhotná podruhé a přestalo ťukat srdíčko, odešlo to samo, bez revize.. chtěla jsme si to prožít v klidu.. bylo to přesně měsíc po zjištění nečinnosti srdíčka

loafeer
•
24. zář 2015

no, mně přijde, že 11tt už je docela velké na to, aby se to vyřešilo samo...spíš si myslím, že tu revizi budou chtít udělat...O(
U mně se to taky yřešilo samo a bez revize, ale byla jsem nejaky 7tt

pavcik123
autor
•
24. zář 2015

@loafeer ale od 6-7 tydne je to passe..

loafeer
•
24. zář 2015

@pavcik123 aha...no já pila hodně svařák, hodně se sprchovala horkou vodou a sportovala, abych to vyhnala ven....podařilo se mi to, revize byt nemusela a za dva mesice jsem byla znova tehotna:o) preju ti, at to mas podobně
Jinak pozor na ty bolesti bricha, dala bych tomu max týden, ale vic asi ne, kvuli riziku zánětu dělohy

pavcik123
autor
•
24. zář 2015

Já si to prožila jednou, ráno jsem krvácela maličko a večer dvě kontrakce a vyšlo to ze mě.. bylo to strašně rychlé.
Jinak moc děkuji, doufám že se zadaří brzo a vše bude v pořádku

zubejda2
•
24. zář 2015

Mám čerstvě za sebou zamlklé těhotenství v 11tt ☹ Doktorka chtěla revizi, ale v nemocnici chtěli počkat, jestli si s tím tělo neporadí samo, protože už jsem měla bolesti a slabě jsem krvácela. První část odešla sama, druhá po injekci. Snad už to bylo všechno.
Jinak jsem tady v diskuzi našla recepty na podpoření samovolného potratu. Nemám odzkoušeno, ale když budeš chtít, můžu ti je napsat.

pavcik123
autor
•
24. zář 2015

@zubejda2 budeš zlatá, děkuji...
brzo se uzdrav - na dušičce.. já tohle prožívám podruhé ☹

bajana
•
24. zář 2015

@pavcik123 u mna sa prislo na MA v 10+0tt, podla UTZ mal plod velkost len 6+4tt...vraj sa plod po odumreti zmensuje, ale aj tak myslim, ze nejake 3 tyzdne srdiecko nebilo, kym som zacala spinit. Od zaciatku spinenia som mala 1 den ok, 1 den nepravidelne bolesti a o 48h po zaciatku krvacania som potratila

bajana
•
24. zář 2015

Jo a dr. mi radila masirovat bod medzi palcom a ukazovakom na ruke...vraj to moze pomoct, mne ocividne pomohlo...a este som instinktivne vliezla do horucej vane, ulavilo to od bolesti a zintenzivnilo krvacanie

zubejda2
•
24. zář 2015

@pavcik123 Do litru vařící vody vhodit: 10 hřebíčků, 1 tyčku skořice, 1-2 plátky zázvoru. Povařit 15 minut a pít litr po celý den.
30g pelyněk černobýl, 30g sporýš lékařský, 20g rozmarýn. Uvařit čaj a pít 3 hrnky denně. Má být silně abortivní.
Já už to mám taky podruhé ☹ První byl ale hned na začátku 5-6tt. To bylo jen jako silnější MS. Ale tohle byla docela síla (fyzicky i emočně). Záleží na tom, jak je plod velký.
Hodně štěstí v neštěstí a dej vědět.

pavcik123
autor
•
25. zář 2015

díky moc holky 🙂 dám o sobě vědět 🙂